Вы просматриваете тему Газета «Справжньо» в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Victorious ...а передайте хтось мені до києва примірника... Передали, якби мали хоч одного
Газета точно є в ЦУМі, та в "Дежавю". Я вчора поновив запаси :)
діагноз готов! вам нада редактора і коректора. срочно! ну ніззя так писать: "пошук і знаходження культурних явищ", "міськ ДК", "залучитися до наших шпальт", "лайливої лексики". це так, по діагоналі проглянуто було. про коми мовчу. не ображайтеся.
в принципі, якшо треба допомогу, то дві людини готові вам допомогти з парою номерів. можемо і писати. але ліниво. а почитати чуже, я думаю можна. пишіть мені або aneisha. і буде вам щастя.
ну про зміст...мммм, там мало змісту шоб його оцінювати. там є про мОн, ясна справа шо я за, бо я люблю мОн і мені це цікаво. Про Фреон ще почитаю. не зрозуміло про фотки на першій сторінці. якшо фізіогноміка, то мало б бути якесь суб"єктивне трактування тих фейсів. цікава рубрика було/буде, але б іншу назву і якось графічно повиділяти моменти, а не сплошняковою колонкою. напрягає україно-російський формат газети, апрєділітся би....Про смерть літератури - твір на вільну тему, але ніяк не стаття. і про це, я вважаю, треба було б попередити, бо можуть погрішить на літературну розвідку. Духовнісь як хакерство не підписана, от думаю, чи не з інтернету :) але більш детально зможу сказати після вдумливого прочитання. а так "шото в етом есть", але треба работать. при чому немало. всьо сказне - суб"єктив, так шо тапочки прибережіть для інших.
З подачі уважної Кобі, яка побачила несостиковочку в газеті, читаю "Було/буде":
....виставлені деякі матеріали стосовно Великої вітчизняної, наприклад документи, що видавали в Германії гастарбайтерам...
Гастарба́йтер (нем. Gastarbeiter дословно: гость-рабочий (нем. Gast + Arbeiter) — иностранный наёмный работник) — наёмный рабочий, проживающий и занимающийся определённой трудовой деятельностью вне своей страны. В конце 1990-х жаргонизм, заимствованный из немецкого языка слово получил широкое распространение в СМИ на территории РФ и СНГ, особенно в Москве и Санкт-Петербурге, а затем прочно вошел в разговорную речь россиян и граждан бывшего СССР.
Остарбайтери (нім. Ostarbeiter — «східні робітники») — німецький термін для означення осіб, які були вивезені гітлерівцями з східних окупованих територій, переважно з Рейхкомісаріату Україна, протягом Другої світової війни на примусові роботи до Німеччини.
То про кого йдеться в газеті? Мабуть таки не про гастарбайтерів, а про остарбайтерів.
Сьогодні в ЦУМі взяла собі кілька примірничків. Доки їхала додому, читала. Як і казала Нікелер - треба б редактора і коректора. Але загальне враження - позитивне.
Там пишеться про все те, шо мене цікавить. Тобто...концентрована газетка :).
Ідея добра.
а может кто-то будет так добр отсканировать газету и в этой теме выложить?
Tail, можу тобі газету на вулицю зараз винести, якщо хочеш