Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей216Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 11 из 13
Показано с 101 по 110 из 130.
    Новачок

Re: Марш здорової молоді в Полтаві

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Ангел, а навіщо ви зареєструвались під новим ніком? Я з юзером «Хорта» не дискутував )
    Ангеле, будь ласка, дайте відповідь на питання, які ви проігнорували:
    .
    1. як ви плануєте впроваджувати ідею, що "негр має жити у Африці"?
    .
    2. Кстати, а какой смысл ты вкладывал в свой ник? Ведь ты же не имел ввиду, что ты ангелочек?
    "Ангел, несущий возмездие, несущий народу волю бога"?
    Ви вмієте читати? той нік забанено. Я не має нічого щодо негрів вони мене не цікавлять так ясно. Мене більше цікавлядь деградовані українці.

про мый нік це так смішно шо я і не знаю, що вам аж написати)))) Просто я добрий того і ангел))0

Пророк

Ответ Сообщение от Хорта Посмотреть сообщение
    Ви вмієте читати? той нік забанено
    Не помічав, що ви повідомляли, що ваш нік «ангел» забанено, а Хорта , це ваш новий нік. Буду знати.
    Я не має нічого щодо негрів вони мене не цікавлять так ясно
    Зрозуміло, але саме ви цитували ідеї та принципи «автономних націоналістів», серед яких назвали й цю. Ваша відмова розкривати тему «негр повинен жити у Африці» говорить про те, що ви цитуєте лозунги, сенс яких й самі не розумієте. Або вам невигідно розкривати цю тему.
    .
    Ангеле-Хорта, що ви маєте на увазі, коли декларуєте "безкласове суспільство", "свободу від наркотиків і шкідливих звичок", "збереження чистоти нації".
    Що це означає? В який спосіб ви плануєте цього домагатися?
    модератор

Ангел, а навіщо ви зареєструвались під новим ніком?
    Коли ангелам карму замінусовують до від"ємних значень - їх звільняють з роботи.

Приклад ідеї проти макдональдсу? чим це нациська ідея?
    Це ж голодомор!
    Пророк

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Я вже досить ясно написав, що я маю на увазі під свободами. Я можу не підтримувати певних ідей і навіть вважати їх хибними, але буду виступати за свободу висловлювань для кожного громадянина. У тих же випадках, коли порушується закон та права інших громадян, відповідальність має нести кожен, до якої партії чи групи він не належав би.
    глубоко уверен,что пропаганда идей :"негров в африку ,а москали-чемодан-вокзал раасея" являются глубоким нарушением моих прав

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Дадада, лінчуєм нєгрів!!! А также кацапів, циган, жидомасонів і прочія-прочія!!! Олілуя!! Дайош чисті газони і трупи нєвєрних псов на гілляках!!!!
    хоть бы смайлик чтоли где поставили)))
    Якщо таке буде - шо ж, вперед. У нас шлях ідентичний лівійському, ІМХО.
    филиал аль-каиды ???

А шо писати шо не напишеш всеодно фашист)0 Зараз, це як провокація хтось шось починає робити одразу можна на нього сказати фашист і все. Щодо типу расизму негрів. Так типу тіж "антифашні" комуністи аж ніяк не дозволяли вїзду інородців і тих же негрів. Поглянемо на Білорусію там інших національностей майже не має і не має диво розмов расизм не расизм. А типу що негир повинен жити в Африці так це природа сама вирішили. Колір шкіри бо там сонячно дуже. У вуськоглазиг того так бо в стипах жили і клімат інший. Шо кому не ясно вивчимо трохи генетику і всьо буде добре і ніякий фашизм заважати не буде))
    социальный дарвинизм-один из базисов таких праворадикальных движений,как фашизм,неонацизм,джингоизм
    з.ы. топикстартер у вас каша в голове-просто трындец.
    в ссср(у коммунистов) проживали сотни национальностей.и надо быть клиническим болваном,чтобы утверждать,что в ссср кому то запрещали въезд из за цвета кожи или пропагандировали расизм на каком -либо уровне.будь то государственный или бытовой
    уж чему-чему ,а этнической,языковой , расовой терпимости и духу интернационализма у ссср ещё учиться и учиться многим "демократическим" странам

Якщо гарно проаналізувати то диво антифа нічим не відрізняються від фашистів. Гасла майже тіж просто вони репитують ми проти фашизму і таке інше.
    ну так может удивите нас своими способностями?проведете сравнительный анализ идеологии либерального или христианского антифашизма и неонацизма?

Щодо того чи росте рух чи ні. Автономні націоналісти прагнуть створити народний рух. А толком його і не треба робити. Його потрібно спрямувати. Більша частина населення не довіряє цій державі. Органам самоврядування, суддям, прокуратурі та іншим. І чого б це? Дивно, але кожен з вас матюкається коли іде дорогою і бачить розбиту дорогу, яка не ремонтується. Бачить, як ремонтують квартали, як депутати порушують закони, як одна частина населення жирує, а інша працює зранку до вечора і не може прожити. Як замість виробництва куль виготовляють цигарки. Як Україна дергадує у всіх відношеннях. Як занепадає дух. Як росте злочинність бо толпи безробітних шукають роботу. Як виконуються закони. Безкоштовна освіта, безкоштовна охорона здоровя та інше. І як взагалі править уряд який обраний по іншій конституції та голова держави, який оберався навіть на інший термін. Ви городите про революцію(під якою розумієте переворот) Так от ви вже прогнали він, вже, відбувся зміна конституції(точніше повернення до старої) то і є переворот, але ж ви дуже зайняті висненням чи марші проводяться з національним баченням чи ні? Іи зайняти тим шо пишете диво коменти і розказуєте кому шо і як робити, а ми лиш привертаємо вашу увагу до проблеми. Ми не агітуємо ми інформуємо вас про проблеми, а що вам робити залежить від вас!
    и страна хочет знать в лицо своих героев
    а герои всё норовят чулки на лица натянуть(
    Новачок

Ангеле-Хорта, що ви маєте на увазі, коли декларуєте "безкласове суспільство", "свободу від наркотиків і шкідливих звичок", "збереження чистоти нації".
    Що це означає? В який спосіб ви плануєте цього домагатися?
    Да ))

я просто в шоці розмовляючи з вами) Про негрів мені суто набридло я вже вам відповів тисячу разів. Вони мене не хвилюють.

Щодо безкласового суспільства то суспільство повинно давати всім рівні можливості і обмежувати експлуатацію людиною людину.
    Свободу від шкідливиш звичок - ну це як би суспільна мораль. Якщо всім не буде модно пити бо наприклад в спордзал піти дорого і не цікаво.
    Збереження чистоти нації - Це збереження культури, мови, традицій та іншого.

Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    социальный дарвинизм-один из базисов таких праворадикальных движений,как фашизм,неонацизм,джингоизм
    з.ы. топикстартер у вас каша в голове-просто трындец.
    в ссср(у коммунистов) проживали сотни национальностей.и надо быть клиническим болваном,чтобы утверждать,что в ссср кому то запрещали въезд из за цвета кожи или пропагандировали расизм на каком -либо уровне.будь то государственный или бытовой
    уж чему-чему ,а этнической,языковой , расовой терпимости и духу интернационализма у ссср ещё учиться и учиться многим "демократическим" странам
    Це взагалі геніально))))) не хочу то всьо розписувати. Бо ви людина радянського союзу такі люди говорять на біле шо воно чорне. Толк сперечатися не потрібен. Пару фактів, які всетаки залишаються. Поїхати кажите кожен міг)) Ага, особливо людина не з міста і не маючи паспорта. Да напрям був на Колиму і ще там одне місце. Да ви шо програмні документи ненавиділи жидів за лихварство. Геноцид кримських Татар- не не по нацыональному признаку. Ага всы могли займати любі посади тільки обовязково повинні були знати російську мову. І чого саме російську?? Чого до українців відносилися як до другосортних та бендерівців?7 це ж типу мега рівність.. Ваші казки розповідайте іншим може хтось повіре.
    ри?

