Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей21Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 3
Показано с 21 по 29 из 29.
    сдавайсь!!!

Re: Чи cтала прикрасою Полтави алея гоголівьких героїв?

.............эклектика..................(многознач ительно, с невероятно умным видом)

part of me

Re: Чи cтала прикрасою Полтави алея гоголівьких героїв?

Цікаво, чому на «ярмарку» самі старі люди?
    Плюк .№ 215 в Тентуре.

Re: Чи cтала прикрасою Полтави алея гоголівських героїв?

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение

"Викрадення місяця"[/CENTER]
    Прообраз серпа и молота в классической русской прозе.

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение

"Солоха-відьма"
    [/CENTER]
    Простите, еще раз не удержался, но это же скорчившаяся от боли в животе диснеевская фея))
    part of me

Святкування 200-річчя з Дня народження Гоголя
    Я в шоці, а рівень культури в Полтаві відповідно в .... .
    Дивиться хто на форумі ^^

Незграби якісь. І не шкода було півмільйона.
    Пророк

Ответ Сообщение от bigmozes Посмотреть сообщение
    Незграби якісь. І не шкода було півмільйона.
    конечно не жалко, они ж не свои деньги потратили
    Добрий модер ))

Гапон вирізнився )
    Шо ж, сумно, але правда. В Полтаві не читали Вечори на хуторі і Тараса Бульбу, шо тоді казати про скульптури. Який загальний рівень окультуреності, такі і шедеври.
    Філософф

Точно, шо "окультурення", а не культури. Ну я розумію, пан Кукоба, хоч зробив багато хорошого й не дуже, за своїм менталітетом був "директор сєльсовєта" і заходи проводились аналогічні, шароварно-соцреалістичні, з піснею про Мера і доповідями про свинарство (не забуду той День Полтави, коли я у складі хору стояла на стадіоні, наскрізь промерзши у благенькому обвітшалому народному костюмчику в стилі "антикваріат з радянських часів", а дощик повільно змивав макіяж, слухаючи, як заступник Кукоби триндить про свинарство, скотарство і надої). Але ж Матковський презентує себе як людину європейську! Он цивілізованих гойдалок по буграм розставив, а найкращу - неподалік свого місцепроживання, дарма, що ті гойдалки іноді стоять в таких місцях, що на них гойдаються лише місцеві шпаненята, а мами бояться дітей приводити, модну пластикову ялинку притяг, бали влаштовує. А натомість на пам2ятниках відбувається велике відмивання грошей. Пам"ятник галушкам - такі "галушки" з каменюк я й сама зроблю, а презентовано ж як - пам"ятник. Я вже мовчу про оту залізну діваху соцреалістичного походження, яка закриває півтеатру. Ну та діваха хоч на щось схожа. Із замиранням серця чекала на реставрацію пам"ятника Гоголю і появу скульптур. Тим більше, що в Полтаві живу неподалік. Спеціально приїхала з Радомишля, щоб подивитись. Дуже розчарована. Якби моя мама не була присутня на відкритті скульптур і не розтлумачила, хто де - ні в жисть не зрозуміла б. Особливо "Ніс", може мені чого в житті не вистачає, але схожий він мені зовсім не на ніс. Така проблема була не лише в мене, а і в багатьох туристів. Скульптури зроблені кострубато, художньої цінності не мають. Все, вочевидь, зроблено "до дати", а далі - трава не рости. На імбецилоголову панночку на інтимне місце хтось уже, пробачте, нахаркав, але то проблеми нашої культури. Це- перша ластівка, далі цих біленьких обгидять ще не так. Панночка своєю позою нагадує безсмертний шедевр ранньої Сердючки: "Мужчіна на вєрхнєй полкє в бєзобразной позє в трусах! Або укрийте ваші ноги, або давайте шото рішать!"
    Ну добре, якщо наші митці і далі хотять творити в дусі соцреалізма - нехай, але ж скульптури зовсім не гармоніюють з іншими парковими спорудами. Гоголь, лавки і фонарі виконані в дусі 19 століття. Так що скульптури там виглядають як "смесь французского с нижегородским" і нагадують помешкання селянина, який надумав бути шляхтичем.
    Окреме "спасибі" за реставрацію Гоголя. Він як був зеленим так і залишився, зате постамент під ним став значно вужчим й іншої форми. Тепер Гоголь сидить як ворона у гнізді. Хіба так самовільно можна переробляти історичні пам"ятки. Хоча, я не знаю точно, по фундаменту пішла тріщина, може іншого виходу просто не було. Враження, що над сквером попрацювали Равшан і Джумшут.
    Новачок

Не самая лучшая идея - перше квітня кожен день...
+ Ответить в теме
Страница 3 из 3