Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей341Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 30 из 33
Показано с 291 по 300 из 326.
    Частий гість

Re: Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві

Ответ Сообщение от Edos Посмотреть сообщение
    Також конкретизую, що під агресією мається на увазі (у рамках нашої бесіди) - тимчасовий емоційний стан людини, як реація на грубе порушення його чи інших осіб прав, свобо, інтеерсів тощо. Тобто викликана об'эктивними причинами!
    Агресія сама по собі є об"єктивна, а викликана вона з ваших слів (порушення його чи інших осіб прав, свобо, інтеерсів тощо) як раз суб"єктивнимі діямии.

Якщо так маневрувати, як радите Ви, то не далеко та година, коли до мене в хату дійсно прийдуть люди зі зброєю!
    Я дуже сильний на своєї теріторії, на своєй теріторії шансів бути сильнішим набагато більше, це по-перше, по-друге, є сенс задати питання, що станеться з вовком, коли від нього повтікають усі зайці, олені та інша фауна?
    Це я до того, що можливо буде вважати зайця сміливим та патриотом своєї заячої нації, якщо він ступає у відчайдушну боротьбу з вовком, де відразу відомо, що його шанси на перемогу не більш ніж 0,5%, або, скоріш, дурним, звісно, якщо в нього є можливість цієй бійки (а фактично - кормління) уникнути? Наперед скажу: якщо не буде вовків, то порівняти зайця з вовком буде неможливо, а відповідно уявити собі, що заяц - це слабка тварина буде неможливо!
    Ответ Сообщение от Snakekiss Посмотреть сообщение
    А это как влияет на демографическую ситуацию? Да и в то время власти изымали и уничтожали огромное количество литературы, так что вряд ли совершался нормальный образовательный процесс
    Я розумію так: ви не в захваті від жодной системи за останні 100 років. Маєте надію, що націоналізм взмозі розв"язати існучі на цей час проблеми?
    Доведить, я свій доказ зробив: агресія породжує агресію і історія ще не знає жодного прециденту, що довів би зворотнє. Це мій аргумент

Новачок

Ответ Сообщение от MindReason Посмотреть сообщение
    Я розумію так: ви не в захваті від жодной системи за останні 100 років. Маєте надію, що націоналізм взмозі розв"язати існучі на цей час проблеми?
    Доведить, я свій доказ зробив: агресія породжує агресію і історія ще не знає жодного прециденту, що довів би зворотнє. Це мій аргумент
    Я не прихильник націоналізму, тим паче в такому вигляді, в якому він виражений зараз.
    Мій світогляд полягає в тому, щоб змінити самого себе, а не оточуючих мене людей, тим паче свою країну або цілий світ. Я для цього занадто неідеальний

МедведьЗлой, Население УССР: (отсюда)
    з 32,7 млн у 1897 до 46,0 млн у 1914 на укр. етнічній території
    На фоне этого демографическая ситуация В УССР 26-39 гг. выглядит просто как демографическая катастрофа.
    Но у меня хватает ума не выдавать природный рост населения в Российской империи за заслуги царей
    Частий гість

Ответ Сообщение от Snakekiss Посмотреть сообщение
    Я не прихильник націоналізму, тим паче в такому вигляді, в якому він виражений зараз.
    Мій світогляд полягає в тому, щоб змінити самого себе, а не оточуючих мене людей, тим паче свою країну або цілий світ. Я для цього занадто неідеальний
    Перечітав ще раз ваші пости, мушу визнати, що моє ставлення до вашої думки було декілька заангажоване, тому вибачаюсь, буду намагатися у наступний раз бути більш уважним.

Ті, що описані в моєму профілі! Ті, які для мене ВСЕ!
    А, ось, поясни мені, що у твоєму розумінні є справедливість? Як ти собі ії уявляешь?
    Я можу уявити, що твоє бачення справедливості, помножене на силу заради доброти може викликати бійку з іншим баченням справедливості, помноженим на силу заради доброти?
    Залишенець

Бо не було грошей. Там де є гроші прецедентів не було, а якщо були, то або про них не чітав я, або про них не пишуть.
    Був би вдячний за лінк на цю подію.
    Не для всіх гроші - мірило всього сущого!
    Ви дійсно не читали, бо цього не пишуть. Деякі випадки я знаю із подій у м. Комсомольськ, де жагу помсти не покрила б ніяка купюра!

П.С: А якщо згадати, що помстою може бути не лише фізична розправа, то таких прецедентів становиться в десятки більше.

А, ось, поясни мені, що у твоєму розумінні є справедливість? Як ти собі ії уявляешь?
    Я можу уявити, що твоє бачення справедливості, помножене на силу заради доброти може викликати бійку з іншим баченням справедливості, помноженим на силу заради доброти?
    Ой та це настільки філосовсько складне питання... що мабуть на форумі його так просто не розкрити! Скажу тільки, що так би мовити віддача має йти з урахуванням не лише фактичних данних, але й із урахуванням суб'єктивної сторони, тобто мети, умислу тощо. Я про те, що так званий принцип Таліону або "око за око" - для мнене скоріш недосправедливість. Якщо ж звернутись до сьогодення, то все ускладнюється... Та й розглядати справедливість можна на різних рівнях. Я не думаю, що висловився достатньо аби мене вірно зрозуміли, але це й не дивно, адже питання вже не про історичні факти.
    Через бачення - ніколи!

Агресія сама по собі є об"єктивна, а викликана вона з ваших слів (порушення його чи інших осіб прав, свобо, інтеерсів тощо) як раз суб"єктивнимі діямии.
    Ну звичайно! Адже порушниками виступають суб'єкти! Але ж дії та причини - різні речі.
    Я дуже сильний на своєї теріторії, на своєй теріторії шансів бути сильнішим набагато більше...
    Від "маскі-шоу" Вас це не врятує! Повірте мені на слово. Коли вже до такого дійшло, то краще лягайте на пол самі й не чекайте поки вони Вас покладуть!
    Це я до того, що можливо буде вважати зайця сміливим та патриотом своєї заячої нації, якщо він ступає у відчайдушну боротьбу з вовком, де відразу відомо, що його шанси на перемогу не більш ніж 0,5%, або, скоріш, дурним, звісно, якщо в нього є можливість цієй бійки (а фактично - кормління) уникнути? Наперед скажу: якщо не буде вовків, то порівняти зайця з вовком буде неможливо, а відповідно уявити собі, що заяц - це слабка тварина буде неможливо!
    Сбросило ветром повязку с лица
    И в глаза свет ударил бичом
    Оказалось, маньяк заменял вам отца
    А народ был послушным скотом
    Все изменилось в прозревших глазах
    Кто был крысой - стал тигром и львом
    Ты не предатель, ты жил в дураках
    И таких миллионы кругом

Ария, "Что вы сделали с вашей мечтой".

агресія породжує агресію і історія ще не знає жодного прециденту, що довів би зворотнє. Це мій аргумент
    А як же гроші замість помсти?! Ви постійно самі собі перечите!

Та й не в агресії справа зовсім... ну то таке...
    Новачок

ангел, можно спросить а попытка поджега это его характерезует как положительного человека или это дает право если поймали "сказать я политический" (извините насчет того что сейчас не знаю)
    Пророк

Banned

та це настільки філосовсько складне питання... що мабуть на форумі його так просто не розкрити!
    Тот, кто хоть приблизительно понимает что такое справедливость, тот или понимает, что это тупое следование животному эгоизму или он осознает, что мало чего понимает, впрочем, в чем заключается ваша справедливость - это не более, чем ваша справедливость и к совокупной или человеческой справедливости она имеет мало отношения. "В одном ты виноват, что хочется мне кушать" - вот единственный ее голос, как ни прескорбно, в соседней теме вы суть своей справедливости раскрыли, поэтому из ваших уст слово "справедливость" звучит как "готовьтесь, сейчас я буду тут свои порядки наводить"
    Пророк

Ответ Сообщение от erazer Посмотреть сообщение
    http://ru.fishki.net/picsw/012011/28...ivator-039.jpg
    Полупатриот этот кот. Георгиевской нема под хвостом. И будет полный партиот.
    Пророк

Ответ Сообщение от RAMM Посмотреть сообщение
    Полупатриот этот кот. Георгиевской нема под хвостом. И будет полный партиот.
    "маемо те що маемо" (с)
    тут, как выяснилось, тоже ни одного "полного" патриота нет - т.к. вариантов раскрасок флагом и символики просто не счесть.
    Зануда

Ответ Сообщение от erazer Посмотреть сообщение
    тоже ни одного "полного" патриота нет
    )))))))))))))))) це як - "полний" патріот?
    Серйозно ж - під різними прапорами і гаслами люди роблять як благородні, так і жахливі речі. Дивитися на те, що роблять, а не на декорації. Такий спосіб непоганий.
+ Ответить в теме
Страница 30 из 33