Вы просматриваете тему Марш здорової молоді в Полтаві в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от ангел Тєма правільная. А кому нє нравляця ліца учасніков, их політіческиє взгляди і
ну це ж фантазії, чи не так? Рівень бабусь біля під’їзду ))) "Сегодня он играет джаз, а завтра родину продаст"? ))) Хто ще кого скоріше почне бити - вони чи їх? Питання.
)))))))))) та ну у всі часи молоді були притаманні саме зовнішні прояви - візьміть хіпі, панків тощо....протестна форма, все на максимум, на надрив....Що означає Ваше "пусть"? Так само казали і кажуть - "пусть" одягнуться пристойно, "пусть" підстрижуться, "пусть" влаштуються на справжню роботу, закинуть гітари (чи що там ще?) А якщо спробувати зрозуміти? Чи ми вже настільки старі? ))) З цих людей будуть і герої, а будуть і покидьки, як і з решти.
а мораль такова организация ( вырезано цензурой), опять вырезано цензурой зря существует и не несет ничего здравого, кроме порчи городского имущества и не только городского, путем раскрашивания стен, расклейки всякой хрени и тп...
пусть преследуют свои идеалы(спорт, здоровый образ жизни), но не более и увлекают подростающее поколение, как например( роллеры, веломаны и прочие) без политики
Я уже давно наблюдаю, кто под этими лозунгами хороводит украинскую молодежь. Попросите юношу назвать, какие организации стоят за этими акциями ;)
И где вы здесь увидели протестные формы молодежи? Есть четко организованная акция, за которой стоят кукловоды, а не бунтующая молодежь. Попробуйте подойти к этой компании и задать вопросы, - где они учатся, работают, что сами полезного для общества делают. Думаю, реакция вас удивит.
Ридаю читаючи це ви вже продали країну. Саме такі філософи на форумах та в житті. Прочитай статтю спочатку. Ми виступили проти гіганського розкрадання державних коштів. я сам ходив в спартак і там і знаю як це все. Спорт став дорогим для звичайних людей. Від вашого .... і так українців вже 43 мільйони і все стрімко скорочується. Народні багацтва розграбовані, а більша частина народу в рабстві. А ви все розказуєте про уявних нацистів, фашистів і ще фіг зна кого...
Дикі коменти типу вони ішли на марші, а тепер бухають! смішні доводи мої не розкриватиму, але наврядче ви їх шановна бачили після маршу)0 точніше тих хто там ішов в колоні, а потім пив. Друге. що ми повинні слідкувати за всіма хто п є хто не п є?? Марш не тільки проти бухла. Розберыться в проблемі, а потім пишіть недолугі коменти.
ангел , скажіть, будь ласка, хто серед організаторів цієї акції? Які організації, партії...?