ТВАРИ!
А что ж вы не думаете о том, как парковаться остальным полтавчанам?! Сколько проблемных мест в городе, вы знаете?!
Только о себе, чтобы вам удобно?!
И переживаете, что потом парковаться будете не только вы...
* * *
Парковка для депутатів міськради – бути чи не бути?
Проблему облаштування місць для парковки навпроти центрального входу до приміщення Полтавської міської ради обговорили члени постійної комісії з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту.
За словами голови комісії Олега Бєлоножка, на його очах за неправильне паркування оштрафували вже чотирьох депутатів:
"– Це було моє особисте побажання. У зв’язку з тим, що в денний час припаркувати свій особистий транспорт на території біля міської ради неможливо, і депутати. які приїжджають сюди працювати, не можуть знайти собі вільне місце. Я не хочу тут сидіти і думати, де моя машина. Досвід показує, що та парковка на кільці перед міською радою не заважає проїзду іншим автомобілям. Тому пропоную, хоча б під час роботи комісії, сесії дозволити парковку для депутатів"
На що архітектор Ірина Особік зазначила, що обговорювана територія була спеціально виділена для того, щоб люди могли спокійно їздити на велосипедах.
"– Якщо ми ставимо там автомобілі законним чином, то все – ми закриваєм питання проблеми культури міста. Засідання було побудовано таким чином , що у нас навіть не було часу вивчити це питання, а воно дуже серйозне. Над ним б’ються архітектори вже не перший рік", – зазначила архітектор.
Вона запропонувала залучити спеціалістів та віднайти інше місце для парковки, яке буде зручним для депутатів.
"– Навіть якщо ми зробимо паркову біля міської ради, де будуть гарантії того, що там будуть паркуватися лише депутати?" – підтримав Особік депутат міськради Юліан Матвійчук.