Вы просматриваете тему Вибори мера міста Полтава в подразделе Новости Полтавы, который находиться в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Uksus Я сам а і вирішу Вибач я не знав що ти дівчина!
А. Матковський
В. Животенко
О. Кулик
А. Баранов
О. Мамай
І. Михайлюк
Г. Рукас
С. Кривенко
інший
проти всіх
А взагалі, наприклад щодо Матковського можна сказати, що за час свого перебування на посаді в.о. міського голови він ініціював вирішення кількох досить важливих справ, наприклад налагодження міського зовнішнього освітлення, вчасний початок опалювального сезону (не дивлячись на спротив структур, наближених до уряду та прем'єра), вирішується питання зі встановленням баків для сміття, покращився інвестиційний клімат у місті...
2Гость
Ти пробачений :)))))))))))))))))
2П85
А про інших щось знаєш?
Чи ти, може, агітатор? :)))))
Я не агітатор. Робити мені більше нічого, ніж агітувати за когось...
Я просто реально дивлюся на ситуацію в місті. Про інших теж знаю, якщо треба розповім. Щодо Животенка, то його зараз підтримує партія регіонів і особисто Кукоба - тому за нього я голосувати не буду. Баранов і Кулик займуть третє і четверте місця на цих виборах, але з дуже великим відривом. В інших кандидатів особливих шансів немає.
А я чула, що Животенко не є ставлеником Кукоби. Він на попередні виборах був начеб-то помаранчевих відтінків ...
Іще я бачила, що Полтава розмальована написами типу "Наш мер - Кукоба". Ото прикол :)
І все-таки, чи впевнений хтось із вас, Гость і G85, хоча б на 70% у своїй правоті?
Если Животенко ставленник Кукобы то почему ему наши региональные газеты Ж....У не вылизывают?!А насчет того что Кукоба критиковал так это наверное ход конем!Хотя в нашей жизни все может быть,но я все разузнаю и отпишусь!Хотя если Животенко ставленик Кукобы то почему второй его не назначил И/О???И кто назначил Матковского И/О???