Хто це - «ми»? На це питання є безліч відповідей. Цілком можливо, що ти вже «один з нас», адже ми не організація, не секта й не клуб по інтересах. Ми різні люди з різними політичними поглядами, об'єднані загальним світоглядом і непримиренною позицією до отрути сучасного світу. Ми - ідея. Не просто ідея, а ідея, звернена в дію, боротьба незалежних людей за корінну, революційну зміну існуючого порядку речей. Ця «революція» не має нічого загального із плачем про «світле майбутнє» та « загальному щасті в братерстві людства». Все набагато простіше: виживання. Ми хочемо вижити - зберегти свій будинок, свій народ, свою землю, свою мову, свою країну, свій людський вигляд.
Це загальні світоглядні питання..
- національну економіку: безкласове суспільство, рівноправність, розподіл прибутків;
Тут був соціалізм, але через стереотипи дане питання було замінено. Не буду робити екскурс в історію, але ти би зрозумів, що то далеко не СРСР.
- націоналізм: підпорядкування інтересам нації та збереження її чистоти;
Збиреження чистоти - це абстрактне питання воно не може бути повністю, а ні впроваджене, а ні зформоване не буду його розформовувавти бо буде флуду на 10 сторінок. Скажу одне це збереження культури народу і це не тільки мова.
- автаркію: повну економічну, а значить і політичну незалежність країни;
Нічого поганого взагалі в цьому не бачу більшість населення дане питання підтримує.
- рівне право народів на самовизначення: позаблоковий статус України;
Виключає що? Націоналізм? Чи Національну економіку(соціаліз) навпаки дане питання зберігає статус наш як патріотів, а не узурпаторів( тоталітаристів)
- здоровий спосіб життя: свободу від наркотиків і шкідливих звичок;
ну ти про це і не писав бо тобі більше всього всерівно та і мега правим, патріотам, націоналістам теж. Тому ми і не збираємося з ними асоціонуватися.
- охорону природи: захист навколишнього середовища.
На це питання віддповідь проста картинка все скаже. Думаю тут відповідь проста більшість мега патріотів за ядерну зброю і мега кучу атомних станції. Великі мега тоталітаристи та ваші більшовики теж наповнювали державу промисловістю, яка знищила природу. Я, вже, не кажу про капіталістів.