Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей341Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 28 из 33
Показано с 271 по 280 из 326.
    2.0

Re: Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві

щодо оцьго:

покоління, яке не може у подальшому жити так. щоб не ставити мінуси

варіанти, які можуть призвести до такого:
    - суцільний позитив, утопія, що є фантастичним. і по суті, не потрібний.
    - безмозгле суспільство, яке не вміє адекватно реагувати на події. тому що мінуси будуть по любому. і коли в вас вдома обсиплеться стеля, ви таки будете її латати, або дасте звіздюлєй сусідам згори, якщо вони посприяли, що сталя обсипалася то чому не повинна бути суспільна реакція?

щодо пацючиної маячні... ну з такими розкладами нема сенсу писати вірші чи романи, малювати картини, допомагати в соціальному секторі, проводити якісь етнічні свята чи фестивалі... сенс в чому? створити сім"ю і закритися в цій шкаралупці? для когось - нехай. але частина людей має ширший спектр потреб. і шкаралупки тут замало.

Частий гість

Ответ Сообщение от Edos Посмотреть сообщение
    Але в житті агресія за правду завжди буде виправдана.
    Агресія за правду - це вже велика помилка. Це як війна для миру (саме так Гітлер казав)
    А відстоювати щось світле - це ніколи не буде просто втраченим часом.
    Навряд чи ві відстоюєте щось світле, якщо для відстоювання користуєтесь агресієй, це взаємовиключення, де має місце одне там другому місця нема! Ось приклад: Друга світова. Гітлера звинувачують у агресії, вояки СРСР воювали за правду, а тепер їх звинувачюють в агресії. Тобто
    Але в житті агресія за правду завжди буде виправдана.
    це не працює та й николи працювати не буде!
    Я так зрозумів, що це просто була така відповідь на мою оцінку Вашіх постів.
    Ну ось бачите, ви усе дуже гарно розумієте, та чому суєтеся головою до петлі не зрозумило?
    2.0

Ответ Сообщение от MindReason Посмотреть сообщение
    вояки СРСР воювали за правду, а тепер їх звинувачюють в агресії.
    але вони так само гвалтували берлінських жінок.
    Частий гість

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    - суцільний позитив, утопія, що є фантастичним. і по суті, не потрібний.
    Але саме за це боряться усі патриоти, парадокс? Як ви можете боротися за те, що самі вважаєте утопією?
    - безмозгле суспільство, яке не вміє адекватно реагувати на події. тому що мінуси будуть по любому. і коли в вас вдома обсиплеться стеля, ви таки будете її латати, або дасте звіздюлєй сусідам згори, якщо вони посприяли, що сталя обсипалася то чому не повинна бути суспільна реакція?
    Ну так саме сусіді, які припинять свої рувнійни дії й без ударів по голові - здорова суспільна реакція, хіба ні?
    нема сенсу писати вірші чи романи, малювати картини,
    Ось як раз відувлекти агресію та вдовольнити амбиції на використання цієй агресії, чим не сенс?
    творити сім"ю і закритися в цій шкаралупці? для когось - нехай. але частина людей має ширший спектр потреб. і шкаралупки тут замало.
    Ця кількість людей веде, перепрошую, фашистську ідеологию проти той частки, що "сидить у скорлупках", правокуючи ії на вдповідну реакцію. Як ви можете здогадатися "скорлупки" перемогуть (хочаб м"ясом своїм завалять), досвід історії, та потім самі стануть вилупками, приклад війни СРСР з Німеччиной потрібен?