хоть бы смайлик чтоли где поставили)))
    Зачім? Тут же сьо сірйозно і круто! Як вареноє яйцо! Тут сірйозні мужикі разбіраюцца! А ми так, ширпатрьоб - глупасті балакаєм)))) От Вам поставлю смайліков
    филиал аль-каиды ???
    Нєа, єслє би) Якось на то похоже: волнєнія в масах, недовольство, підвищена агресія... Непонятно тільки, радуватися цьому, чи журитися.
    Зануда

глубоко уверен,что пропаганда идей :"негров в африку ,а москали-чемодан-вокзал раасея" являются глубоким нарушением моих прав
    якщо у моїй присутності на якомусь заході я почую такі заклики - викличу міліцію. Маю на увазі про переселення, винищення тощо за національною ознакою.
    Але всі мої роздуми у цій темі стосувалися абсолютно іншого, Ви ж це розумієте.
    Крім того, плюралізм та демократія загалом дійсно мають свою ціну. І кожен, вибачте, дурень може висловлювати свою думки, крайні у т.ч. І все це лайно ллється на нас постійно.
    Наприклад, комуністична партія для мене і для нашої родини нічим абсолютно не краща за NSDAP. Але комуністи існують, проводять свої демонстрації тощо. Якби я мав таку тонку і чуттєву душевну організацію як Ви, то теж вважав би це порушенням моїх прав.
    p.s. Історична іронія полягає в тому, що з вашого переліку ні "негрів", ні "москалів" за національною ознакою ще не висилали з України. А от українцям "чємодани" збирати доводилося. Глубокоє (і дальокоє) нарушеніє прав, так би мовити.
    Пророк

А шо писати шо не напишеш всеодно фашист)0 Зараз, це як провокація хтось шось починає робити одразу можна на нього сказати фашист і все. Щодо типу расизму негрів. Так типу тіж "антифашні" комуністи аж ніяк не дозволяли вїзду інородців і тих же негрів
    ... Поїхати кажите кожен міг)) Ага, особливо людина не з міста і не маючи паспорта. Да напрям був на Колиму і ще там одне місце. Да ви шо програмні документи ненавиділи жидів за лихварство. Геноцид кримських Татар- не не по нацыональному признаку.
    чего то ничего не понятно.у вас в партии что, крымских татар считают чернокожими?если да,то надо срочно эту информацию донести через курултай до крымскотатарского населения.вот люди то обрадуются:)))
    если нет,тогда к чему к "не дозволяли вїзду інородців і тих же негрів" вы вспоминаете депортацию(а отнюдь не так любимый вашему сердцу "геноцид")крымских татар?
    если просто сморозили глупость,то признайтесь в этом,ничего страшного.
    ну а если же подсознательно озвучили программу и методы партии и ответ на так волнующий всех вопрос:что будет с инородцами в случае прихода вашей организации к власти?
    тогда это настораживает.методы вождя всех народов весьма спорны в реалиях 21 века

и всё же ,как вы собираетесь осуществлять "підпорядкування інтересам нації та збереження її чистоти"??

есть ответ?

.
    Ага всы могли займати любі посади тільки обовязково повинні були знати російську мову.
    .
    І чого саме російську?? Чого до українців відносилися як до другосортних та бендерівців?7 це ж типу мега рівність.. Ваші казки розповідайте іншим може хтось повіре.
    [/off]ооооо,ужас.какое дико незаконное требование)вы действительно так считаете?
    наверное,проклятые коммуняки даже экзамены устраивали на знание русского языка при поступлении на работу и вступления в свою коммунистическую партию?
    ПОЛНЫЙ ГЛУХОЙ БРЕД)))в ссср вообще до 90-года не было государственного языка.и то закон 90 года был выпущен уже после принятия практически всеми союзными республиками в 89-90 годах своих республиканских законов о "государственном языке".
    до 90 же года,в соответствии с конституцией ,законы изданные верховным советом переводились на языки союзных республик,законы союзных республик на язык большинства населения республики.
    делопроизводство и судопроизводство велось на языке союзной республики или большинства населения.
    первые квоты и разнарядки при поступлении в вузы для "нацменьшинств" придумали именно в ссср.
    половина,если не больше, генсеков компартии ,членов цк и правительства были представителями ,по вашей квалификации, "колонизированных национальностей",а по советской квалификации "национальных кадров"
    и именно потому, что к украинцам в ссср относились как ко второму сорту ,тогда ещё молодой партиец брежнев ,в своих анкетах в графе национальность,вместо русский писал украинец.своеобразная такая мегаревность,ага[/off]

Зачім? Тут же сьо сірйозно і круто! Як вареноє яйцо! Тут сірйозні мужикі разбіраюцца! А ми так, ширпатрьоб - глупасті балакаєм)))) От Вам поставлю смайліков
    шаррррман))

