Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей7Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 7 из 7
Показано с 61 по 65 из 65.
    Пророк

Re: «Поіск-ТВ» оштрафували за тарифи

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Я б могла мати наглість запропонувати заради експеримента включить і подивитися
    Мені казали, що звичайна антена погано приймає через купу супутникових тарілок - того і питаю.

Ну не знаю,у меня на дверях в спальне висит польская антенна, и нормально показывает(не все идеально,но терпимо).У сотрудников на балконах стоят и в норме.

Пророк

с новыми тарифами на кабельное таки нужно будет отключаться. да и провайдера заодно поменять, а то забивалы редкие
    ТАК!

если у кого опыт с антенми спутникавыми - делитесь (нужно отрубить от поиска ака "волякабель" родителей и всех знакомых)
    part of me

ТРК «Поіск» штрафують, та він те кориться. Тепер погрожують більшими штрафами

Уже двічі Полтавське територіальне відділення АМКУ виписувало штрафи ТРК «Поіск» на 17 тис. грн. за антиконкурентну діяльність та необґрунтовані ціни. Керівництво «Поіска» не вважає себе монополістами, тому штрафів не сплачує, а рішення АМКУ оскаржує у судах. Тепер, як повідомив голова Полтавського територіального відділення АМКУ Володимир Оніщенко, штраф накладуть суттєвіший - 10% від надходжень минулого року. Принаймні, за це одноголосно проголосувала Адміністративна колегія Полтавського територіального відділення. Про це голова Полтавського територіального відділення АМКУ сказав сьогодні під час прес-конференції.

«Ми видали попередні висновки, в яких записано попередню суму штрафу – накласти штраф 10% від надходжень минулого року. У зв’язку з цим буде створена тимчасова адміністративна колегія. Думаю, що Вона в сумі штрафу дуже не буде виходити за межі», - сказав Володимир Оніщенко.

Також він додав, що скарги на ТРК «Поіск» від населення надходять уже навіть не десятками, а сотнями та нагадав передісторію перевірок діяльності ТРК «Поіск»: «Ми провели дві справи. Одна справа - це необґрунтоване підняття тарифів до 24 грн., наклали на них 17 тис. штрафу. Вони звернулися до суду. Слава Богу, суд визнав, що вони є монополістами (оскаржували саме це рішення) і те, що дійсно вони економічно необґрунтовано підняли тарифи. Друга справа у нас була – коли стало 29 грн. Ми ще 17 тис. наклали на них штрафу. Ми прийняли попередні висновки і по третій справі. На сьогодні ті докази, які вони давали, там різні калькуляції».

До речі, паралельно АМКУ зацікавився і діяльністю «Телесвіту». Щодо причин такої зацікавленості, то Володимир Оніщенко сказав: «Це власник мереж, бо в ТРК «Поіск» немає нічого. Мережі, станції – це власність «Телесвіту». Мало того – «Поіск» платить не один мільйон гривень за оренду цих мереж. Це все лягає на плечі споживачів».

Нині абонентами ТРК «Поіск» є 35% споживачів відповідних послуг, які проживають у Полтаві.

Новини Полтавщини
    Новачок
    Lol

Поиск-ТВ - гидота рідка. Ніякого піклування про клієнтів. Робиться все, тільки б щоб здерти з людей побільше бабла. Якість інтернету хрєнова. Єдине, що більш-менш нормальне - це міська мережа. Для мене найкраще рішення проблеми, яке я бачу:
    -підключити якийсь якісний інтернет, наприклад або ОГО або Велтон Телеком і радіти життю.
    -та одночасно Поиск-ТВ 35 грн в місяць (чисто для користування міською мережею, а також для підстраховки інтернету (якщо щось, не дай Боже, трапиться у основного провайдера, можна використовувати ті 450 мб).
    Результат таких заплутаних підключень:
    -У вас є якісний інтернет, вы можете спокійно дивитись онлайн-тв;
    -У вас є міська мережа, з якої можна швидко скачати фільм на ваш смак;
    -Навіть якщо у вашого основного провайдера щось трапиться, у вас є запасний інтернет у розмірі 450 мб.
+ Ответить в теме
Страница 7 из 7

Теги для этой темы