Вы просматриваете тему Ні - підвищенню тарифів. Вислови свою незгоду. в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Mihey будете перекрывать- присоединюсь..... А хто повинен почати це робити?? Чи це тільки
Твиттер вам в помощь :)...
Я б клуб создал "оперативного мозговправления по причине хамского поведения" (властей или кого-либо еще)... типа ФЕМЕН :) их даже у нас показывают. Работает же! Не важно кто их финансирует...
Mihey, а організувать нє? частина стада - ніякої відповідальності. повести - ризик получить на горіхи від чужих і своїх. канешно другий варіант нікому не нравицця.
Сьогодні вранці слухав радіопередачу:
В Одесі перевізники вголос заявили і вийшли протестувати проти неофіційних вимог митніків "дати на лапу" за розмитнення.
Такси були приблизно $500 за один контейнер.
Митники мотивують, що їм "дали" таку вказівку з Києва.
А якщо перевізник не згоден - вантажі тримають на митниці і перевізник "попадає" на штрафи, які значно більше хабарів.
nickeler, зачем мне это организовывать????? скучно жить? я присоединюсь к вам, если будете перекрывать дорогу)
Они не просто вышли эти акции были проплачены и подготовлены,вот к чему я виду.
Организаторами и идейными вдохновителями толпы были "Братья мусульмане"
Деньги этим "братьям" были так же спонсированы, от кого? Это можно поспорить...
Об этом я писал давно но видимо некоторым трудно понять, что:для любой успешной акции,революции,восстания, необходимо две вещи.Это: первое ДЕНЬГИ и втророе ИДЕЙНЫЙ ВДОХНОВИТЕЛЬ движения. Эти два пункта взаимосвязаны и не бессполезны друг без друга..
В вашем же случае нет ничего вообще поэтому эти акции не более чем пук в воду,или же растрата собственного времени.
Mihey, от пажалста.... тому треба ілейного лідера - стаду нужен пастух, тут "а зачем"... ніхто не хоче відповідальності. так мало того, починається двіж - починається хрєнь: той больний, той кривий, у того молоко убєжало... отам прислів"я єсть про того, кого варто шукать в дзеркалі. ото дюже актуально )
Кому ти це казав? Знаєшь чому тебе скотовоз везе за дві гривни? Відповідаю: тому що ти на ньому їдешь. Щоб не їхати на скотовозі за дві гривни потрібно на ньому лише не їхати!
Тому що мені, наприклад, як водію маршрутки, вигідніше буде торгувати фейсом на базарі, тому що хочь і прибутку немае, але й збутків також, бо хтось віддає перевагу їхати у дешевих скотовозах.
Вам цікаво чому ви ідете у зашпротованому транспорті замість гарненькогго та просторого?
Відповідь: тому що проїзд дешевий!
Моє бачення проїзду від 2 до 3 грн.
Мінуси:
Проїзд коштує 2-3 грн.
Плюси:
Краща якість перевезення
Зменьшується навантаження на певний транспорт, бо якість починає виміщувати кількість, відповідно падає його амартизування
Попит на водіїв транспортних засобів
З"явлення богатьох нових місць на ринку праці (від водіїв до ремонтувальників тощо)
Збільшується кількість ТЗ, відповідно одномоментне стояння на зупинці 100500 людин зменьшується і збільшується час праці перевізників по місту.
Висновок:
більше сімей мають гроші, краща якість перевезення, підвищення зарплатні з метою компенсувати подорожчення проїзду.
Зараз я замість того, щоб їхати у "скотовозах" переважно ходжу пішки, чого й вам раджу.