Що й потрібно було довести, що агресія породжує агресію, й навіть, якщо не гвалтували, бо я особисто цього не бачив, то гвалтували усе одно, бо це нормальна реакція на агресію, хіба ні?
    Залишенець

Агресія за правду - це вже велика помилка. Це як війна для миру (саме так Гітлер казав)
    Не треба прирівнювати агресію до війни! Злість може бути "на руку"...
    Навряд чи ві відстоюєте щось світле, якщо для відстоювання користуєтесь агресієй, це взаємовиключення, де має місце одне там другому місця нема! Ось приклад: Друга світова. Гітлера звинувачують у агресії, вояки СРСР воювали за правду, а тепер їх звинувачюють в агресії.
    Це знову птання пріоритетів та життєвого досвіду!
    Ну ось бачите, ви усе дуже гарно розумієте, та чому суєтеся головою до петлі не зрозумило?
    Нікуди я голову не сую, а оцінив я пости без якоїсь агресії, а просто по-факту.

досвід історії
    Досвід історії як раз зовсім протилежний!

Що й потрібно було довести, що агресія породжує агресію, й навіть, якщо не гвалтували, бо я особисто цього не бачив, то гвалтували усе одно, бо це нормальна реакція на агресію, хіба ні?
    Нормальна реакція? А звичайно вибачаюсь, але що Ви мелете? Тобто якщо згвалтували твою жінку, то треба йти й гвалтувати жінку свого ворога? У Вас просто абсолютно не вірне уявлення про агресію. Через це ми й не можемо знайти спільної позиції.
    Частий гість

Але в житті агресія за правду завжди буде виправдана. А відстоювати щось світле - це ніколи не буде просто втраченим часом.
    Я також додам, що само ваше бачення "світлої агресії" вже працює проти вас прямо зараз, бо своїм манифестом ви розв"язуєте руки уряду на хочаб прийняття закону, що буде вас обмежувати навіть не чекая від вас якоїсь певной реакції, або готуватися до вашої агресії, що на користь не піде ні вам ні уряду. Виходить, що прямо зараз ваш ментальний маніфест вже втілюється у суцільне життя у вигляді погіршення його стану, та це хочь й крапля у морі, проте вас цілий легіон!

Досвід історії як раз зовсім протилежний!
    Цей досвід має певне прислів"я: переможців не засуджують, або переможці пишуть історію.
    Злість може бути "на руку"...
    Я хіба сперечался з цім? "На руку" злость не только може бути, а в ідеалі вона "на руку" завжди, вона для цього й передбачена, але якщо ви не маєте можливості бачити альтернативні шляхи, то бог вам суддя
    Нормальна реакція? А звичайно вибачаюсь, але що Ви мелете? Тобто якщо згвалтували твою жінку, то треба йти й гвалтувати жінку свого ворога? У Вас просто абсолютно не вірне уявлення про агресію. Через це ми й не можемо знайти спільної позиції.
    Я вам даже більш скажу: ви гвалтуєте мою жинку, я вас вбиваю, мене вбиває ваш брат, вашого брата вбиває моя сестра, мою сестру вбиває ваш батька, вашого батька вбиває мій, мого ваш, вашого мій, продовжувати? Але ви могли б зупинити це якщо б не роз"вязували.
    Доречі, мене ніколи не били по голові, а сусідей я затоплював, було, що тут такеого? Цеж "битовуха", від неї нікуди не подітися.
    2.0

Але саме за це боряться усі патриоти, парадокс?
    патріоти боряться не за утопію, а за найіональну ідентичність з усіма витікаючими. вас не дивують бретонці, які є провінцією Франції, і обстоюють свою бретонську мову. або креольці. або каталонці. утопія, це када народ загодований, заколисаний, безідейний (бо за розвагами ніколи думать) і є лише робочою силою, яка отримує за свою працю на систему і беззмістовне життя багато заохочень. в нас по суті зараз все так само, тільки заохочень нема. тому і напруга в суспільстві. при чому, не лише з боку патріотів.
    шкаралупні люди часів СРСР були ідейні - вони любили свою країну. а наші шкаралупки люблять бабки і ненавидять сусідку Вєрку, бо у неї більше і чоловік не п"є. таке м"ясо стане фаршем, ніхто і блимнути не встигне.

частки, що "сидить у скорлупках", правокуючи ії на вдповідну реакцію.
    ця частка людей на реакцію банально не здатна. хіба кухонне зливання йаду на сусідку Вєрку і тикання голок в одвірки. ото і вся реакція. до дії здатні ті, хто не обмежується шкаралупкою. у шкаралупних всьо харашо, якщо копнути вглиб. раз на рік в Крим з проживанням в гаражах - вони думають, що це така реалізація їхнього права на відпочинок. тобто їх не харить, що вони не можуть полікувати дітей чи себе в санаторіях, їм не цікаві книги і виставки, у них є Культ Телевізора. всьо. яка тут реакція?

бо це нормальна реакція на агресію
    це війна, какбе. на війні немає нормальної реакції. а КГБшні "ізби-питальні", ну там де пальці ламали і т.д.? хіба це не привід для патріотів відомстити за сплюндровану честь і муки батьків? помойму логічно.
    а біблійна хрєнь про "підстав щоку" - це суцільна філософія.

ви гвалтуєте мою жинку, я вас вбиваю, мене вбиває ваш брат, вашого брата вбиває моя сестра, мою сестру вбиває ваш батька, вашого батька вбиває мій, мого ваш, вашого мій, продовжувати? Але ви могли б зупинити це якщо б не роз"вязували.
    шоб такого не було, має бути верховенство права. а то нардеп чи просто крутелик вкатує насмерть трьох пішоходів на Кайєні, і йому жають пом"якушвальні обвинувачення, бо у нього бачте, жінка дома, дитина і стара мама. а кого це гребе? ти вбив по синьці - маєш сидіти. при чому довго. і машину водити теж зась. але ж ні. тому, я думаю, якщо в рідні загиблих зовсім не опустилися руки, то вони йому чогось такого бажають, вичурного...
    Залишенець

Я також додам, що само ваше бачення "світлої агресії" вже працює проти вас прямо зараз, бо своїм манифестом ви розв"язуєте руки уряду на хочаб прийняття закону, що буде вас обмежувати навіть не чекая від вас якоїсь певной реакції, або готуватися до вашої агресії, що на користь не піде ні вам ні уряду. Виходить, що прямо зараз ваш ментальний маніфест вже втілюється у суцільне життя у вигляді погіршення його стану, та це хочь й крапля у морі, проте вас цілий легіон!
    Ну який ще закон... Ви знову не зрозуміли, що таке агресія в моєму баченні! Я не закликаю когось вбивати чи ще щось! Я закликаю до самоповаги й розквіту тих якостей людини, про які вже стало модно забувати!
    Цей досвід має певне прислів"я: переможців не засуджують, або переможці пишуть історію.
    Дурне прислів'я, адже засоби далеко не завжди виправдовують цілі!
    Я вам даже більш скажу: ви гвалтуєте мою жинку, я вас вбиваю, мене вбиває ваш брат, вашого брата вбиває моя сестра, мою сестру вбиває ваш батька, вашого батька вбиває мій, мого ваш, вашого мій, продовжувати? Але ви могли б зупинити це якщо б не роз"вязували.
    Ну от! Мова вже йде не про гвалтування, а про вбивста, що з моральної точки зору допустимо у тій ситуації, яку ви змоделювали! І хіба це позиція сильної людини, дружину якої згвалтували, авін собі кажу: "Ну щож тут поробиш... бува, головне не звертати на це уваги!".
    Доречі, мене ніколи не били по голові
    От тому у Вас й немає необхідного життєвого досвіду, щоб зрозуміти про що йде мова.

шкаралупні люди часів СРСР були ідейні - вони любили свою країну. а наші шкаралупки люблять бабки і ненавидять сусідку Вєрку, бо у неї більше і чоловік не п"є. таке м"ясо стане фаршем, ніхто і блимнути не встигне.
    Саме так.
    Пророк

о майн гот!!!надеюсь украинцев среди не было,а только потомки фино-угорской-монголоидной расы??

