Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей78Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 20 из 34
Показано с 191 по 200 из 339.
    ри?

Re: График отключения горячего водоснабжения

За день-два питання гарячої води на Полтавщині вирішать на 100%
    19 серпня 2013 10:35 --- Помилка в тексті? Виділи її мишкою! та натисни: CTRL + ENTER
    Контралентер! Контралентер!!!

kobieta, хоч я тобі каструльку нагрію?)

Пророк

Я забула, не можна кип"ятильник у ванну засунути?
    Пророк

Ответ Сообщение от черешня Посмотреть сообщение
    Я забула, не можна кип"ятильник у ванну засунути?
    Чому ж не можна? Можна!
    Чайник ємністю 1,5 л потужністю 1500Вт нагрівається приблизно за 0.5 хвилин. Підставте сюди потужність Вашого кип'ятильника, ємність ванни і отримаєте приблизний час очікування

P.S. Від себе додам, що значно швидше і ефективніше буде варіант одночасного кип'ятіння води кип'ятильником та електричним чайником з почерговим виливанням окропу у ванну холодної води.
    P.P.S. Все вищевикладене - виключно моє ИМХО, по життю я завжди вибирав житло з газовою колонкою.
    Пророк

Разве в ванной есть заземление? Не убьёт током соседей, живущих ниже этажом, если они тоже решат принять ванну?
    Пророк

Ответ Сообщение от Tiramisu Посмотреть сообщение
    Разве в ванной есть заземление? Не убьёт током соседей, живущих ниже этажом, если они тоже решат принять ванну?
    Разве Вы используете кипятильники типа "бульбулятор" (т.е., когда ток пропускается непосредственно через нагреваемую воду)? Тогда это будет опасно не только для соседей, но и для Вас
    Пророк

Ответ Сообщение от infospacer Посмотреть сообщение
    Разве Вы используете кипятильники типа "бульбулятор"
    Я вообще так не делаю.

А как в фильмах: киллер бросает фен в ванную, чтобы убить жертву, а гибнут и соседи.

Ти шо, кіна не бачив? (с)
    Пророк

Ответ Сообщение от Tiramisu Посмотреть сообщение
    Я вообще так не делаю.

А как в фильмах: киллер бросает фен в ванную, чтобы убить жертву, а гибнут и соседи.

Ти шо, кіна не бачив? (с)
    А перед этим киллеры этим феном воду в банке или кружке кипятят (как это запросто и без последствий можно сделать кипятильником)?
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Tiramisu, фен має нагрівальний елемент відкритого типу (нічим не ізольований), кип'ятильник - закритого (типу ТЕН) нагрів відбувається не за рахунок проходження струму через рідину, а за рахунок віддачі тепла.
    Пророк

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Tiramisu, фен має нагрівальний елемент відкритого типу (нічим не ізольований), кип'ятильник - закритого (типу ТЕН) нагрів відбувається не за рахунок проходження струму через рідину, а за рахунок віддачі тепла.
    Справа не в нагрівальному елементі (точніше, не тільки в ньому). В будь-якому електропристрої, не пристосованому для роботи у воді (фені, телевізорі, радіоприймачі і т.ін), вхід шнура живлення не є закритим (зазвичай - це просто нічим не прикрита розпайка контактів на платі блоку живлення). Таким чином, при потраплянні у воду, контакти замикаються на цю воду, пропускаючи через неї струм.
    Пророк

Дааааа, надо мне штудировать физику.
+ Ответить в теме
Страница 20 из 34