Пожалуйста грохните собачку и стерилизуйте дебилов-защитников животных, которых как всегда проблемы живых людей не е..ут!!!
Вы просматриваете тему В Полтаве собака за три часа покусала 28 человек в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Пожалуйста грохните собачку и стерилизуйте дебилов-защитников животных, которых как всегда проблемы живых людей не е..ут!!!
Пожалуйста грохните собачку и стерилизуйте дебилов-защитников животных, которых как всегда проблемы живых людей не е..ут!!!
Я канєшно тільки за тварин. І вважаю що першим ділом треба стріляти тих хто їх заводить, а потім викидає на вулицю, потім больних бабок, які прикормлюють орави собак-котів біля під'їздів, потім вже думать що робити із собаками (як мінімум стерилізувати).
Але в таких випадках дуже і дуже задумаєшся, мене була покусала собака в районі ринку, тіпа домашня, у мене грудна дитина на вигодуванні була, і якось не дуже мені хотілося стресом закінчувати годування і колотися всякой фігньой. І хозяйка-больна жінка, яка пред'явила довідку про те, що собак щеплений тільки після заяви в міліцію.
А якщо собака дійсно бешена, ви будете стояти за неї, навіть якщо вона покусає вашу дитину? Собаки взагалі сильні, прокусують через сапоги, джинси (у мене синець сходив 1,5 міс)?.
У нас наприклад на перехресті Башкірцевої-Гожулянська, біля новобудов дві дорослі собаки з вівчарку і 2 виводки по 3-4 собаки молодняка, коли тепла погода вони вилазять із підвалів, і старі вчать молодняк "охоронять". Я не думаю, що комусь захочеться, щоб дитина ідучі із школи зустрілася із стаєю із 8 дорослих собак висотою кожна з дитиною. Хай не покусають, але зляк гарантовано. Кому воно потрібно? Я вважаю, що якщо ці бабки, які їх підгодовують, бо жалко, так люблять собак, хай забирає до себе, годує, вигулує і всяко доглядає, стерилізує. А то тіпа і добре діло зробила, і "вони ж нікого не трогають", а собаки її не трогають, а всіх проходящих через двір - хз.
23q, это ж не она!
Это две собаки, которых поймали ещё пару дней назад волонтеры http://blog.poltava.pl.ua/author/olga-zhukovsky/1627/
SemenSemenych, доки у знайомого не покусало сина, я теж думав, що це чергова "качка". А так пробачте.