Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей18Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 20.
    Постійний відвідувач

ПЕТАРДИ

Пропоную додавати інфу про "Петардистів полтави", в надії, що якимсь чином таки дійде до батьків чи інших зацікавлених осіб...

Зняв відео (та порізав, щоб обличчь не було видно). гарні хлопці. Та пальців їх жалко...

23q
    23-й участник

Re: ПЕТАРДИ

че за фигню я только что посмотрел? мне что стерли памяти 25-м кадром?
    Пророк

Ответ Сообщение от 23q Посмотреть сообщение
    По-моему она у тебя давно была стерта...
    23q
    23-й участник

Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    По-моему она у тебя давно была стерта...
    попрыгай, а потом выдыхай. повторять до выздоровления.
    Пророк

попрыгай, а потом выдыхай. повторять до выздоровления.
    А когда буду прыгать, то не дышать ?
    Постійний відвідувач

Загалом я із чемності знищив частинки відео, де є обличчя хлопців. Мами цих 5-6 класників, гадаю - і так впізнали б своїх чад. Фобії з приводу 25 кадру - зазвичай у психастенічних осіб та шизоїдів (не плутати з шизофреніками - для тих, хто не розуміє іронії термінів -краще глянути в Вікіпедіїї)
    Пророк

23q, ты шизоид, понял ! Тебе Професор диагноз уже поставил...
    Постійний відвідувач

Загалом, я б не став так однозначно розкидатись термінологією. Якщо спробувати аналізувати його пости - то більше схоже на особу з невеликою психастенічною акцентуацією, ймовірно - за залежним типом. Але - інколи за психастенічним спілкуванням у інтернеті може ховатись сильна й важка особа, приміром - епілептоїдний психопат... Загалом, голубчики; - я кожному з Вас міг би поставити діагноз за постами і ходом думок в них... Але - чи дійсно Ви такі насправді, якими намагаєтесь видаватись тут?
    Пророк

Ответ Сообщение от Професор Посмотреть сообщение
    Загалом, я б не став так однозначно розкидатись термінологією. Якщо спробувати аналізувати його пости - то більше схоже на особу з невеликою психастенічною акцентуацією, ймовірно - за залежним типом. Але - інколи за психастенічним спілкуванням у інтернеті може ховатись сильна й важка особа, приміром - епілептоїдний психопат... Загалом, голубчики; - я кожному з Вас міг би поставити діагноз за постами і ходом думок в них... Але - чи дійсно Ви такі насправді, якими намагаєтесь видаватись тут?
    Ой, благаю, поставте мені діагноз !!!!!!! Дуже прошу !!!!!

Але - чи дійсно Ви такі насправді, якими намагаєтесь видаватись тут?
    Я така !!!! Не сумнівайтесь !!!!
    Постійний відвідувач

Karen, загалом, з тих постів, що мені запам'ятались, Ви в першу чергу схожі на особу з вираженою обсесивно-компульсивною акцентуацією. Чи виражені ці ознаки до розміру психопатії - з ввічливості слід би було не розглядати взагалі.
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя