Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей216Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 8 из 13
Показано с 71 по 80 из 130.
    ри?

Re: Марш здорової молоді в Полтаві

Ответ Сообщение от erazer Посмотреть сообщение
    рамки дозволенного - это такая штука гибкая, что одним только этим критерием мерять их деяния было бы глупо. завтра по закону можно будет негров стрелять - вы тоже будете отстаивать что бы эти нацики делали что хотели? я лично буду против, даже если это будет законно.
    Глупо?? Коли Ви захочете посидіти в затишному кафе-барі в приємній компанії - це теж глупо?? Чи Ви маєте право обмежувати права і свободу дії інших людей?
    Хтось жре гамбургери після роботи/учоби і тусіт на діскацєках, хтось в теніс "рубіцца", хтось зирить в "ящик", хтось бухає - у всіх своє хоббі. Хай пацани проводять свій досуг, як їм бачиться і хочеться.

Пророк

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Глупо?? Коли Ви захочете посидіти в затишному кафе-барі в приємній компанії - це теж глупо?? Чи Ви маєте право обмежувати права і свободу дії інших людей?
    Хтось жре гамбургери після роботи/учоби і тусіт на діскацєках, хтось в теніс "рубіцца", хтось зирить в "ящик", хтось бухає - у всіх своє хоббі. Хай пацани проводять свій досуг, як їм бачиться і хочеться.
    окей. почему мне нельзя ограничивать права и свободы, а амебам типа "ангела" можно?
    ри?

Ответ Сообщение от erazer Посмотреть сообщение
    окей. почему мне нельзя ограничивать права и свободы, а амебам типа "ангела" можно?
    А хто має бути розумнішим (читай, мудрішим)? Вони переростуть свій максималізм. І, можливо, зроблять щось хороше у своєму житті.
    Пророк

Чи Ви маєте право обмежувати права і свободу дії інших людей?
    Ви ось це називаєте правами й свободами інших громадян?
    "Вінницькі автономи не змогли залишитись байдужими до подій в Запоріжжі, коли бандити з "Партії регіонів" вчинили збройний напад на марш УПА. Тому 10 листопада вирішили відвідати громадську приймальню цієї партії. Всередину було закинуто димові шашки, а в партійну табличку на вході декілька лампочок з фарбою" http://www.reactor.org.ua/main/2498-...-regioniv.html
    .
    Ми, українські націоналісти, виступаємо ПРОТИ правлячого режиму, який є колоніальною адміністрацією, маріонетковим урядом, що здає національні інтереси на користь Кремля, переслідуючи лише власну матеріальну та політичну вигоду. Ми живемо у вільній країні, і нам ніхто не вправі наказувати, що ми маємо робити і коли ми маємо мовчати! Антиукраїнська влада повинна бути знищена, бо якщо цього не буде зроблено, знищать нас
    http://opir.info/2011/06/12/koly-cho...ys-vin-znykaje
    .
    Помаранчевих майданів і тому подібних ліберальних збіговиськ не буде, це стало зрозуміло після протестів проти нового податкового кодексу. Грядуть серйозні зміни і це може відбутись вже дуже скоро, про це кажуть багато які відомі політологи, навіть пророкують що наступний бунт після Тунісу і Єгипту відбудеться в Україні, ми теж хочемо в це вірити, і ми зробимо все щоб це почалось якнайшвидше і щоб не зупинилось на стадії бунту, а стало справжньою революцією.http://opir.info/2011/02/11/nashe-in...molotoff-info/
    .
    Бархатного, мирного Майдану вже не буде. Буде жорсткий протест із серйозними масовими потрясіннями. Вийде покоління молодше, а значить радикальніше. http://opir.info/2011/06/20/myrnoho-...nih-protestiv/
    .
    Нація – це вища форма соціальної єдності, кровно-духовна спільнота, витворена в межах чітко окресленої етнічної території хвилею історичної енергії, спрямованою в майбутнє. Нація повинна жити вічно, тож боротьба за право на вічне життя є сенсом існування всіх нормальних людей на планеті….Люди, які бояться померти заради інших людей або заради абстрактної визвольної ідеї, що несе свободу та справедливість, вбивають Націю своєю байдужістю та боягузтвом. Якщо ж вони заперечують можливість існування такої ідеї взагалі, або перешкоджають іншим боротися за вічність Нації – їм взагалі місце серед одноклітинних організмів та вторинних продуктів їхньої життєдіяльності…Тому ми утверджуємо свободу нашого визвольного руху пожертвувати індивідуальними меркантильними інстинктами окремої людини заради збереження та примноження свободи національної спільноти в цілому.
    Світогляд соціал-націоналізму заснований виключно на позитивних цінностях: … Тотальність. Сила. Відданість… Ієрархічність. Впорядкованість. Авторитетність. Дисципліна. Віра. Жертовність. Месіанство… Ненависть... Пристрасть….http://www.vatra.org.ua/sotsial-nats...ionalizmu.html
    Новачок

http://science.compulenta.ru/504900/
    Зануда

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Ви ось це називаєте правами й свободами інших громадян?
    Я вже досить ясно написав, що я маю на увазі під свободами. Я можу не підтримувати певних ідей і навіть вважати їх хибними, але буду виступати за свободу висловлювань для кожного громадянина. У тих же випадках, коли порушується закон та права інших громадян, відповідальність має нести кожен, до якої партії чи групи він не належав би.
    Пророк

