Вы просматриваете тему Чистота города!!!! в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Enter нафига в частном секторе урны и кто должен будет выносить с них
Жителі п/с оплачують послуги "за вивіз сміття", згідно чого повинна бути періодичність вивезення, періодичність встановлення мусорних баків, і прибирання вивізниками сміття смітникового майданчику після забирання сміття (чим всі постійно нехтують, поки не задовбеш по телефону, або лічно не будеш товкти пацанів з мусорної машини). А так, да, ми беремо лопати, граблі і мітли, і гребемо прилеглу територію самі (до речі, власник п/будинку або з.ділянки повинен забезпечувати чистоту вулиці вздовж свого подвір'я, а також нормальний фасад будинку і паркану)
А мене сьогодні дуже здивували. Дзвінок. За дверима стоїть жіночка. Кажу, вам кого?
- Вас. Мені сказали, що ви тут активіст у будинку. Наша організація може вам безкоштовно дати матеріали, саджанці, проч, все безкоштовно.
- А що за організація?
- Нова Полтава.
- Дякую, ми якось самі без організацій справляємось. У нас і так в дворі чисто без зайвої допомоги, а саджанців нам нема де садити.
- Ну дивіться...
А про себе думаю, яка зараза сказала цим новополтавцям? І з якого дива ці курви будуть піаритися за мій рахунок. Вибори, мля.
Хотите сказать,что люди в частном секторе не кушают мороженного, конфет?????Вот мой ребенок по дороге с детсада может съесть маленькую шоколадку,булочку еще что-то,а до дома нам еще мин 30-40 идти,все обертки,как совестный человек ложу в карман(а куда я выброшу???),подойдя к дому я пол часа ищу в этом мусоре ключи!!!!очень приятно.
Хочу так же сказать,что не все выходят убирать, есть старенькие люди,которым во дворе тяжело убрать,а за двором и подавно.
Мусорки ездят в частном секторе и вот они и должны обирать.
gorob9, а ви не кладіть ключі в одну кишеню зі сміттям. А приватний сектор на те і приватний, щоб ви самі дбали про чистоту.
завтра, 28 березня о 10 годині ранку буде суботник по прибиранню території біля успенського собору (созрема в районі залізних сходів, які ведуть на кам'янку)
всіх запрошую допомогти! з собою бажано взяти рукавиці, за можливості - мішки, граблі, якийсь інвентар