Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей40Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 8
Показано с 11 по 20 из 77.
    ри?

Re: Ні - підвищенню тарифів. Вислови свою незгоду.

Ответ Сообщение от Mihey Посмотреть сообщение
    будете перекрывать- присоединюсь.....
    А хто повинен почати це робити?? Чи це тільки нам вигідно??? Тому ми і повинні почати це робити??
    Кажу ж, дивний народ...
    Я і пішки можу, мені шо. Робота недалеко від дому. І для фігури полєзно.

Постійний відвідувач

Твиттер вам в помощь :)...
    Я б клуб создал "оперативного мозговправления по причине хамского поведения" (властей или кого-либо еще)... типа ФЕМЕН :) их даже у нас показывают. Работает же! Не важно кто их финансирует...
    2.0

Mihey, а організувать нє? частина стада - ніякої відповідальності. повести - ризик получить на горіхи від чужих і своїх. канешно другий варіант нікому не нравицця.
    Пророк

Сьогодні вранці слухав радіопередачу:
    В Одесі перевізники вголос заявили і вийшли протестувати проти неофіційних вимог митніків "дати на лапу" за розмитнення.
    Такси були приблизно $500 за один контейнер.
    Митники мотивують, що їм "дали" таку вказівку з Києва.

А якщо перевізник не згоден - вантажі тримають на митниці і перевізник "попадає" на штрафи, які значно більше хабарів.
    модератор

nickeler, зачем мне это организовывать????? скучно жить? я присоединюсь к вам, если будете перекрывать дорогу)
    Banned

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    По-перше, хто тут чому дивується??
    По-друге, Alex_Tee_, в Єгипті на площу зі зброєю вийшли не три каліки, а мільйони. Всі були (і є) проти дій існуючого там режиму.
    Они не просто вышли эти акции были проплачены и подготовлены,вот к чему я виду.
    Организаторами и идейными вдохновителями толпы были "Братья мусульмане"
    Деньги этим "братьям" были так же спонсированы, от кого? Это можно поспорить...

Об этом я писал давно но видимо некоторым трудно понять, что:для любой успешной акции,революции,восстания, необходимо две вещи.Это: первое ДЕНЬГИ и втророе ИДЕЙНЫЙ ВДОХНОВИТЕЛЬ движения. Эти два пункта взаимосвязаны и не бессполезны друг без друга..
    В вашем же случае нет ничего вообще поэтому эти акции не более чем пук в воду,или же растрата собственного времени.
    Гуру

Ответ Сообщение от Alex_Tee_ Посмотреть сообщение
    Они не просто вышли эти акции были проплачены и подготовлены,вот к чему я виду.
    Организаторами и идейными вдохновителями толпы были "Братья мусульмане"
    Деньги этим "братьям" были так же спонсированы, от кого? Это можно поспорить...

Об этом я писал давно но видимо некоторым трудно понять, что:для любой успешной акции,революции,восстания, необходимо две вещи.Это: первое ДЕНЬГИ и втророе ИДЕЙНЫЙ ВДОХНОВИТЕЛЬ движения. Эти два пункта взаимосвязаны и не бессполезны друг без друга..
    В вашем же случае нет ничего вообще поэтому эти акции не более чем пук в воду,или же растрата собственного времени.
    НИЧЕГО ПОДОБНОГО, под лежачий камень вода не течет.... Не сидеть нужно дома, и не ездить покорно в скотовозах по 2 гривни, набитых как селедка в бочке, а выступать! Тогда будет толк....
    Banned

Ответ Сообщение от s27501 Посмотреть сообщение
    НИЧЕГО ПОДОБНОГО, под лежачий камень вода не течет.... Не сидеть нужно дома, и не ездить покорно в скотовозах по 2 гривни, набитых как селедка в бочке, а выступать! Тогда будет толк....
    Ну... если вы основные принципы изменений непонимаете, то вперед на барикады.Попробуйте без денег и лидера.
    В общем идите бастуйте, мне работать надо...
    2.0

Mihey, от пажалста.... тому треба ілейного лідера - стаду нужен пастух, тут "а зачем"... ніхто не хоче відповідальності. так мало того, починається двіж - починається хрєнь: той больний, той кривий, у того молоко убєжало... отам прислів"я єсть про того, кого варто шукать в дзеркалі. ото дюже актуально )
    Частий гість

Не сидеть нужно дома, и не ездить покорно в скотовозах по 2 гривни
    Кому ти це казав? Знаєшь чому тебе скотовоз везе за дві гривни? Відповідаю: тому що ти на ньому їдешь. Щоб не їхати на скотовозі за дві гривни потрібно на ньому лише не їхати!

набитых как селедка в бочке
    Тому що мені, наприклад, як водію маршрутки, вигідніше буде торгувати фейсом на базарі, тому що хочь і прибутку немае, але й збутків також, бо хтось віддає перевагу їхати у дешевих скотовозах.
    Вам цікаво чому ви ідете у зашпротованому транспорті замість гарненькогго та просторого?
    Відповідь: тому що проїзд дешевий!
    Моє бачення проїзду від 2 до 3 грн.
    Мінуси:
    Проїзд коштує 2-3 грн.
    Плюси:
    Краща якість перевезення
    Зменьшується навантаження на певний транспорт, бо якість починає виміщувати кількість, відповідно падає його амартизування
    Попит на водіїв транспортних засобів
    З"явлення богатьох нових місць на ринку праці (від водіїв до ремонтувальників тощо)
    Збільшується кількість ТЗ, відповідно одномоментне стояння на зупинці 100500 людин зменьшується і збільшується час праці перевізників по місту.
    Висновок:
    більше сімей мають гроші, краща якість перевезення, підвищення зарплатні з метою компенсувати подорожчення проїзду.
    Зараз я замість того, щоб їхати у "скотовозах" переважно ходжу пішки, чого й вам раджу.
+ Ответить в теме
Страница 2 из 8