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Ви значно перебільшуєте міру моєї підтримки "Ангела і прочєй подобной...". Я кажу, що по-перше не треба робити з цього трагедії, адже молоді властиво виступати радикально і підтримувати деструктивні ідеї. З часом це проходить. По-друге, треба утримуватися від вигадок - люди пройшли маршем, а ми вже екстраполюємо їхні дії на майбутнє, наче вони вже когось б'ють, здирають шкіру з москалів тощо.
    так получается ,надо чуть-чуть подождать и ПОМОЛЧАТь,пока они всё-таки "начнут сдирать кожу с москалей"?и тогда уже возмущаться?
    в начале прошлого века в германии жил известный пастор-"антифашист" мартин нимеллер.предположу,что вы слышали о нём или хотя бы о его следующем высказывании::"когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не был коммунистом. потом они пришли за социалистами, я молчал, я же не был социалистом.потом они пришли за профсоюзными деятелями, я молчал, я же не был членом профсоюза.потом они пришли за евреями, я молчал, я же не был евреем.когда они пришли за мной, больше не было никого, кто бы мог протестовать"
    как то мне совсем не хочется "молчать" и ждать в кого превратятся эти радикалы:в героев или всё-таки в подонков

Далі мене дуже смішить, коли їм хтось пише наче з висоти власного досвіду - почни з сеееебе, який сееенс, чого Ви досяглиии...хто дав нам право екзаменувати інших людей та нав'язувати їм свій спосіб життя? Хто тут вже пожив, почав з себе та досяг офігєнних "висот духа"? ))))
    При тому, що дії однієї сторони це є саме заклик, а от протилежна сторона своїми "пусть" прагне саме нав'язувати, виправляти інших.
    Думаю, більшість людей не залишається назавжди радикалами, так само як рокерами, ролерами, панками тощо. З них, повторююсь, виростають такі самі герої і такі самі покидьки, як і з усіх решти.
    Ось основні мої думки щодо цієї теми.

це дуже схематичний лозунг, як на мене. Назвіть героя, який боровся "ЗА", наприклад. Чи не виявиться, що одночасно було і "проти"?
    позволю напомнить,что одновременно с правом человека на свободу высказывания,у демократического государства ,да и у любого гражданина этого государства есть право на защиту.на защиту своих демократических ценностей,государственности,жизни своих граждан,частной собственности,чести и достоинства своих граждан.
    и любые попытки попрания этих прав будут вызывать,по крайней мере я лично очень на это надеюсь,ответную защитную реакцию,мягкую форму которой,вы почему то называете "навязывать свой образ жизни"
    Пророк

А хто має бути розумнішим (читай, мудрішим)? Вони переростуть свій максималізм. І, можливо, зроблять щось хороше у своєму житті.
    а можлыво нэ зроблять, да? пусть ходят линчуют негров - а мы пока будем ждать когда их трава отпустит.

хочешь хорошее сделать в житти - убери мусор, облагородь газон, сотри свои драные надписи радикальные на всех заборах в конце концов!
    Зануда

Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    так получается ,надо чуть-чуть подождать и ПОМОЛЧАТь,пока они всё-таки "начнут сдирать кожу с москалей"?и тогда уже возмущаться?
    Давайте не удаляться от предмета обсуждения. Был проведен марш, призывающий к здоровому образу жизни. И хотя я лично сомневаюсь в его эффективности, я признаю право на его проведение и не вижу тут ущемления своих прав. Я против обвинений в преступлениях, которые якобы только могут произойти. Меня забавляет также манера одних молодых людей учить других тому, как нужно жить и чем заниматься.
    Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    любые попытки попрания этих прав будут вызывать,по крайней мере я лично очень на это надеюсь,ответную защитную реакцию,мягкую форму которой,вы почему то называете "навязывать свой образ жизни"
    Я и веду речь о том, что когда будет иметь место попрание прав либо (тем более) преступление, тогда и настанет время ответственности.
    О навязывании я говорю относительно того, что одной стороны звучит призыв и только, а другие пишут в таком ключе:
    Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Пусть открывают клубы и занимаются с молодежью, пусть увлекают их спортом, трудом, путешествиями.
    Правильно ли уже сейчас говорить о том, что будет, когда они начнут линчевать негров? Разве такие призывы звучали?

Я практически продублировал один из своих предыдущих постов на русском языке, чтобы исключить разночтения.
    Пророк

Правильно ли уже сейчас говорить о том, что будет, когда они начнут линчевать негров? Разве такие призывы звучали?
    Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    ми вважаємо що кожен народ, кодна раса має право на життя, але жити кожен повинен там, куди його розподілила природа - негр в Африці, українець в Україні, марсіанин на Марсі. в україні ми - титульна нація, а в африці - господар негр
    И как по-вашему, они будут внедрять свою идею, что "негр должен жить в Африке"?!
    .
    Негативно оценивая их активность, я не выступаю против здорового образа жизни. Я прекрасно вижу, какая на самом деле идеология скрывается за акциями «автономных националистов».
    .
    fabulist, ребята попали под влияние нацистских вождей. Я абсолютно не против парадов, которые бы пропагандировали что-то положительное, у каждого есть свобода на мирные акции. Но ведь очевидно, что в данном случае "здоровый образ жизни", это лишь рекламный трюк, чтобы привлечь в свои ряды зеленых пацанов, которые будут выполнять волю кукловодов.
+ Ответить в теме
Страница 8 из 13