Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей216Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 13
Показано с 11 по 20 из 130.
    модератор

Re: Марш здорової молоді в Полтаві

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    Тєма правільная. А кому нє нравляця ліца учасніков, их політіческиє взгляди і лозунгі - вперьод на міни: виходьте на уліцу и популяризіруйтє здоровий образ жізні со своими красівими і прівлєкательнимі ліцамі, а вже єслі совсєм ненавідєм радікалоф, можетє им назло курить, бухать и подихать))))))))))))))))))))
    тема унылое говно) для начала начни с себя))) то, что ваша тупая шайка ходит часто и качает тем самым ноги, ясно, а вот действительно что-то дельное и вызывающее уважение не сделали( и не сделаете)....

Зануда

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Потом они без проблем будут бить «сектантов», геев, говорящих на одном языке и не говорящих на другом, людей с другим цветом кожи, или иной национальности…
    ну це ж фантазії, чи не так? Рівень бабусь біля під’їзду ))) "Сегодня он играет джаз, а завтра родину продаст"? ))) Хто ще кого скоріше почне бити - вони чи їх? Питання.
    А к чему эти забеги? Пусть открывают клубы и занимаются с молодежью, пусть увлекают их спортом, трудом, путешествиями.
    )))))))))) та ну у всі часи молоді були притаманні саме зовнішні прояви - візьміть хіпі, панків тощо....протестна форма, все на максимум, на надрив....Що означає Ваше "пусть"? Так само казали і кажуть - "пусть" одягнуться пристойно, "пусть" підстрижуться, "пусть" влаштуються на справжню роботу, закинуть гітари (чи що там ще?) А якщо спробувати зрозуміти? Чи ми вже настільки старі? ))) З цих людей будуть і герої, а будуть і покидьки, як і з решти.
    модератор

а мораль такова организация ( вырезано цензурой), опять вырезано цензурой зря существует и не несет ничего здравого, кроме порчи городского имущества и не только городского, путем раскрашивания стен, расклейки всякой хрени и тп...

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    "пусть" одягнуться пристойно, "пусть" підстрижуться, "пусть" влаштуються на справжню роботу
    пусть преследуют свои идеалы(спорт, здоровый образ жизни), но не более и увлекают подростающее поколение, как например( роллеры, веломаны и прочие) без политики
    Пророк

ну це ж фантазії, чи не так? Рівень бабусь біля під’їзду ))) "Сегодня он играет джаз, а завтра родину продаст"? ))) Хто ще кого скоріше почне бити - вони чи їх? Питання
    Я уже давно наблюдаю, кто под этими лозунгами хороводит украинскую молодежь. Попросите юношу назвать, какие организации стоят за этими акциями ;)

)))))))))) та ну у всі часи молоді були притаманні саме зовнішні прояви - візьміть хіпі, панків тощо....протестна форма, все на максимум, на надрив....Що означає Ваше "пусть"? Так само казали і кажуть - "пусть" одягнуться пристойно, "пусть" підстрижуться, "пусть" влаштуються на справжню роботу, закинуть гітари (чи що там ще?) А якщо спробувати зрозуміти? Чи ми вже настільки старі? ))) З цих людей будуть і герої, а будуть і покидьки, як і з решти.
    И где вы здесь увидели протестные формы молодежи? Есть четко организованная акция, за которой стоят кукловоды, а не бунтующая молодежь. Попробуйте подойти к этой компании и задать вопросы, - где они учатся, работают, что сами полезного для общества делают. Думаю, реакция вас удивит.
    Зануда

Ответ Сообщение от Mihey Посмотреть сообщение
    пусть преследуют свои идеалы(спорт, здоровый образ жизни), но не более и увлекают подростающее поколение, как например( роллеры, веломаны и прочие) без политики
    А от "пусть" вони самі вирішують, з політикою чи без? До того часу, поки вони дотримуються закону, то є виключно їхня справа. Манера вважати себе розумнішим за інших, і починати речення з "пусть" мене трохи дивує.
    Завсідник

Ридаю читаючи це ви вже продали країну. Саме такі філософи на форумах та в житті. Прочитай статтю спочатку. Ми виступили проти гіганського розкрадання державних коштів. я сам ходив в спартак і там і знаю як це все. Спорт став дорогим для звичайних людей. Від вашого .... і так українців вже 43 мільйони і все стрімко скорочується. Народні багацтва розграбовані, а більша частина народу в рабстві. А ви все розказуєте про уявних нацистів, фашистів і ще фіг зна кого...

Дикі коменти типу вони ішли на марші, а тепер бухають! смішні доводи мої не розкриватиму, але наврядче ви їх шановна бачили після маршу)0 точніше тих хто там ішов в колоні, а потім пив. Друге. що ми повинні слідкувати за всіма хто п є хто не п є?? Марш не тільки проти бухла. Розберыться в проблемі, а потім пишіть недолугі коменти.
    Зануда

Попросите юношу назвать, какие организации стоят за этими акциями ;)
    Попробуйте подойти к этой компании и задать вопросы, - где они учатся, работают, что сами полезного для общества делают. Думаю, реакция вас удивит.
    Так навіщо напускати зараз туману? Якщо Ви знаєте, то чому не напишите? Відкрийте нам очі. Бо така позиція, знаєте - "я коє што знаю, але от Ви підіть, спитайте...Вас удівіт"...якось не конструктивно.
    Пророк

ангел , скажіть, будь ласка, хто серед організаторів цієї акції? Які організації, партії...?
    новчок

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    наврядче ви їх шановна бачили після маршу)
    якби не бачила і не впізнала, то не казала б. Я досить точно і зрозуміло вказала на на людину на відео.Саме його я бачила вчора з іще трьома, вони йшли всі четверо і в кожного було по пляшці пива. А лозунги кричали ті ж самі, що і на попередній акції.
    Завсідник

Я уже давно наблюдаю, кто под этими лозунгами хороводит украинскую молодежь. Попросите юношу назвать, какие организации стоят за этими акциями ;)

И где вы здесь увидели протестные формы молодежи? Есть четко организованная акция, за которой стоят кукловоды, а не бунтующая молодежь. Попробуйте подойти к этой компании и задать вопросы, - где они учатся, работают, что сами полезного для общества делают. Думаю, реакция вас удивит.
    Ну ну скажіть))0 і які ж це організації стоять)) цей марш був організованим рухом "автономний опір". Він автономним називається того що є незалежним від партій та організації. Вже було проведено до 50 таких акції.

+ Ответить в теме
Страница 2 из 13