Edos, будь позитивним, "загаси" смолоскип!
Вы просматриваете тему Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Edos , будь позитивним, "загаси" смолоскип!
Edos, будь позитивним, "загаси" смолоскип!
1. Перше наша контора винекла, як неможливість обєднати всіх через чвари, лейбли та різну муть;
2. Шось я не зрозумів нашо мені кудись вступати, якщо ми, вже, маємо все те що ти казав шо ми отримаємо;
3. Тепер, ясно стає весь твій гон щодо незалежного супротиву, всі погані вступайте до нас))
І на останок хто тобі сказав що ми не зараєстровані чи шось порушуємо чи ще щось. Взагалі краще діяти, як незалежна ні до кого людина. Доречі це є основою конституції. Тому, вступити можна в гівно, а не кудись..
А суто мені, вже, вистачає НДЛМУ та всіх мега крутих організації ваша організація існує на папері. Дії у вас нуль шо там робити? Да і організація не дає нормальним більше дії.. Вони і без того можуть щось робити піти прибрати сміття вийти на акцію проти підняття цін і таке інше. Шось від вас навіть таких ініціатив ніколи не буде.
О почалося.
1. В нас не має символіки, що кому подобається той і використовує. Мені подобається цей знак. Нічого масонського там не має.. колесо то ознака автономності незалежності хлопець з фаером то наш стиль в одязі. а прапор то є жовто-блакитний народний прапор..
СЛАВА НАЦІЇ !
дороги тобі треба - так і й роби сам їх , бо влада яку вибрали ВИ їх робити не буде.
на рахунок поїздок : а не хотіли б ВИ поїхати до Москви .. Я полтавчанин і буду жити тут!
ПАТРІОТИ МАЮТЬ КЕРУВАТИ КРАЇНОЮ.
От комуністи зашугали народ брехнею. Аж дивуюсь. То масонів, як вогню, бояться, то націоналізмом комусь тхне. А нічого, що у більшості розвинених країн світу, таких як Франція, Японія, США, Росія, Великобританія, Італія, Ізраїль та ін. саме націоналізм є провідною ідеологією? А масони впливають не керівництво таких країн як Німеччина, США, Японія, Великобританія, Іспанія, Франція, Швеція, Чехія, Польша і т. п.
Ох ничего себе мы крутые... По крайней мере ты знаешь об НДЛМе, а вот о тебе мало кто знает... Во вторых у НДЛМа довольно сильные, постоянные и известные проекты, я о Студенческой республике, Студенте года и т.д... В третьих НДЛМовцы никогда не обрисовывал стены в центре города своими каляками (в отличии от вас, возле каштанки слева очень четко видно надпись "radikals.in" завтра постараюсь выложить фотку)... В четвертых у НДЛМа очень авторитетный голос в городе и области по молодежным вопросам, постоянно подаются проекты на конкурс, лидерами НДЛМа занимаются руководящие должности, НДЛМ всегда получает деньги с бюджета, а сколько НДЛМовцев сейчас депутаты или руководители предприятий???? Я так могу продолжать долго, я сам НДЛМовец... А ты можешь похвастаться такими результатами??? Или может Вашу организацию пригласили завтра на 10.00 в ОДА на собрание с председателем облсовета где будут решаться вопросы молодежной политики этого года??????? Или может вы скажете что молодежная политика города вам вообще интересна??????
П.С: ох, сколько же таких руховских организаций пережил НДЛМ ))))))
Экс НДЛМ, Полтавская обласная организация Студенческая республика )))
Мммм, матюки! Це так по-українськи! Слава нації!Сообщение от Symon
До речі, "на рахунок" - типовий русизм/калька з російського "насчет". А втім, вмирати за народ, мови якого не знаєш - шляхетно!
Цікаво, Росія? Там за прояви націоналізму і розпалювання ворожнечі садять без розсусолювань, особливо хачів полюбляють захищати. Розказати, хто там керує країною?Сообщение от rusan
США... А яка там чільна нація?
Ізраїль? Дик євреї не тільки ув Ізраїлі, а й у всьому світі пруть хуцпою так, що тільки тримайся. Глянь стрічку Defamation League, к приміру, вона, щоправда, англійською, sprechen sie?.
Радий, що здивував, хоч чимось догодив. Пиши ще!
П.С.
А на ходу ви теж у ніндзявських масках поприходите?