Вы просматриваете тему Новини Полтави та області в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от GVL224 а кто если не моника ... завезло "инфицированных" к нам в область?
Демократичні американці організували "ізолятор" для своїх евакуйованих на воєнній базі. Я звісно не експерт по американським воєнним базам, але шось мені здається, це не посеред якогось села.
Нічого не маю проти повернення наших людей, але мене теж дуже цікавить питання, чому не лишили людей у Києві в якійсь клініці, якщо так легко зробити з неї ізолятор?
Стосовно інфекціоністів - їх у Полтаві нема від слова зовсім. Є один чи два, і їх "дньом с огньом", як-то кажуть.
Я розумію людей, які влаштували протест - жодна влада ще не піклувалася про українців, стан лікарень гірше нікуди (перевірено на собі), медперсоналу у малих містечках і селищах - один фельдшер з аспірином (перевірено на собі). Медреформа лише погіршила на місцях надання елементарних медпослуг (перевірено на собі). І тут слова не помню когось із дописувачів про лишитися в Китаї набувають новий сенс - можливо там дійсно більше шансів одужати.
І найгірше - коли в тебе якась "страшна" хвороба, ти лишаєшся сам-на-сам із своєю проблемою (перевірено на собі). Від тебе відвертаються усі - для тих, хто у руля головне бумажна волокіта і якомога довше создавать відімость роботи, а медикам просто чхати, є ти чи тебе нема. І мало хто простягне руку допомоги, бо КОЖЕН - ЕГОЇСТ, і не хоче собі такого. Тому я можу зрозуміти страх звичайних сільських людей.
бля, барыга ты опредились ты "к умным или к красивым".
По нашей медицине я с ней согласен. Я уже давно писал, что такие недоучки, как дороги ремонтируют, такие же и лечат. Только вуз другой.
И заболеешь и нафиг никому не нужен будешь. Даже бывшим друзьям. Тоже знаю. Проверено. Помощи ноль, а наоборот некоторые из них на голову будут переться, что бы еще "дружбы" выжать.
Поэтому и лайк поставил.
А ось це те, що я казала, що не всі налякані люди - то є бидло.
пост від Inna Rizova