Пропоную додавати інфу про "Петардистів полтави", в надії, що якимсь чином таки дійде до батьків чи інших зацікавлених осіб...
Зняв відео (та порізав, щоб обличчь не було видно). гарні хлопці. Та пальців їх жалко...
Вы просматриваете тему ПЕТАРДИ в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Пропоную додавати інфу про "Петардистів полтави", в надії, що якимсь чином таки дійде до батьків
Пропоную додавати інфу про "Петардистів полтави", в надії, що якимсь чином таки дійде до батьків чи інших зацікавлених осіб...
Зняв відео (та порізав, щоб обличчь не було видно). гарні хлопці. Та пальців їх жалко...
че за фигню я только что посмотрел? мне что стерли памяти 25-м кадром?
Загалом я із чемності знищив частинки відео, де є обличчя хлопців. Мами цих 5-6 класників, гадаю - і так впізнали б своїх чад. Фобії з приводу 25 кадру - зазвичай у психастенічних осіб та шизоїдів (не плутати з шизофреніками - для тих, хто не розуміє іронії термінів -краще глянути в Вікіпедіїї)
Загалом, я б не став так однозначно розкидатись термінологією. Якщо спробувати аналізувати його пости - то більше схоже на особу з невеликою психастенічною акцентуацією, ймовірно - за залежним типом. Але - інколи за психастенічним спілкуванням у інтернеті може ховатись сильна й важка особа, приміром - епілептоїдний психопат... Загалом, голубчики; - я кожному з Вас міг би поставити діагноз за постами і ходом думок в них... Але - чи дійсно Ви такі насправді, якими намагаєтесь видаватись тут?
Karen, загалом, з тих постів, що мені запам'ятались, Ви в першу чергу схожі на особу з вираженою обсесивно-компульсивною акцентуацією. Чи виражені ці ознаки до розміру психопатії - з ввічливості слід би було не розглядати взагалі.