Магазин спортивного харчування Strong Life
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 3 из 3.
    Пророк
    Slip

Звільнення по-регіонівськи

В Інтернет-виданні "Полтавщина" Ірина Земляна ділиться інформацією про те, чому вона більше не працює викладачем в ПУЕТ.
    Отже, мене не звільнили і я не звільнялася, а просто закінчився строк строкового договору з університетом, і вже інше питання, що мені його не продовжили. Строкові договори з викладачами ПУЕТ укладають кожного нового навчального року строком на рік. Такі договори можуть укладатися з працівниками на час відсутності основного працівника, для виконання сезонних робіт або як випробувальний термін. Якщо строковий договір носить постійний характер, працівника мають перевести в штат на постійній основі От тільки питання «Для чого університету строкові договори?» Відповідь дуже проста – щоб тримати усіх на гачку.

Підстав для не продовження договору не було ніяких, окрім моєї громадської діяльності. Звичайно я розумію, що досить дивно виглядає викладач, який бореться з регіоналами, тоді, як сам ректор є регіоналом.
    Звільнення по-регіонівськи

Ірина Земляна відома своїми скандальними акціями та статтями:
    Золото партії. Куди поділися гроші, що їх зібрав Демократичний Альянс для застави у Центрвиборчком?
    Адміністрація Президента занепокоєна тиском на полтавську активістку
    Арт-фестиваль «Парафін»: полтавська молодь «підірве» місто соцрекламою

Особисто я її знаю, як активістку, що боролася із "вимаганням" коштів при оформленні закордонних паспортів.

2.0

Re: Звільнення по-регіонівськи

Ch!p, наскільки я знаю, там взагалі є скорочення. так шо, може бути, що це номінально щодо громадської діяльності.
    Пророк

Re: Звільнення по-регіонівськи

Все може бути...
+ Ответить в теме