Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей40Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 8
Показано с 21 по 30 из 77.
    модератор

Re: Ні - підвищенню тарифів. Вислови свою незгоду.

nickeler, повторюсь))) я не хочу быть организатором) участником) пажалста) только вот ни под какую политическую сиду подписываться не буду.

.

Я вижу городской транспорт таким - троллейбусы каждые 3-5 минут по основным маршрутам и убрать все нафиг автобусы. Чисто(без выхлопов), без гонок(кто первый заберет людей) с созданием аварийных ситуаций. В рогатом просторнее.
    Что нужно доработать - выбрать рогатые другой комплектации, чтобы гоняли быстрее, маневреннее были и более комфортабельные.

Если бы я управлял городским транспортом, то сделал бы как-то так.
    Завсідник

Акція відбудеться Полтавська обласна державна адміністрація 16: 00год. 11 лют 2011року

АКЦІЯ ПОВНІСТЮ НЕ ПОЛІТИЧНА ЖОДНИХ ПРАПОРІВ НЕ БУДЕ!
    2.0

Ответ Сообщение от MindReason Посмотреть сообщение
    Моє бачення проїзду від 2 до 3 грн
    а воідії з бодуна на маршрут виходить перестануть? а то в мене сусіди - один зовсім алкаш, а другий просто бухає. і після попоєчки зранку на маршрут. шо робить з цим? бо вам же, водіям, проще деньох дать як взятку, чим без прав потім карячитися.
    Зараз я замість того, щоб їхати у "скотовозах" переважно ходжу пішки, чого й вам раджу.
    хм... мені наприклад, приблизно 12 км до роботи. однако....
    Гуру

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    Акція відбудеться Полтавська обласна державна адміністрація 16: 00год. 11 лют 2011року

АКЦІЯ ПОВНІСТЮ НЕ ПОЛІТИЧНА ЖОДНИХ ПРАПОРІВ НЕ БУДЕ!
    Согласен! Поддержу!
    2.0

Gonosuke, кстать да, щодо рогатих. на основні маршрути помойму навіть дуже нічьо. якраз не буде бажання рисачить і підрізать одне одного. частота хзди забезпечить рівномірний розподіл пасажиропотоку. знову ж таки, скотовози з драними гармошками в утіль, дайош нормальний транспорт. нуби ж Луцьк випускає євротралєбуси.

ангел, мета акції, вимоги? а то Акція відбудеться... одна вже сьогодні відбулася. Три каліки прийшли защищать дерева. Чого прийшли самі не знають.
    модератор

давайте дорогу перекроем))))
    Частий гість

Підіймати ціни на проїзд до двох гривен - це дійсно, можливе, погано, ось до 2,5 або до трьох - це нормально!
    Добре коли народ тупий та егоїстичний, так? Бо не розуміє усіх переваг, бо як що б розумив, відіслав би під три чьорти, а так попіаритись. Ух, показати, якимі повинні бути справжні патриоти: їздити на лайні, проте дешевому; як кількі, проте дружньо
    Гуру

Підіймати ціни на проїзд до двох гривен - це дійсно, можливе, погано, ось до 2,5 або до трьох - це нормально!

Добре коли народ тупий та егоїстичний, так? Бо не розуміє усіх переваг, бо як що б розумив, відіслав би під три чьорти, а так попіаритись. Ух, показати, якимі повинні бути справжні патриоти: їздити на лайні, проте дешевому; як кількі, проте дружньо
    Яку ви отримуєте зарплатню, шо можете дозволити собі їздити по 3 гривні? Ви отримуєте 6,7,8,9,10 тисяч? Більше? Як Ви вважаєте, чи може працівник з вищою освітою та зарплатнею 1000-1200 гривень платити навіть 2 гривні за проїзд? Чекаю на відповідь.

Я розумію, можна підвищити тарифи на проїзд і до 5 гривень, але для цього треба, щоб мінімалка була не 941 гривню, а разів в 5 більше. А середня щоб була 8-9 тисяч гривень. Тоді можна і 5 гривень поставити. Розумійте, тут порівняння йде зарплати з вартістю проїзду.
    ри?

Бо не розуміє усіх переваг
    Переваги? Хм...
    Ви пробачте, канєшно, але якшо проїзд підніметься до 2 грн, я не вірю, шо стане їхати комфортніше, зручніше, чистіше і взагалі!! Хто відмовиться набити ще більше свою машину? Це ж виручка!!! Ясно шо хай лізуть! Давай, навалісь, сєльодочка!!
    Тому це недобре якось - казати за зручність)))

Да! Забула про переваги ще дещо. Мені, як законченій "сові", тепер доведеться вставати о 6 ранку (така рань, не приведи Боже!!! Я у стільки лягти могла б!) замість без п’ятнадцяти сім, щоб зібратися і дійти до роботи вчасно. Бо ж - пішки Радісно так! Капєц!
+ Ответить в теме
Страница 3 из 8