Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей216Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 6 из 13
Показано с 51 по 60 из 130.
    Пророк

Re: Марш здорової молоді в Полтаві

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    національні герої є націоналістами бо національне як би це теж саме що і націоналіст
    парень,ты путаешь понятия. Это разные вещи.

новчок

національні герої є націоналістами бо національне як би це теж саме що і націоналіст.
    национальные герои это те, которые борятся ЗА, а националисты борятся ПРОТИВ
    так что разница ощутима.
    Завсідник

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    Бандитом. Партизаном, который со своей шайкой прятался в лесах и совершал набеги на государство. Такими вы себя видите?
    я вже писав з вами толку говорити не має)) яка держава то було феодальне королівство всі хто там жили платили гроші королю. Король мав банду яка грабувала окружні села і брала побори (тав і зараз впринципі).. а народ боровся з окупацією диво короля.

ну якшо путаю поняття доведіть отримаете нобелівську премію)
    новчок

Рабом теж весело бути.
    и как раз я свободна, а вы и есть тот раб того кукловода. рвёте здесь свою ( ! ) за какие-то непонятные ЧЬИ-ТО идеалы.
    Завсідник

Ответ Сообщение от angelika Посмотреть сообщение
    и как раз я свободна, а вы и есть тот раб того кукловода. рвёте здесь свою ( ! ) за какие-то непонятные ЧЬИ-ТО идеалы.
    ви вільні))) не ходіть на роботу не платіть податки)0 а ну ка давайте))

Саме смішне шо ви не можете зрозуміти, що не має ніяких кукловодів)) Люди самі боряться за своє..

ну вам цього не зрозуміти
    новчок

ангел, всё то вам расскажи

ви вільні))) не ходіть на роботу не платіть податки)0 а ну ка давайте))
    а ну ка доживите до пенсионного возраста, и не подавайте документы на начисление пенсии и не требуйте от государства льготных проездов и т.д.
    Завсідник

ангел, всё то вам расскажи

а ну ка доживите до пенсионного возраста, и не подавайте документы на начисление пенсии и не требуйте от государства льготных проездов и т.д.
    з нинішньою пенсійною реформою ви її отримаете))))))))))))))0 Ви реально вірете в те що пишете???)))))))0
    Постійний відвідувач

ангел, ваша организация по-любому имеет куратора. Хотите рассмешить народ - скажите, что это не так :)))
    Зануда

Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    извините,но мне в конце концов непонятна подобная логика,
    как ваша поддержка радикальных идей ангела и прочей подобный ему "молоді "
    Ви значно перебільшуєте міру моєї підтримки "Ангела і прочєй подобной...". Я кажу, що по-перше не треба робити з цього трагедії, адже молоді властиво виступати радикально і підтримувати деструктивні ідеї. З часом це проходить. По-друге, треба утримуватися від вигадок - люди пройшли маршем, а ми вже екстраполюємо їхні дії на майбутнє, наче вони вже когось б'ють, здирають шкіру з москалів тощо.
    Далі мене дуже смішить, коли їм хтось пише наче з висоти власного досвіду - почни з сеееебе, який сееенс, чого Ви досяглиии...хто дав нам право екзаменувати інших людей та нав'язувати їм свій спосіб життя? Хто тут вже пожив, почав з себе та досяг офігєнних "висот духа"? ))))
    При тому, що дії однієї сторони це є саме заклик, а от протилежна сторона своїми "пусть" прагне саме нав'язувати, виправляти інших.
    Думаю, більшість людей не залишається назавжди радикалами, так само як рокерами, ролерами, панками тощо. З них, повторююсь, виростають такі самі герої і такі самі покидьки, як і з усіх решти.
    Ось основні мої думки щодо цієї теми.

национальные герои это те, которые борятся ЗА, а националисты борятся ПРОТИВ
    це дуже схематичний лозунг, як на мене. Назвіть героя, який боровся "ЗА", наприклад. Чи не виявиться, що одночасно було і "проти"?
    Пророк

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    З часом це проходить. По-друге, треба утримуватися від вигадок - люди пройшли маршем, а ми вже екстраполюємо їх дії на майбутнє, наче вони вже когось б'ють, здирають шкіру з москалів тощо.
    У випадку з німецькою націонал-соціалістичною робітничою партією, «це» не пройшло. Що цім завадить? Ви вважаєте, що треба чекати, поки розпочнуть здирати шкіру? Почитайте їх сайти.
    Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    ...хто дав нам право екзаменувати інших людей та нав'язувати їм свій спосіб життя? Хто тут вже пожив, почав з себе та досяг офігєнних "висот духа"?
    Та ну?! Ми прийшли до них на подвір’я, перестріли на вулиці, чи в навчальному закладі, й розпочали диктувати, як їм жити? Напроти, саме радикали нав’язують свій спосіб життя. Розпочинають з «пробіжок за здоровий спосіб життя» (які більше схожі на погрозливі марші нацистів), потім розпочнуть фізичні дії по «очищенню України».

.
    Мені здається, що читачі не перебільшують вашу підтримку радикалів та «ангелів». Неозброєним оком видно, що підлітки підпали під вплив нацистських ватажків, а ви розповідаєте про юнацький максималізм, то романтизм.
+ Ответить в теме
Страница 6 из 13