Сообщение от
MindReason
Бо не було грошей. Там де є гроші прецедентів не було, а якщо були, то або про них не чітав я, або про них не пишуть.
Був би вдячний за лінк на цю подію.
Не для всіх гроші - мірило всього сущого!
Ви дійсно не читали, бо цього не пишуть. Деякі випадки я знаю із подій у м. Комсомольськ, де жагу помсти не покрила б ніяка купюра!
П.С: А якщо згадати, що помстою може бути не лише фізична розправа, то таких прецедентів становиться в десятки більше.

Сообщение от
MindReason
А, ось, поясни мені, що у твоєму розумінні є справедливість? Як ти собі ії уявляешь?
Я можу уявити, що твоє бачення справедливості, помножене на силу заради доброти може викликати бійку з іншим баченням справедливості, помноженим на силу заради доброти?
Ой та це настільки філосовсько складне питання... що мабуть на форумі його так просто не розкрити! Скажу тільки, що так би мовити віддача має йти з урахуванням не лише фактичних данних, але й із урахуванням суб'єктивної сторони, тобто мети, умислу тощо. Я про те, що так званий принцип Таліону або "око за око" - для мнене скоріш недосправедливість. Якщо ж звернутись до сьогодення, то все ускладнюється... Та й розглядати справедливість можна на різних рівнях. Я не думаю, що висловився достатньо аби мене вірно зрозуміли, але це й не дивно, адже питання вже не про історичні факти.

Сообщение от
MindReason
Я можу уявити, що твоє бачення справедливості, помножене на силу заради доброти може викликати бійку з іншим баченням справедливості, помноженим на силу заради доброти?
Через бачення - ніколи!

Сообщение от
MindReason
Агресія сама по собі є об"єктивна, а викликана вона з ваших слів (порушення його чи інших осіб прав, свобо, інтеерсів тощо) як раз суб"єктивнимі діямии.
Ну звичайно! Адже порушниками виступають суб'єкти!
Але ж дії та причини - різні речі.

Сообщение от
MindReason
Я дуже сильний на своєї теріторії, на своєй теріторії шансів бути сильнішим набагато більше...
Від "маскі-шоу" Вас це не врятує! Повірте мені на слово. Коли вже до такого дійшло, то краще лягайте на пол самі й не чекайте поки вони Вас покладуть!

Сообщение от
MindReason
Це я до того, що можливо буде вважати зайця сміливим та патриотом своєї заячої нації, якщо він ступає у відчайдушну боротьбу з вовком, де відразу відомо, що його шанси на перемогу не більш ніж 0,5%, або, скоріш, дурним, звісно, якщо в нього є можливість цієй бійки (а фактично - кормління) уникнути? Наперед скажу: якщо не буде вовків, то порівняти зайця з вовком буде неможливо, а відповідно уявити собі, що заяц - це слабка тварина буде неможливо!
Сбросило ветром повязку с лица
И в глаза свет ударил бичом
Оказалось, маньяк заменял вам отца
А народ был послушным скотом
Все изменилось в прозревших глазах
Кто был крысой - стал тигром и львом
Ты не предатель, ты жил в дураках
И таких миллионы кругом
Ария, "Что вы сделали с вашей мечтой".

Сообщение от
MindReason
агресія породжує агресію і історія ще не знає жодного прециденту, що довів би зворотнє. Це мій аргумент
А як же гроші замість помсти?! Ви постійно самі собі перечите!
Та й не в агресії справа зовсім... ну то таке...