Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей50Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 10 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 96.
    Завсідник

Соціальний протест м.Полтава

17.11.11
    Полтавська обласна державна адміністрація
    15.30 год.
    Проти політики уряду.
    Протидія прийняттю рабського ТРУДОВОГО КОДЕКСУ.
    Підтримка О.Огороднікова
    Його заява:"Причина криється у тому, що ця партія встановила диктатуру великого капіталу і продовжує план "Ост" щодо українського народу, тим самим продовжуючи НКВДістські традиції попередньої влади. Капіталісти хочуть перетворити нас на рабів, вони підвищують штучно ціни, позбавляють людей можливості мати хліб насущний"

Уряд урізав пенсії чорнобильцям, дітям-інвалідам та дітям війни. Свій бюджет збільшив в 2.5 рази. Скільки ти мовчатимеш тупий українцю?

http://vkontakte.ru/event32059953

Пророк

Re: Соціальний протест м.Полтава

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    Скільки ти мовчатимеш тупий українцю?
    ... бла-бла-бла-бла-бла-бла-бла-бла....
    И в чем смысл акции? отстрочить принятие кодекса на 2 мес.? И что потом? Все равно примут. Вон налоговый кодекс тоже на майдане флагами махали, и что? воз нынче там. А против организаторов акции возбуждаются уголовные дела.
    Если это выгодно "мордам в креслах", его все равно же примут, и пофигу скоко народа буде против.
    Завсідник

мовчи далі. тоді все буде круто
    змія болотяна ОЧКОва

незважаючи на то, шо я зазвичай "за" всякі народні протести по суті і те де. але на акцію, куди закликають іти тупих українців, я б нікада не пішла. Ето ж нада!
    та і заява якась надто мутна і беззмістовна. карочє, на цей раз, ви, рібята, мене лічно розчарували. Хотя, вам, по ходу, на людей звичайних, з вашою агресивністю пофіг...
    Завсідник

aneisha, а так ти ходила тисячу разів. це акція народна. якщо тобі пофіг на себе то тож таке. Це акція не руху чи організації.
    змія болотяна ОЧКОва

странно, шо люди, які закликають когось кудись іти і від когось рятувати, самі не вірять, шо ті кого вони закликають, можуть прийти. Це так, до слова. Я, знаєтє лі, до певного часу була активістом ділов місцевих. І, вапше чого це я виправдовуюся))))
    Завсідник

Була молодець. Чому зараз не підтримати. "Скільки ти мовчатимеш тупий українцю?" - ця відмазка не канає бо тут ішлося проти хто мовчить, а якщо ти діяла то до тебе автоматом це не відносить. Ну і до слова протих хто мовчить. голодомори починалися не одразу.
    змія болотяна ОЧКОва

слова "тупий українцю" стосуються всіх, хто себе до таких відносить. і це ображає. Можете ще й до флаєрка дописати "Це не стосується тих то і тих то". отмазка не проканала.
    Зараз не підтримати, через купу причин. Одна з головних - те, шо більшість місцевих глашатаїв реально не знають про шо говорять (тут я не кажу, про то шо КЗпП хароший). А набір фраз тіпа олігархат примушує нас платити за золоті унітази я вже чула неоднократно. набридло.
    Завсідник

ти говориш що типу всі українці розумні? вони не є овочами і таке інше. всілякі тупі розмови типу я чула і тд. Говори сама збирай допомогай і вкладай свій зміст. хто заважає?
    Пророк

ангел, Вы хоть сами то верите в то что пишите и к чему призываете??? Чего вы хотите добиться? справедливости? так это не та страна.
    Порядков, законности? Все тщетно. Так зачем тут писать всякую чушь тупые, не тупые, хватит молчать бо за вими прыйдуть теж_))) чессслово наивность.
+ Ответить в теме
Страница 1 из 10 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя