Вы просматриваете тему Марш здорової молоді в Полтаві в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Хорта Ми не агітуємо ми інформуємо вас про проблеми, а що вам робити
Enter, будь ласка, уважніше читайте мої відповіді. Оскільки це саме Ви дали посилання, то я на неї відповіла Вам же. Приписів щодо Вашого відношення або невідношення наче не було, чи я помиляюся?
Поки що не забороняла, але дуже хочеться декому.
Я зробила висновок з того, що Ви виділили жирним: мовляв, якщо людина пише лише про акції націоналістів, то.....хай замовкне, бо нам це не подобається?
Ну оскільки у Вас є беззаперечні факти причетності цієї групи і ангела до нацистів, було б цікаво їх почитати/побачити.
Помиляєтесь. На початку повідомлення виділеним текстом йшли мої слова: «Ви ось це називаєте правами й свободами інших громадян?», а потім йшли цитати з сайтів «автономних националіств».
Все ж таки, ви неуважні. Беззаперечним є той факт, що користувач з ніком «ангел» на даному форумі публікує виключно матеріали по темі націоналістів та їх діяльності. Він не дискутує ні в одній другій темі форуму, - ні про навчання, ні про культурне життя, ні про нагальні проблеми. Всі його теми, - це репортажі з акцій націоналістів. Тому я й стверджую, що його єдина ціль перебування на цьому форумі, - пропаганда націоналістичних організацій. А в тому, що вони сповідують нацизм можна переконатися при перегляді іх сайтів.
зрозуміло
Може ви бачили в моїх словах заклик до заборони? ) Я теж стою на позиції, що громадяни мають право на мирні публічні акції, незважаючи на те, подобаються вони іншим громадянам, чи ні.
Забороняти марш за «здоровий спосіб життя»? На підставі чого?! Але, коли виникає суспільне обговорення, цих дій, то як громадянин, я буду висловлювати свою стурбованість тим, що молодь потрапляє під нацистські ідеї (само це я роблю й на даному форумі)
Коли рєбіата гуляли і актівізірувалися на жовтневій, сиділа вибачте на літньому майданчику кафе і пила вино... і перша думка було - шо, прийдете і будете бить бокали... Акція за здоровий спосіб життя - це гут, проте не так агресивно!
Чесно мені набридло шось вам писати бо будуть порушення і мене забанять! Я вам скажу одне ви брехун. Нічого не розумієте і пишете бред. нацизм гітлера відрізняється від програми автономних націоналістів. Як би хоч тим що там люди сповідуть ідеї штрассера, а він був противником Гітлера. Інша частина автономних націоналістів взагалі підтримує чисто антисистемні позиції. ЯКІ НЕ Є НІ ЛІВИМИ НІ ПРАВИМИ. І НІЯКИМ ЧИНОМ НЕ ПОВЯЗАНІ З НАЦИЗМОМ ЧИ ЧИМОСЬ ІНШИМ. Приклад ідеї проти макдональдсу? чим це нациська ідея? викладіть програму нацистів і нашу і побачете що автономні націоналісти виступають:
- національну економіку: безкласове суспільство, рівноправність, розподіл прибутків;- націоналізм: підпорядкування інтересам нації та збереження її чистоти;
- національну економіку: безкласове суспільство, рівноправність, розподіл прибутків;
- націоналізм: підпорядкування інтересам нації та збереження її чистоти;
- автаркію: повну економічну, а значить і політичну незалежність країни;
- рівне право народів на самовизначення: позаблоковий статус України;
- здоровий спосіб життя: свободу від наркотиків і шкідливих звичок;
- охорону природи: захист навколишнього середовища.
ДЕ ТУТ НАЦИЗМ???????????????????????????????????????????? ???
Повторюсь: Ви дали посилання, я його прокоментувала. Тому помилки тут ніякої нема. Чи Ви зараз станете заперечувати те, що постили посилання?
Взагалі, я зрозуміла, що з Вами на відсторонені теми говорити неможливо, бо Ви стараєтесь довести людині помилковість його суджень) буду більш уважна, поставлю галочку "Посилання ніяк не коментувати - апасна!"
Не треба, шановний, ну щооо Вииии! Я вмію читати. І вмію шерстити форум. І бачу, хто де і шо пише)) Ви просто його прямо звинувачуєте у нацизмі. СмєлО, однако. А головне, факти хороші - сайт. Да.
не бачу нічого поганого в пропаганді націоналістичних акцій.
Ангел, а навіщо ви зареєструвались під новим ніком? Я з юзером «Хорта» не дискутував )
Ангеле, будь ласка, дайте відповідь на питання, які ви проігнорували:
.
1. як ви плануєте впроваджувати ідею, що "негр має жити у Африці"?
.
2. Кстати, а какой смысл ты вкладывал в свой ник? Ведь ты же не имел ввиду, что ты ангелочек?
"Ангел, несущий возмездие, несущий народу волю бога"?
перш, ніж турбуватися і (особливо) засуджувати, я маю звичку до аналізу, пробую зрозуміти. І я повторюю - на моє переконання, певна частина молоді завжди попадає під вплив крайніх, радикальних ідей. Правих, лівих....абсолютно все одно. Не всі вони стають покидьками, а багато для кого це є певний цінний досвід на майбутнє. Тож демонструвати зверхність, зневагу - це останнє, що я радив би.
прикро, що за моїми постами дехто побачив ледь не готовність до лінчування негрів і підтримку нацизму. Але, у той же час, я бачу за цим розповсюджену тенденцію.
p.s. Ви витягли з сайту, наскільки я зрозумів, зображення - оте, з двома фігурами. Згадалися карикатури з журналів "Перець" та "Крокодил", де буржуїв або капіталістів (з таким самим мішечком) насаджували на вила та у інші способи весело знищували. І от цікаво - наче має бути моторошно, а досі сприймається якось мілєнько.