Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей341Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 32 из 33
Показано с 311 по 320 из 326.
    Пророк

Re: Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві

ура сотнику Гончаренко,командиру отряда унр в бою под крутами-гауптштурфюреру ваффен сс

Banned

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Вічна слава героям, що полягли 29 січня 1918 року в бою під Крутами.
    Вброс гавна на лопости вентилятора!
    Вот так вот и верь потом людям, которые просят вас вести нормальную дискуссию на нормальных тонах в рамках нормальных тем, оказывается, срачей-то как раз и не хватает. Вот зачем?
    ---
    Можно подумать, что моя реакция была неожиданной?
    ----------------
    Знаете что, не судите строго, но все мы одинаковые идиоты, без исключения, спасибо всем, что позволили это понять, постараюсь сделать все возможное, чтобы вообще не заходить на политический форум, потому что я тупо буду считать себя полным дыбилом, если буду продолжать поддерживать бессмысленные срачи, в которых нет и не может быть победителя, а есть одни проигравшие, доставляющие читателям этого срача массу позитивных эмоций и соответствующих оценок.
    ----------
    В споре рождается истина???????
    Фиг там!!! Истина рождается в попытке избежать спор!
    Новачок

Приємно читати дописи на цю тему. Відразу за лексиконом видно нашу "еліту". Хоча як зазначав Валентин Коротич: "Елітними можуть бути, бики, кози та інше бидло". Для прихильників асфальтування доріг та тих хто не розуміє змісту боротьби, спробую доступно донести зміст. В більшості країн існує ідеологія і титульна нація. Провідна ідея в усіх поважаючих себе країнах - це любов і повага до мови, рідного міста, до своїх співгромадян та країни в котрій живеш. На сьогоднішній день в Україні за рахунок нацменшин, зокрема російської, намагаються розхитувати ці сталі цінності. Якщо пригадати, що Росія з робила з Чечнею за намагання розхитати їх "ідейні цінності", то ми українці дійсно гуманна нація, бо не знищуємо нацменшини.
    Ідея - це духовний хребет будь-якої людини. Без ідеї немає сенсу жити. На сьогодні в Україні домінує "ідея споживача", тобто безхребетна. Суть "ідеї споживача"- це гроші понад усе, тобто сьогодні за 10 грн продаєш друга, завтра за 100 грн - брата, післязавтра за 1000 грн - батьків. Просто питання ціни. Відповідно якщо не маєш моральних принципів, котрі не продаються, то тебе можуть купити і перетворити на лайно. От і виникає питання: "Чи заслуговують подібні люди називатись людьми чи українцями? Може то просто непотріб безхребетний?"
    P.S. Для тих хто відстав від життя і пропонує націоналістам їхати до Львова, нагадую - фронт націоналістичної боротьби за самоствердження проходить вже не по Збручу, а по Дніпру. Полтавський бандеровець - це така само нормально, як росіянин в Росії.
    Зануда

Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    ура сотнику Гордиенко,командиру отряда унр в бою под крутами-гауптштурфюреру ваффен сс
    не поясните? у 1918 р?
    Ответ Сообщение от rasta-koy Посмотреть сообщение
    Неочікуваною і навіть шокуючою. Тут у темі більшість виказувала невдоволення саме ходою...мовляв, треба займатися чимось корисним. Ясно. Але щодо самих подій я не думав, що викличу агресивне ставлення.
    Пророк

не поясните?
    а для вас биография Гончаренко,командира отряда унр в том бою - новость??уверен, что нет.
    у 1918 р?
    софистика и демагогия)))
    Зануда

Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    софистика и демагогия)))
    Люди загинули, захищаючи власне місто. Від людей, що прийшли зовсім з іншого краю встановлювати новий порядок, а на ділі - вбивати і залякувати.
    Ви це бачите інакше хіба?
    Хоча таки думаю, що інакше.
    Частий гість

Ответ Сообщение от Едельвейс Посмотреть сообщение
    В більшості країн існує ідеологія і титульна нація.
    Тобто в США титульна нація - афро-амеріканці?
    Суть "ідеї споживача"- це гроші понад усе
    Бажаєшь повернути комунізм? Вони так само як і ти казали, Лєніна цітуєшь?
    фронт націоналістичної боротьби за самоствердження проходить вже не по Збручу, а по Дніпру
    Для тих, хто взагалі відстав від сучасності, запитую: який фронт, що ти верзешь? Ти клон Ангела?
    Полтавський бандеровець - це така само нормально, як росіянин в Росії
    Ти вважвєшь, щоб бути українцем потрібно бути обов"язково бендеровцем? Що інакше ніяк.
    Та, доречі, навряд чи Бендера боровся за комунізм, наскількі мені відомо, він як раз боровся проти нього, мабуть від твоїх речень він зараз у труні перевертається!
    Новачок

Ответ Сообщение от MindReason Посмотреть сообщение
    Тобто в США титульна нація - афро-амеріканці?
    Читай уважніше. Там було слово "більшість" - відповідно перелік меншості доповни сам.

Бажаєшь повернути комунізм? Вони так само як і ти казали, Лєніна цітуєшь?
    А ти бачив добудований комунізм? Здається його будували з 1917 року, так і не зрозуміли, що то є. Окрім Леніна перечитайте, ще чиїсь праці ну хоча б Гітлера або Черчиля чи інших політичних діячів, котрі виконали свої передвибочі обіцянки. Бо щось не пригадаю, щоб Ленін, щось виконав з того, що нагородив ну звісно окрім терору.

Для тих, хто взагалі відстав від сучасності, запитую: який фронт, що ти верзешь? Ти клон Ангела?
    Для особливо відсталих поясню. Фронт - це межа між супротивними силами під час конфлікту, лінія і їхнього зіткнення із противником.
    Конфлі́кт (від лат. conflictus) — зіткнення або боротьба, ворожі відношення. Конфлікт — ситуація, в якій кожна зі сторін намагається зайняти позицію несумісну з інтересами іншої сторони. Може вистачить звивин далі самому докумекати.

Ти вважвєшь, щоб бути українцем потрібно бути обов"язково бендеровцем? Що інакше ніяк.
    Та, доречі, навряд чи Бендера боровся за комунізм, наскількі мені відомо, він як раз боровся проти нього, мабудь від твоїх речень він зараз у труні перевертається!
    Насправді українець знає як пишеться прізвище героя України.
    Пророк

Люди загинули, захищаючи власне місто. Від людей, що прийшли зовсім з іншого краю встановлювати новий порядок, а на ділі - вбивати і залякувати.
    Ви це бачите інакше хіба?
    Хоча таки думаю, що інакше.
    гончаренко не загинул не в 1918 под крутами,не в чине офицера сс в 1944 под бродами.лепите героев из участников гражданской войны(ещё имхо и присягоотступников),где "брат убивал брата" и героев нету в принципе
    Пророк

Ответ Сообщение от rasta-koy Посмотреть сообщение
    ...
    ----------------
    Типа цвета детской неожиданности? Не, такая "неожиданность" вполне от вас ожидаема.
+ Ответить в теме
Страница 32 из 33