Патриоты - пароноидальные шизофреники, напичканные по самые уши комплексами и фобиями :- ))
Вы просматриваете тему 22 травня День Героїв. Марш у вишиванках в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Патриоты - пароноидальные шизофреники, напичканные по самые уши комплексами и фобиями :- ))
Патриоты - пароноидальные шизофреники, напичканные по самые уши комплексами и фобиями :- ))
Шо за брєд???
Для більшості людей сенс патріотизму не полягає у тому, щоб бити себе в груди і кричати „Я патріот! Я українець!”, вимахуючи прапорами.
Я впевнена, що насправді патріотизм починається з простих, елементарних речей: поваги до себе і батьків, своєї родини й любові до землі, де ми народилися і виросли.
Патріотизм проявляєть в маленьких життєвих дрібницях, типу, коли радієш за забитий гол нашої збірної чи чергову побиту морду Кличками на рингу, хоча футболом чи боксам ніколи в житті не цікавився. Чи коли гордишся за нагородження і визнання досягнень якогось українця десь там, за кордоном, хоча людина нам абсолютно чужа і незнайома. Чи коли говорять, що в Україні живуть самі гарні дівчата, чи коли якийсь модельєр в своїй колекції застосовує українські орнаменти т.д., багато таких прикладів можна навести.
У моєму серці, як і в серцях десятків мільйонів таких, як я, живе любов і повага до України. Я відчуваю радість від злетів, біль від падінь Батьківщини...
І саме це я вважаю патріотизмом, а не надуману боротьбу з неіснуючими “ворогами”…
То що ж я, виявляється, закомплексована і психічно неврівноважена особа?...
Патріотизм не в тому, щоб обізвати своїх співгромадян москалями тільки за те, що людина спілкується російською мовою? Ні, від цього більше тхне фанатичним націоналізмом, основою якого є не гордість за власну країну, а зневага культури інших народів.
Але ж то й тема не про це, хлопці лише запросили на сало в центрі міста і на парад у вишиванках, не помітила в темі нічого лихого, закликів до расизму, зверхності нації над іншими чи чогось подібного
Tigrina, просто после высказываний некоторых довольно радикальных личностей, которые себя гордо именуют патриотами, замечательное слово "патриот" стало синонимом слова "расист".
Во всяком случае наши украинские расисты постоянно себя именуют патриотами. Вот что вы скажете про Тягныбока, а? Патриот? :)
С вашим определением полностью согласен, себя именно таковым и считаю
Ага, я заметил, зайдите в соседнюю ветку про 9 мая, чтобы увидеть как патриоты проявляют любовь к земле на которой родились и вырасли, а также проявляют уважение к культуре своих родителей и дедов, собственно, как и к ним самим:
сраная, загнобленная всеми заплеванная страна с совками ее населяющими не умеющими ничего производить.
Патриотизм? Оп-па, а я и не знал...
Я — патриот планеты Земля, мне пофиг вообще!
А людей, которые патриоты страны я, мягко говоря, не понимаю...
Слухаючи таких як ви, я задаю вам всім таким розумним питання: "Хто ви?". Більшість з вас є типу рожденьцями СРСР, але його не було і ніколи не існувало, як народу. У вас толуом не має ні національності ні певних традиції ні взагалі ніяких думок хто ви.. Більшість з вас порівнює себе то з росіянами з русинами то фіг зна з ким. Ісконно ця земля на якій ви перебуваєте була Україно. Да вам не зрозуміти за що боролися покоління українців. Вам не зрозуміти що вони жили на своїй землі, що вони боролися за свою мову, традицію народ. У вас його просто не має. Тому вам то всьо важко зрозуміти. Поколіня українців були знищенні бо хотіли бути не окупованими і боролися за своє. Одна відмаска у вас, що всі пособники фашизму. Але як не дивно читаючи програми комуністів і націонал-соціалісті(для вас вони фашисти) то все майже однакове. Перемога вашого неіснуючого радянського союзу то лише перемога однієї імперії над іншою.
Ще унікуми перечитайте документи фашистів головним ворогом на території України були не радянські партизани, а підрозділи УПА яким чином вони могли бути їх пособниками?? Чи вам крім цього нічого сказати в свій захист бо ви ніхто і звати вас ніяк..