Вы просматриваете тему График отключения горячего водоснабжения в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от kobieta Alex-Poltava , я бачу, ви в курсі дєла. Включіть пожалуста котельню на
И как вы (все) можете годами так жить? Неужели нельзя поставить проточный нагреватель? Или бойлер.
Этот вопрос можно было бы и не задавать. И так ясно, что в чужой квартире никто не будет ставить нагреватель.
А в своей 2 недели сидеть без горячей воды... В холодной мыться? Или в тазике греть?
Я жила один раз в квартирі з колонкою - це був самий сумний досвід, навіть сумніший за те, шо відбувається зараз.
Квартира в центрі, в старому будинку, відповідно - колонка теж стара, ще й побита життям. Коли дивилася квартиру, то не проніклась, бо взагалі не мала досвіду спілкування з колонками. Думаю: ну є, і ладно, буду користуватися. А як перший раз спробувала... я не могла повірити своїм очам: невже хтось може вважати це нормою. Скаржилася господарям, звісно, хотіла, шоб ставили нову, але господарі робили обличчя "а шо такоє? всьо в порядкє".
Щоб отримати гарячу воду, я повинна була відкрити кран з водою, повернути три крана на колонці і підпалити запальничкою або сірниками. Вимикання: в зворотному порядку. І не дай бог нарушить десь порядок, або забути воду. Якщо мені треба воду на кухні (мити посуд), то я маю йти в ванну, робити всі оці операції, а потім вже користуватися на кухні водою (короче, на кухні я мила завжди хородною посуд).
Я розумію, шо є автоматичні колонки, нові, але якщо головним критерієм вибору житла в мене була колонка... я б дуже довго шукала квартири, або ж за дорого.
Дело привычки. Это наверное была самая древняя из всех колонок. Никто же не обязывает такую выбирать. У меня тоже древняя пока. Тоже спичками поджигать. Но горячая вода есть тогда, когдя я хочу, а не работники котельни.