Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей5Благодарности
  • 2 Сообщение от RAMM
  • 2 Сообщение от Виння Пых
  • 1 Сообщение от nickeler
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 8 из 8.
    part of me

Полтавські люди похилого віку готові створювати загони самооборони

У селах Полтавської області, де тепер проживають переважно пенсіонери, задумалися про створення народних дружин. Цікаво, що така ініціатива виходитиме не «зверху», а «знизу» - від людей похилого віку, які залишилися наодинці з місцевими п'яницями і наркоманами.

Вчора на прийомі у начальника міліції Полтави генерал-майора М. Цимбалюка, таку пропозицію вніс 83-річний житель Машевського району. Дідусь не тільки просив головного міліціонера посприяти в створенні народної дружини в його селі, але і заявив, що особисто її очолить.

Як пояснив ветеран праці і війни, в селі стало небезпечно жити: із-за безробіття молодь, яка ще там залишилася, цілими днями п'янствує і краде все, що попадається під руку, щоб обміняти на самогон. Легкою наживою місцевих бандитів стають старезні, беззахисні люди, часто самотні. Допомоги їм чекати немає звідки, оскільки на декілька сіл в Полтавській області доводиться всього один дільничний міліціонер, зв'язку з яким практично немає.

Побоюючись за своє життя люди похилого віку попросили свого земляка, який потрапив на прийом до міліційного генерала, попросити про створення дружин. Ходок розповів, що в дружинники готові записатися шість його односельців - людей не молодих, але ще здатних «підняти шум» і протриматися до приїзду міліції з райцентру, до якого декілька десятків кілометрів, у разі нападу місцевих розбійників.

Генерал пообіцяв вивчити це питання.

--------

Re: Полтавські люди похилого віку готові створювати загони самооборони

Мне кажется давно пора
    Даж среди старичков можно встретить еще тех дедушек что позавидует даж молодеж,шустрей нас,мешок зерна берет на плечи и попробуй его еще догнать.
    Пророк

кроме нас самих ,про нас никто не будет думать.
    Пророк

Не разрешат. Организованные отряды опасны для государства.
    То ли дело бандючки, свои...социально близкие, их надо холить и защищать. Еще дедушка Ленин так завещал.
    Пророк

Не разрешат. Организованные отряды опасны для государства.
    То ли дело бандючки, свои...социально близкие, их надо холить и защищать. Еще дедушка Ленин так завещал.

што то это мне архипелаг гулаг напомнило.
    2.0

може трохи і не туди... але наболіло. Картина маслом: учора я пасажир автобуса за програмою "Місто без околиць" (фак! привіт Андрію Всеволодовичу, розробникам Богданів і взагалі тим, хто придумав соцтранспорт). І ось значить сидить пані, видно що поряд з нею місце зайняте, вона туди поставила пакет. Через зупинку після мене заходить "женщіно непанятного возраста" і каже "дайте я сяду". Дівчина спокійно відповідає, що тут тіпа занято, щас людина зайде. Тьотка починає нервувати "я пінсіонєр, це автобус для пінсіонєрів" (йа в танкє гарєл, кагда ти баб портіл ггг) Вступає кондуктор зі своєю арією: "так і шо робить шо ви пенсіонєр?" Тьотка, з безумними маханнями передніх кінцівок намагається вихопити пакет і викинути його на підлогу. Потім бачить шо без толку, і починає мостити свою срачелу дівчині на коліна, обзиваючи її тварюкою і що "місце на кладовищі будете займати"... зрештою таки врепала себе, аж тут заходить жінка, для якої і було зайняте місце...
    ви думаєте на цьому скінчилося? коли дівчина намагалася протиснутися щоб вийти, ця курва стара її не пускала. типу "а шо? вона мене не пукала, і я не буду"..
    а ви про самооборону! "бабушкі" загризуть кого хоч. я не кажу, що вони всі такі. але часто густо... от буває і задумуєшся : і чому ніззя валить "на пораженіє" таких "граждан"?
    Пророк

може трохи і не туди... але наболіло. Картина маслом: учора я пасажир автобуса за програмою "Місто без околиць" (фак! привіт Андрію Всеволодовичу, розробникам Богданів і взагалі тим, хто придумав соцтранспорт). І ось значить сидить пані, видно що поряд з нею місце зайняте, вона туди поставила пакет. Через зупинку після мене заходить "женщіно непанятного возраста" і каже "дайте я сяду". Дівчина спокійно відповідає, що тут тіпа занято, щас людина зайде. Тьотка починає нервувати "я пінсіонєр, це автобус для пінсіонєрів" (йа в танкє гарєл, кагда ти баб портіл ггг) Вступає кондуктор зі своєю арією: "так і шо робить шо ви пенсіонєр?" Тьотка, з безумними маханнями передніх кінцівок намагається вихопити пакет і викинути його на підлогу. Потім бачить шо без толку, і починає мостити свою срачелу дівчині на коліна, обзиваючи її тварюкою і що "місце на кладовищі будете займати"... зрештою таки врепала себе, аж тут заходить жінка, для якої і було зайняте місце...
    ви думаєте на цьому скінчилося? коли дівчина намагалася протиснутися щоб вийти, ця курва стара її не пускала. типу "а шо? вона мене не пукала, і я не буду"..
    а ви про самооборону! "бабушкі" загризуть кого хоч. я не кажу, що вони всі такі. але часто густо... от буває і задумуєшся : і чому ніззя валить "на пораженіє" таких "граждан"?
    такой контингент называют
    "метробабки"
    но адаптируя это понятие под наши суровые полтавские реалии, предлагаю название "автобабки"
    Філософф

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    Ну на початку то дівчина з пакетом була не права але прости Господи така поведінка бабці явно перевищує заподіяну їй шкоду.То взагалбліна гора морального уродства як вік тльки може спортити людину.Хоча на щастя не завжди.
    Постскриптум та йо і нафіг тим песіонерам пертись в саму рань в автобусахя7через їх жирні зади вранці як їдеш ні пройти ні продихнути і це притосму що кучі людей обов"язково треба їхати в той час а ті старі могли би спокійно і через кілька годин
+ Ответить в теме