Нєа, єслє би) Якось на то похоже: волнєнія в масах, недовольство, підвищена агресія... Непонятно тільки, радуватися цьому, чи журитися.
    если "как в ливии" ,то начинайте переживать.
    ведь:
    http://edition.cnn.com/2011/WORLD/af...ion=cnn_latest
    Пророк

- національну економіку: безкласове суспільство, рівноправність, розподіл прибутків;

- націоналізм: підпорядкування інтересам нації та збереження її чистоти;

- автаркію: повну економічну, а значить і політичну незалежність країни;

- рівне право народів на самовизначення: позаблоковий статус України;

- здоровий спосіб життя: свободу від наркотиків і шкідливих звичок;

- охорону природи: захист навколишнього середовища.

ДЕ ТУТ НАЦИЗМ???????????????????????????????????????????? ???

Не, это не нацизм. Эти лозунги являются точной копией вождей Кампучии времен Пол Пота и Йенг Сари. Результат - гибель 30 % населения страны менее чем за 10 лет.
    Вы бы хоть историю поучили, что ли....

Есть такая старая поговорка : пи...ть - не мешки ворочать. Так и с этими лозунгами : на словах все красиво и правильно, на деле - полный абзац как говорится....
    Пророк

якщо у моїй присутності на якомусь заході я почую такі заклики - викличу міліцію. Маю на увазі про переселення, винищення тощо за національною ознакою.
    Але всі мої роздуми у цій темі стосувалися абсолютно іншого, Ви ж це розумієте.
    Крім того, плюралізм та демократія загалом дійсно мають свою ціну. І кожен, вибачте, дурень може висловлювати свою думки, крайні у т.ч. І все це лайно ллється на нас постійно.
    если не ошибаюсь,вы мне уже когда в одной теме рассказывали,что никогда не слышали ничего подобного не от одного из ваших знакомых.вот вам по-быстрому подборка с нашего форума.от наших общих знакомых.

Ответ Сообщение от Юрій Залізняк Посмотреть сообщение
    ......
    На одному форумі я прочитав одну репліку про таких як ти: "Кому не подобається, що Бандера Герой - чемодан, вокзал, рассєя". Тут би хіба ваших матроських матюків додати, щоб повністю висловити думку про москофільство.......
    Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    .....

Независимость от большого брата, хочеш жить в стране-серьевом придатке - в Украине уже не выйдет. Что-то не нравиться? Чемодан, вокзал, ну ты понял.
    Ответ Сообщение от Stanley* Посмотреть сообщение
    Можна сперечатись про такі постаті в історії як Бандера або Шухевич, дійсно не все так однозначно. Але як можна зневажати Мазепу чи Петлюру? Хочется запитати в таких людей- А, що, власне, ви робите в цій країні? Може для вас же краще чемодан- воезал -рассея?
    Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    Мда... Меладон, хоча б тут не починав свої дискусії, люди гинули, щоб захистити Україну. Хочеш федералізації? Дуй в Росію.
    Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    .....
    fragov, от я перше про шо подумала, тож був чемодан-вокзал для всіх кому так туйово. кстаті, Вікторіус, дайбо йому здоровля, присовєтував супер-книгу про любов до рідного краю. ...
    уже звоните?
    Наприклад, комуністична партія для мене і для нашої родини нічим абсолютно не краща за NSDAP. Але комуністи існують, проводять свої демонстрації тощо. Якби я мав таку тонку і чуттєву душевну організацію як Ви, то теж вважав би це порушенням моїх прав.
    как только ,кпу начнёт маршировать с лозунгами "хохлов на ножи",пропагандировать моноэтническое государство , "чистоту расы" и путём лозунгов типо "скоро коммунистические армии перейдут днепр" расскалывать общество ,как это делают правые радикальные организации,тогда и я стану ярым антиКПУистом
    p.s. Історична іронія полягає в тому, що з вашого переліку ні "негрів", ні "москалів" за національною ознакою ще не висилали з України. А от українцям "чємодани" збирати доводилося. Глубокоє (і дальокоє) нарушеніє прав, так би мовити.
    и про какую из "депортаций" в этот раз?
+ Ответить в теме
Страница 11 из 13