Контралентер! Контралентер!!!За день-два питання гарячої води на Полтавщині вирішать на 100%
19 серпня 2013 10:35 --- Помилка в тексті? Виділи її мишкою! та натисни: CTRL + ENTER
kobieta, хоч я тобі каструльку нагрію?)
Вы просматриваете тему График отключения горячего водоснабжения в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; За день-два питання гарячої води на Полтавщині вирішать на 100% 19 серпня 2013 10:35 ---
Контралентер! Контралентер!!!За день-два питання гарячої води на Полтавщині вирішать на 100%
19 серпня 2013 10:35 --- Помилка в тексті? Виділи її мишкою! та натисни: CTRL + ENTER
kobieta, хоч я тобі каструльку нагрію?)
Я забула, не можна кип"ятильник у ванну засунути?
Чому ж не можна? Можна!
Чайник ємністю 1,5 л потужністю 1500Вт нагрівається приблизно за 0.5 хвилин. Підставте сюди потужність Вашого кип'ятильника, ємність ванни і отримаєте приблизний час очікування
P.S. Від себе додам, що значно швидше і ефективніше буде варіант одночасного кип'ятіння води кип'ятильником та електричним чайником з почерговим виливанням окропу у ванну холодної води.
P.P.S. Все вищевикладене - виключно моє ИМХО, по життю я завжди вибирав житло з газовою колонкою.![]()
Разве в ванной есть заземление? Не убьёт током соседей, живущих ниже этажом, если они тоже решат принять ванну?
Tiramisu, фен має нагрівальний елемент відкритого типу (нічим не ізольований), кип'ятильник - закритого (типу ТЕН) нагрів відбувається не за рахунок проходження струму через рідину, а за рахунок віддачі тепла.
Справа не в нагрівальному елементі (точніше, не тільки в ньому). В будь-якому електропристрої, не пристосованому для роботи у воді (фені, телевізорі, радіоприймачі і т.ін), вхід шнура живлення не є закритим (зазвичай - це просто нічим не прикрита розпайка контактів на платі блоку живлення). Таким чином, при потраплянні у воду, контакти замикаються на цю воду, пропускаючи через неї струм.
Дааааа, надо мне штудировать физику.