Вы просматриваете тему Взрывы в ночь с 23 на 24 июня в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава;
Офтоп:
Батько прокинувся від того, що щось вибухає. Спершу подумав, що на очисних щось сталося, а коли виглянув у вікно, одразу зрозумів, що сталося. З Яру і Говтвянчика було майже все видно. Добре, що КрАЗ проїхав одну заправку і не доїхав до іншої. До речі, на Алмазному взагалі нічого не чутно було.
Мы живём на Алмазном, и слышно было очень даже хорошо и взрывы, и сирены. Правда, те, кто крепко спал, ничего не слышали - всё мои дрыхли, и когда я утром спросила про взрывы, они покрутили у виска и сказали, что у меня глюки от хронического недосыпа
И все таки интересно знает кто либо что то об этой ситуации?.Я слышал от людей кто там был что военники были пьяны.
Янkа, я до 02:30 не спав, вікно було відкрите, то нічогісінько не чув. Ну хай у мене перший поверх і навколо будинки, але знайомі, що живуть біля ринку "Алмазний" на останньому поверсі теж не чули.
Дізнався близько другої ночі, коли побачив чиєсь повідомлення у Фейсбуці про вибух.
Только что что-то бахнуло одиночно. Вроде как со стороны Южного вокзала.