Вы просматриваете тему ПЕТАРДИ в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Професор Karen , загалом, з тих постів, що мені запам'ятались, Ви в першу
Професор, я пробігла статтю про ОКР.
Оце мені не підходить :Больные ОКР — чаще люди с высоким уровнем интеллекта
Не треба ні психіатрів, а неврологів тим більш - вони зазвичай займаються іншим. Понад 80% населення Європи мають акцентуації характеру, інші - психіатричні хвороби. Є правда, невеликий прошарок психічно збалансованих осіб: про таких кажуть у нас " ні риба, ні м'ясо" . Якщо ж дана акцентуація сягає розмірів психопатії, і задає незручності в соціальному житті, почати треба з психолога, а вже в разі потреби - за його вказівкою - до психіатра.
Це про мене :
Зі мною вже працював психолог. Тепер ВІН лікується у психіатра.характеризующееся чрезмерной склонностью к сомнениям, поглощённостью деталями, излишним перфекционизмом, упрямством
Це добре, мабуть. У таких людей стабільна психіка.невеликий прошарок психічно збалансованих осіб: про таких кажуть у нас " ні риба, ні м'ясо"
Ваша ремарка про "невисокий рівень інтелекту" лише підтверджує: 1. Інтелект у Вас розвинутий достатньо. 2. Перфекціонізм оберненого типу (часте невдоволення особистими рисами, інтелектом, емоційними реаціями, тощо) Далі: якщо з Вами працював психолог; очевидно - були певні причини. Або - Ви знову підтверджуєте мій діагноз, намагаючись все з'іронізувати. В будь-якому разі - я не помилився, а от ступінь визначати відмовився - і відмовлюсь надалі. Їх по суті - три: неврозоподібний, психопатичний, і психозоподібний.
Професор, Вы не исчезайте, знаю на форуме пару-тройку Ваших потенциальных клиентов.
Ну все таки - что там с петардами? Бабахают?
Ой, Професор, а можно... (стесняется, мнет краешек платьица) а можно и мне диагноз? Гулять - так гулять!))
Тема о ПЕТАРДАХ.
Это такой хитрый ход нынешних "психолекарей", выявлять всех шизо... через ПЕТАРДЫ?
Перефразую... була б людина, а діагноз знайдеться... :)