nickeler, повторюсь))) я не хочу быть организатором) участником) пажалста) только вот ни под какую политическую сиду подписываться не буду.
Вы просматриваете тему Ні - підвищенню тарифів. Вислови свою незгоду. в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; nickeler , повторюсь))) я не хочу быть организатором) участником) пажалста) только вот ни под какую
nickeler, повторюсь))) я не хочу быть организатором) участником) пажалста) только вот ни под какую политическую сиду подписываться не буду.
Я вижу городской транспорт таким - троллейбусы каждые 3-5 минут по основным маршрутам и убрать все нафиг автобусы. Чисто(без выхлопов), без гонок(кто первый заберет людей) с созданием аварийных ситуаций. В рогатом просторнее.
Что нужно доработать - выбрать рогатые другой комплектации, чтобы гоняли быстрее, маневреннее были и более комфортабельные.
Если бы я управлял городским транспортом, то сделал бы как-то так.
Акція відбудеться Полтавська обласна державна адміністрація 16: 00год. 11 лют 2011року
АКЦІЯ ПОВНІСТЮ НЕ ПОЛІТИЧНА ЖОДНИХ ПРАПОРІВ НЕ БУДЕ!
а воідії з бодуна на маршрут виходить перестануть? а то в мене сусіди - один зовсім алкаш, а другий просто бухає. і після попоєчки зранку на маршрут. шо робить з цим? бо вам же, водіям, проще деньох дать як взятку, чим без прав потім карячитися.
хм... мені наприклад, приблизно 12 км до роботи. однако....
Gonosuke, кстать да, щодо рогатих. на основні маршрути помойму навіть дуже нічьо. якраз не буде бажання рисачить і підрізать одне одного. частота хзди забезпечить рівномірний розподіл пасажиропотоку. знову ж таки, скотовози з драними гармошками в утіль, дайош нормальний транспорт. нуби ж Луцьк випускає євротралєбуси.
ангел, мета акції, вимоги? а то Акція відбудеться... одна вже сьогодні відбулася. Три каліки прийшли защищать дерева. Чого прийшли самі не знають.
Підіймати ціни на проїзд до двох гривен - це дійсно, можливе, погано, ось до 2,5 або до трьох - це нормально!
Добре коли народ тупий та егоїстичний, так? Бо не розуміє усіх переваг, бо як що б розумив, відіслав би під три чьорти, а так попіаритись. Ух, показати, якимі повинні бути справжні патриоти: їздити на лайні, проте дешевому; як кількі, проте дружньо![]()
Яку ви отримуєте зарплатню, шо можете дозволити собі їздити по 3 гривні? Ви отримуєте 6,7,8,9,10 тисяч? Більше? Як Ви вважаєте, чи може працівник з вищою освітою та зарплатнею 1000-1200 гривень платити навіть 2 гривні за проїзд? Чекаю на відповідь.
Я розумію, можна підвищити тарифи на проїзд і до 5 гривень, але для цього треба, щоб мінімалка була не 941 гривню, а разів в 5 більше. А середня щоб була 8-9 тисяч гривень. Тоді можна і 5 гривень поставити. Розумійте, тут порівняння йде зарплати з вартістю проїзду.
Переваги? Хм...
Ви пробачте, канєшно, але якшо проїзд підніметься до 2 грн, я не вірю, шо стане їхати комфортніше, зручніше, чистіше і взагалі!! Хто відмовиться набити ще більше свою машину? Це ж виручка!!! Ясно шо хай лізуть! Давай, навалісь, сєльодочка!!
Тому це недобре якось - казати за зручність)))
Да! Забула про переваги ще дещо. Мені, як законченій "сові", тепер доведеться вставати о 6 ранку (така рань, не приведи Боже!!! Я у стільки лягти могла б!) замість без п’ятнадцяти сім, щоб зібратися і дійти до роботи вчасно. Бо ж - пішкиРадісно так! Капєц!