Наверное ТЦ строятся для "белых", а простым "неграм" ходить как в музей
Вы просматриваете тему FIM побудує в Полтаві підземний ТЦ в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Наверное ТЦ строятся для "белых", а простым "неграм" ходить как в музей
Наверное ТЦ строятся для "белых", а простым "неграм" ходить как в музей
Будують ТЦ люди не дурні, тому, якщо їх будують ще, значить їх ще не досить.
А з приводу виробництва, спитайте на сам перед себе, чи інвестували б ви гроші у виробництво, наприклад, у Африці? Думаю ні. Навіть якщо б жили в Африці. Доки політична і економічна системи України не стануть більш стабільними в Україну будуть інвестувати тільки екстремали. Досить переглянути рекламу про інвестування в Україну - "Робіть це зараз", де показують як по місту йде тигр і всі замерли в шоці, а один чоловік йде поруч.
Як варіант, самим ставити білими, чи Вас більше влаштовує варіант 17 року, коли все чесно поділили?
Не згоден, в мене там нічого не висмоктують, навпаки, є вибір купити щось дорожче під домом, чи пройтися 7 хвилин і купити все трохи дешевше.
Коли йдеш купувати їжу - ніколи не роби це голодним.![]()
Все не станут даже при всем своем старании по ряду причин,
я за европейский уровень жизни когда например бюджетники имеют достаточный уровень достатка что бы ходит в ТЦ как в магазин.
А постройка еще одного ТЦ наверно штоб бабушки себе покупали на свою пенсию чо нибудь колечко там или шмотку какусь крутую.
А нащот 17 к чему здесь это?
Офтоп:
Повторяю вопрос. Нащот 1917 к чему здесь это?