хы-хы. мы уже жене моей на велик насобирали. Теперь мой остался. Весной я уже буду на своих колесах. Так что мне почти пофик на тарифы :) ну чуть-чуть разве что
Вы просматриваете тему Ні - підвищенню тарифів. Вислови свою незгоду. в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; хы-хы. мы уже жене моей на велик насобирали. Теперь мой остался. Весной я уже буду
хы-хы. мы уже жене моей на велик насобирали. Теперь мой остался. Весной я уже буду на своих колесах. Так что мне почти пофик на тарифы :) ну чуть-чуть разве что
2х2х30 = 120. Може! Адже у подальшому він по-перше, має повне право вимагати підвищення з/п, по-друге, він приймає участь в створенні більш гарної країни, та, звісно, має можливість ходити пішки або купити автомобіль, хоча ціну на проїзд він, мабудь, зрозуміє, саме коли в нього буде власне авто
MindReason, дада, я ж кажу, давайте зробим по 5, а лучче по 10 грн проїзд. От тоді стане менше народу валить на автобуси, а переберуться на пішкаруси. Відповідно стане менше робочих місць. І менше водіїв. І менше автобусів)) Всі будуть щасливі.
І особливо сім’ї звільнених водіїв - ощасливляться донємогу.
Може, Ви мене неправильно зрозуміли? То я поясню. Я можу ходити пішки, це корисноблаблабла, але це особисто мені незручно. Чотири зупинки - не так і багато. Але за часом невигідно. Мені треба буде встати як мінімум на 40 хвилин раніше, бо інакше я буду спізнюватись на той час, що витрачу на дорогу. Плюс до всього - я звикла лягати пізно, і вставати о шостій - це буде знущання над організмом. Та це вже мої проблеми...
Шо ж? Якщо люди хочуть по 2, 2.5, і 3, не заборониш же. Мовчимо? Отлічнінькооо)))
П.С. Чекаю, коли почнемо платити за повітря, прохід по тротуару і саме життя на цій земельці.
я только сейчас заметил, что тема вроде как одна и та же но ветка другая. Что, делаем и тут 80 страниц?