може трохи і не туди... але наболіло. Картина маслом: учора я пасажир автобуса за програмою "Місто без околиць" (фак! привіт Андрію Всеволодовичу, розробникам Богданів і взагалі тим, хто придумав соцтранспорт). І ось значить сидить пані, видно що поряд з нею місце зайняте, вона туди поставила пакет. Через зупинку після мене заходить "женщіно непанятного возраста" і каже "дайте я сяду". Дівчина спокійно відповідає, що тут тіпа занято, щас людина зайде. Тьотка починає нервувати "я пінсіонєр, це автобус для пінсіонєрів" (йа в танкє гарєл, кагда ти баб портіл ггг) Вступає кондуктор зі своєю арією: "так і шо робить шо ви пенсіонєр?" Тьотка, з безумними маханнями передніх кінцівок намагається вихопити пакет і викинути його на підлогу. Потім бачить шо без толку, і починає мостити свою срачелу дівчині на коліна, обзиваючи її тварюкою і що "місце на кладовищі будете займати"... зрештою таки врепала себе, аж тут заходить жінка, для якої і було зайняте місце...
ви думаєте на цьому скінчилося? коли дівчина намагалася протиснутися щоб вийти, ця курва стара її не пускала. типу "а шо? вона мене не пукала, і я не буду"..
а ви про самооборону! "бабушкі" загризуть кого хоч. я не кажу, що вони всі такі. але часто густо... от буває і задумуєшся : і чому ніззя валить "на пораженіє" таких "граждан"?