Вы просматриваете тему Новини Полтави та області в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от GVL224 ты реальноДОЛБАЕБ, причем тут порошенко и прочии, факт в том что людей
Я написал что ты голосовал за плесень? ты реально...
а кто если не моника в очередной раз наебала население Украины и завезло "инфицированных" к нам в область?
да, уточнь, именно "инфицированных" потому что только долбаеб может писать что "они здоровы". пока не пройдет как минимум 2 недели, а лучше месяц без симптомов к ним надо относиться как к инфицированным.
кто считает по другому для меня ... без чувства самосохранения.
так понятно?
"Чувак" у тебя во рту.
опять соглашусь.
еще раз наголошую, что я не против этих людей в нашей области, я против их размещения в САНАТОРИИ и лжи влады.
Michael, даруйте, мені не хочеться з вами сперечатись, але чому ви думаєте, що літак не обробляли? я певен, що обробляли. я бачив, як обробляють інші літаки (на авіафорумі).
Бог свідок, я ні разу не прихильник чинної влади, але я бачу, що цей галас спричинений 1) дикунством і повною відсутністю якихось елементарних зачатків моралі, і 2) спробами повернути ситуацію проти Зеленського. Навіть сюди тягають політизовані пости. Між тим це суто медичне і логістичне питання. ідеального рішення бути не може, але зроблено, я вважаю, так, як і в інших країнах. скрізь брали медичний заклад і організовували карантин. Ніде у світі не додумались спеціально в аеропорту побудувати для цього одноразовий госпіталь, це GVL може запатентувати. Унікальність України проявилась у тому, що в одному кінці країни моляться, щоб людям не надали медичної допомоги, в іншому з цією ж метою влаштовують погром, дехто витрачає цілий день, щоб висловити солідарність з пітекантропами, не переймаючись аргументацією, а я, в результаті, д-б. Та мені це навіть приємно, аби не бути схожим на отих із Нових Санжар...
Викториус, ты мой адрес загуглил?
твій друг написав...
ви вживаєте слова, сенсу яких не розумієте. "Інфекція або заражування хворобою (англ. Infection — проникнення в організм хвороботворних мікробів; інфікування, зараження) — стан, коли в організм потрапляє чужорідний агент — патоген (бактерія, паразитичний грибок, найпростіший організм, гельмінти, вірус або пріон)". Про цих людей таких даних нема, як раз навпаки, попереднє обстеження показало відсутність інфекції (такі дані наводив Merry_Corpse). Тому брехло тут - ти, а не влада.а кто если ... завезло "инфицированных" к нам в область? да, уточнь, именно "инфицированных" потому что только долбаеб может писать что "они здоровы".
против, против. почитай. не думаю, що якби це був не санаторій, а будинок відпочинку або, краще, 2-а лікарня, ти б більше радів. ти a priori проти.я не против этих людей в нашей области, я против их размещения в САНАТОРИИ и лжи влады.
шевченка 78, здається. а ти так переживаєш?
я тащусь вид цих повадок гопників. по всій дискусії, п-бол тут ти. із владом.
пиздец, не прошибаемый..
я написал что лично я не выступал бы против еслибы этих инфицированных, а к ним пока они не пройдкт карантин надо относиться как к иныицированным, завезли в полтавский тубдиспансер.
Там есть персонал и условия для работы с подобными людьми, но не в САНАТОРИИ.