Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей78Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 23 из 34
Показано с 221 по 230 из 339.
    Новачок

Re: График отключения горячего водоснабжения

Ответ Сообщение от kobieta Посмотреть сообщение
    Alex-Poltava, я бачу, ви в курсі дєла. Включіть пожалуста котельню на Квітучій (Чи на Опитній вона...), я вас дуже прошу.

Ще мене інтірісують такі люди: Обурі, Кондор і Фрагов. Ви до якої котельні відноситеся? У вас шо - є гаряча вода? Чи ви просто такі чемні, скромні і невибагливі, шо даже не замічаєте її відсутність? Чого ви тут не ридаєте, як оце ми з Лайт?
    Скорее всего все котельни включат в пятницу, перед праздником. И на три дня

Пророк

Ответ Сообщение от Dima0011 Посмотреть сообщение
    А тем временем на алмазном снова "холодно".

Неужели опять циолковского 8 потушили?
    Кстати, уже несколько дней наблюдаю странную картину.
    То есть горячая вода. Потом нет. Потом - теплая. И смена температур происходит несколько раз в день.
    Пророк

И как вы (все) можете годами так жить? Неужели нельзя поставить проточный нагреватель? Или бойлер.
    Пророк

Ответ Сообщение от Pentax Посмотреть сообщение
    И как вы (все) можете годами так жить? Неужели нельзя поставить проточный нагреватель? Или бойлер.
    Про які роки мова? Відключали максимум на 2 тижні в рік раніше.

А з приводу проточного нагрівача: я знімаю квартиру, змінила їх вже дуже багато - мені на кожній квартирі поставити проточний нагрівач?
    Пророк

Этот вопрос можно было бы и не задавать. И так ясно, что в чужой квартире никто не будет ставить нагреватель.
    А в своей 2 недели сидеть без горячей воды... В холодной мыться? Или в тазике греть?
    Пророк

Ответ Сообщение от kobieta Посмотреть сообщение
    Про які роки мова? Відключали максимум на 2 тижні в рік раніше.
    А з приводу проточного нагрівача: я знімаю квартиру, змінила їх вже дуже багато - мені на кожній квартирі поставити проточний нагрівач?
    Кроме полного отключения, вода может быть еще и м-м-м... разной температуры
    Когда я жил на съемных квартирах, то одним из главных критериев выбора жилья было наличие газовой колонки. Ну, не доверял я нашему ЖКХ НИКОГДА!
    Пророк

Ответ Сообщение от infospacer Посмотреть сообщение
    Кроме полного отключения, вода может быть еще и м-м-м... разной температуры
    Когда я жил на съемных квартирах, то одним из главных критериев выбора жилья было наличие газовой колонки. Ну, не доверял я нашему ЖКХ НИКОГДА!
    Я жила один раз в квартирі з колонкою - це був самий сумний досвід, навіть сумніший за те, шо відбувається зараз.

Квартира в центрі, в старому будинку, відповідно - колонка теж стара, ще й побита життям. Коли дивилася квартиру, то не проніклась, бо взагалі не мала досвіду спілкування з колонками. Думаю: ну є, і ладно, буду користуватися. А як перший раз спробувала... я не могла повірити своїм очам: невже хтось може вважати це нормою. Скаржилася господарям, звісно, хотіла, шоб ставили нову, але господарі робили обличчя "а шо такоє? всьо в порядкє".

Щоб отримати гарячу воду, я повинна була відкрити кран з водою, повернути три крана на колонці і підпалити запальничкою або сірниками. Вимикання: в зворотному порядку. І не дай бог нарушить десь порядок, або забути воду. Якщо мені треба воду на кухні (мити посуд), то я маю йти в ванну, робити всі оці операції, а потім вже користуватися на кухні водою (короче, на кухні я мила завжди хородною посуд).

Я розумію, шо є автоматичні колонки, нові, але якщо головним критерієм вибору житла в мене була колонка... я б дуже довго шукала квартири, або ж за дорого.
    Пророк

Дело привычки. Это наверное была самая древняя из всех колонок. Никто же не обязывает такую выбирать. У меня тоже древняя пока. Тоже спичками поджигать. Но горячая вода есть тогда, когдя я хочу, а не работники котельни.
    Здібна учениця

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    До речі, прикол, у батьків на Зіньківській вода гаряча є, бо я в них вже кілька разіва купався і вони нічого про відключення не казали. А в мене вдома взагалі своє опалення, так шо: Холодна вода? Нє не чув
    у них котельня від турбомеханічного заводу, а вони тіпа назалежні
    Пророк

Ответ Сообщение от Pentax Посмотреть сообщение
    Никто же не обязывает такую выбирать.
    Аж смішно. Можна подумати, в нас великий вибір квартир за адекватну ціну. Ні про який вибір взагалі не йдеться. Радієш, якшо знайшов всього на пару сотень дорожче, ніж була твоя попередня квартира і береш, шо є.
+ Ответить в теме
Страница 23 из 34