Вы просматриваете тему Новини Полтави та області в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Barыga http://s009.radikal.ru/i309/1709/5e/0dcf3ab85d19.jpg Видите? Вот это ГОРОД!!!! А всё остальное, что сейчас есть, это
Сначала поясню за картинку выше... Это немецкая аэрофотосъёмка Полтавы. 43-й год.
Какой то поляк сказал... не помню дословно... "...если народ массово нарушает закон - нужно изменить закон!..."
Если обратить это к украинским реалиям, то лучшим Президентом для Украины, конечно же будет Тимошенко!!! Её газовый контракт шедевр во всех отношениях!
Ну а по Полтаве мэром... Ну так навскидку.... думаю что Жабо бы подошла.
Возглавлять должны же лучшие представители народа? :)))
Хоч питання, було не мені... За кого я голосуватиму? - Не знаю. Зате я знаю точно, за кого я НЕ голосуватиму ні за яких обставин... З отого топ-5 я би виключив хіба що Бублика, та й то, за нього я готовий проголосувати лише за певних оставин (дякуючи отаким рейтингам, коли бачиш, що жопа і найменший шанс не пропустити повних "уродів" це вибрати "урода" трохи меншого).
Ніяк не можу зрозуміти, чому люди обирають одні й тіж сраки рожі...
Иллюзия выбора, вот и все.
Третього жовтня в центральній частині міста буде перекриття руху з 12:40 до 15:00.
Патрульна поліція Полтави попереджає: частково обмежать рух автотранспорту у зв'язку із проведенням міської легкоатлетичної естафети.
Маршрут пролягатиме: Першотравневий проспект → вул. Конституції → вул. Соборності → Соборний майдан → вул. Пилипа Орлика → вул. Конституції → Першотравневий проспект (враховуючи перехрестя вулиці Конституції з вулицею Небесної Сотні та перехрестя вулиці Шевченка з вулицею Садовою).
![]()
Заебали уже бегуны
Мала, я бегаю, но другим не мешаю.