Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей82Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 6 из 10
Показано с 51 по 60 из 91.
    Частий гість

Re: В Полтаве собака за три часа покусала 28 человек

Пожалуйста грохните собачку и стерилизуйте дебилов-защитников животных, которых как всегда проблемы живых людей не е..ут!!!

Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от SemenSemenych Посмотреть сообщение
    п.с.пра собаку. извините, не верю шо это один и тот же собак и шо это ваще собак. Она шо, круглосуточно мечецца по городу?! Бред полный. К тому же щас зима, все плотно одеты, на ногах еще к тому же сапоги/ботинки, особенно что касается детей: там и нижнее белье и носки толстые. Изинините, це ж яки зубья надо иметь, шоб все это прокусить?
    Гонилово, готовят город к весенней чистке, посему создают общественное мнение. Грамотно, надо сказать, молодцы.
    Людей так довели, що вони вже в ніщо не вірять. Напевно інакше поводитися в сучасній Україні і не треба.
    Філософф

Я канєшно тільки за тварин. І вважаю що першим ділом треба стріляти тих хто їх заводить, а потім викидає на вулицю, потім больних бабок, які прикормлюють орави собак-котів біля під'їздів, потім вже думать що робити із собаками (як мінімум стерилізувати).
    Але в таких випадках дуже і дуже задумаєшся, мене була покусала собака в районі ринку, тіпа домашня, у мене грудна дитина на вигодуванні була, і якось не дуже мені хотілося стресом закінчувати годування і колотися всякой фігньой. І хозяйка-больна жінка, яка пред'явила довідку про те, що собак щеплений тільки після заяви в міліцію.
    А якщо собака дійсно бешена, ви будете стояти за неї, навіть якщо вона покусає вашу дитину? Собаки взагалі сильні, прокусують через сапоги, джинси (у мене синець сходив 1,5 міс)?.
    У нас наприклад на перехресті Башкірцевої-Гожулянська, біля новобудов дві дорослі собаки з вівчарку і 2 виводки по 3-4 собаки молодняка, коли тепла погода вони вилазять із підвалів, і старі вчать молодняк "охоронять". Я не думаю, що комусь захочеться, щоб дитина ідучі із школи зустрілася із стаєю із 8 дорослих собак висотою кожна з дитиною. Хай не покусають, але зляк гарантовано. Кому воно потрібно? Я вважаю, що якщо ці бабки, які їх підгодовують, бо жалко, так люблять собак, хай забирає до себе, годує, вигулує і всяко доглядає, стерилізує. А то тіпа і добре діло зробила, і "вони ж нікого не трогають", а собаки її не трогають, а всіх проходящих через двір - хз.
    23q
    23-й участник

поймали...

Banned

и эта собака не похожа на бешеную.

Ответ Сообщение от veselka Посмотреть сообщение
    Людей так довели, що вони вже в ніщо не вірять. Напевно інакше поводитися в сучасній Україні і не треба.
    a ty prasho?
    Новачок

Ответ Сообщение от SemenSemenych Посмотреть сообщение
    и эта собака не похожа на бешеную.
    Морозится, сцука )) Посмотрите какие смиренные некогда грозные чеченские террористы в российских тюрьмах.
    Пророк

Ответ Сообщение от Condor Посмотреть сообщение
    Честно говоря, никогда не мог бы подумать, что велосипедисты могут настолько мешать движению молодых мам...
    ...
    Ума не приложу чем я, едучи по атомобильной дороге, могу напрягать молодую маму с дитём, идущую по тротуату.
    Не все же велосипедисты такие прилежные. БольшАя их часть любить гонять по тротуарам между прохожими, мамами с колясками, детьми.
    Пасажир

23q, это ж не она!
    Это две собаки, которых поймали ещё пару дней назад волонтеры http://blog.poltava.pl.ua/author/olga-zhukovsky/1627/
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

SemenSemenych, доки у знайомого не покусало сина, я теж думав, що це чергова "качка". А так пробачте.
    Зануда

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    доки у знайомого не покусало сина, я теж думав, що це чергова "качка". А так пробачте.
    собаки кусають кожен день. Те, що покусали знайомого, не доводить всю низку наведених фактів (чи "фактів"). Хоча, звісно, вірогідності додає. ХЗ. Багато фантастичного, як на мене.
+ Ответить в теме
Страница 6 из 10