Вы просматриваете тему Новини Полтави та області в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от GVL224 на мою аватарку посмотри :)
Сообщение от GVL224 на мою аватарку посмотри :)
Сообщение от Jedi_Lee https://b.radikal.ru/b00/1905/c7/ac6b6d61fb1d.jpg А 200% не бывает!
Сообщение от GVL224 странная фраза... Собака - женского рода, откуда у не яйца? я подобное слышал про кота, он хоть мужского рода :) От блін! Два москаля! :)) В українській мові собака чоловічого роду! :)) А ну скажи: "Паляниця!" :)))
Сообщение от Barыga От блін! Два москаля! :)) В українській мові собака чоловічого роду! :)) текст был написан на русском, внимательней надо быть, а ток и перзидентом можно выбрать комика :) хотя уже выбрали...
Сообщение от GVL224 текст был написан на русском, внимательней надо быть, а ток и перзидентом можно выбрать комика :) хотя уже выбрали... Так! Робимо висновок! Перефарбовані москалі, які навіть мови не знають, за пороха! :))) А що в українській мові значить порох? :)) Хоча зауважу! Вже "комік", а не "клоун"! :)) Явний прогрес! :))
Сообщение от Barыga Так! Робимо висновок! Перефарбовані москалі, які навіть мови не знають, за пороха! :))) А що в українській мові значить порох? :)) Хоча зауважу! Вже "комік", а не "клоун"! :)) Явний прогрес! :)) Нсколько я знаю Зеленский "комик", а "клоуны" в цирке и на утренниках :)
Сообщение от GVL224 Нсколько я знаю Зеленский "комик", а "клоуны" в цирке и на утренниках :) Ні. Ну вже явний прогрес!!! :))) Не перекручуючи прізвища і навіть з великої літери... :)) А блазні тоді де? :)) Ну і щє залишилось із порохом розібратися! :))
Ви шо, усі п'ять років будете гризтися через вибори?
Сообщение от Barыga А блазні тоді де? :)) в зеркале увидишь :)