Вы просматриваете тему Марш здорової молоді в Полтаві в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от angelika ангел , ну так те же, что кричали громче всех в, якобы,
О знов фашизм ввижається почалося знов всьо спочатку)) Щас інші знов нас почнуть називати ульяновими)) ви хоч вирішіться та одне бришіть чи шо)0
ми - націоналісти. ми проти шовінізму, який був присутній при правлінні Беніто Мусоліні в фашистській Італії,ми проти будь-якого прояву імперіалізму чи шовінізму, проте ми так само проти "антифашизму" , який називає націоналістів, патріотів фашистами.слово "нацист" використовувалося в націонал-соціалістичній Німеччині. так називали членів партії. пізніше це слово почали використовувати у всьому світі. Гітлер, який був головою НСДАП в своїй книжці описав німецький народ як вищу расу,знищення словян,жидів і т.п... ми ж не вважаємо що ми вища раса, ми вважаємо що кожен народ, кодна раса має право на життя, але жити кожен повинен там, куди його розподілила природа - негр в Африці, українець в Україні, марсіанин на Марсі. в україні ми - титульна нація, а в африці - господар негр..
Все в кучу: і нацистів, і скінів, і здорову молодь. Прямо всі, кому ДО, убивці і маньяки. Або всі, хто виходить на мітинги, ті убивці і маньяки. Або всі, хто виступає проти чогось, ті убивці і маньяки.
Дайте людям робить, шо вони хочуть (в рамках дозволеного, звісно). Вони ж не прийшли до Вас на подвір’я робити свою пробіжку?
ну вот собсно и началось уже: нацик с одной извилиной уже решает где мне жить.
так они сами все в кучу сваливают: и нацисты они, и националисты, и скиновские идеи выдвигают, и здоровым образом жизни прикрывают свои богомерзкие делишки.
рамки дозволенного - это такая штука гибкая, что одним только этим критерием мерять их деяния было бы глупо. завтра по закону можно будет негров стрелять - вы тоже будете отстаивать что бы эти нацики делали что хотели? я лично буду против, даже если это будет законно.Дайте людям робить, шо вони хочуть (в рамках дозволеного, звісно).
ну как же? вот выше это простейшее рассказывает уже где какая раса жить должна. это еще круче.Вони ж не прийшли до Вас на подвір’я робити свою пробіжку?
Який расизм які негри? До чого тут це? Там написано в чому відмінність націоналізму від фашизму. Я думаю що ви самі будете проти, що всі негри виберуться з африки і переселяться в Україну? Який тут расизм? Здоровий спосіб життя що тільки білим?????? чи ви самі вигадали? Були такі слогани чи що? ви реально долбонуті на голову фашизм фашизм ви і в туалкт як ходете там теж фашисти?