патріоти боряться не за утопію, а за найіональну ідентичність з усіма витікаючими. вас не дивують бретонці, які є провінцією Франції, і обстоюють свою бретонську мову. або креольці. або каталонці. ..
    какой удачное сравнение "украинских патриотов" с национальными меньшинствами в унитарных по своему устройству государствах.просто отжиггг
    Частий гість

щодо пацючиної маячні... ну з такими розкладами нема сенсу писати вірші чи романи, малювати картини, допомагати в соціальному секторі, проводити якісь етнічні свята чи фестивалі... сенс в чому? створити сім"ю і закритися в цій шкаралупці? для когось - нехай. але частина людей має ширший спектр потреб. і шкаралупки тут замало.
    Я тут поки їздив помислив трохи про ті самі "скорлупки". Я ходив у гуртки: судомодельний, авіамодельний, радіоелектроніки, гри у шахи, стрілковий, займався дзюдо, тхевондо, акробатика, легка атлетика, плавання. Не встиг записатися на картинг, та десь чув, що був якісь гурток типу тюнинга авто та ремонту й доробки автодвигунів, ще забув про гурток програмування, у школі відстоював ії гідність на математичних олімпіадах та забігах на довгі дистанції, ходив у драмгурток та співав у хорі у ВУЗі, писав сценарії до місцевих "КВНов", писав вірши а згодом електронну музику, ось, про музичну школу фортепьяно забув сказати, забув сказатитакож про журналістські курси. Тяга до нових знань та захоплень була на той час нездоланна.
    Коли будуть діти, то те саме обрете друге життя, чекаю не дочекаюся.
    І повірте мені будь ласка, мені оті ваші національні збори з моєї точки зору вважвються такими "скорлупками" що навіть "скорлупками" їх назвати якось дуже гучно звучить. Хоча, якщо ви справжню культуру вважаете пацючої маячньой, то мені залишається лише развести руки та пожати плечима. Може так станеться, що ви, як каже Edos, вірно розставите пріорітети і світ відкрие для вас нові кордони його розуміння. Я на це справді сподіваюсь.
    І повірьте мені, я не вважаю ото усе що я написав чимось надзвичайним, я даже більше скажу: це занабто мала доля, але усього встигнути неможливо.
    Зараз вивчаю у вільний час ХТМЛ та ПХП, макроекономіку, ходжу на дискотекі, ізжу по гріби та на рибалку з друзями і зовсім не бачу себе зачиненим у якусь скорлупку, а ось усіляки націоналістичні (чи антінаціоналістичні), або будь які інши політичні збори як раз бачу саме такими - загорнутими у скорлупку!

Ну який ще закон... Ви знову не зрозуміли, що таке агресія в моєму баченні!
    Тобто усіляка агресія - це погано, але ваша...
    Я закликаю до самоповаги й розквіту тих якостей людини, про які вже стало модно забувати!
    А детальніше можно, що це за якості такі?
    Ну от! Мова вже йде не про гвалтування, а про вбивста, що з моральної точки зору допустимо у тій ситуації, яку ви змоделювали!
    А мені надалі жити вже немає потреби, ви у такому випадку натиснули на кнопку самоліквідації, і я хочу, щоб ви про це знали до того, як зберетеся на цю кнопку натискати! Я закликаю вас на цю кнопку не тиснити ні у якому разі!
    "Ну щож тут поробиш... бува, головне не звертати на це уваги!".
    Я казав про це, що сучасна политична сістема дає вам можливість на обхідний маневр, не треба утріровати й виставляти ситуацію так, ніби "все пропало"!
    От тому у Вас й немає необхідного життєвого досвіду, щоб зрозуміти про що йде мова.
    Я мав на увазі сусідей, якіх я затоплював
    Нормальна реакція? А звичайно вибачаюсь, але що Ви мелете? Тобто якщо згвалтували твою жінку, то треба йти й гвалтувати жінку свого ворога?
    По-перше, це не моя позиція, а позиція nickeler, я підкреслив, що мене там не було, тому я це знати не можу, хоча припускаю, що у окремих випадках таке було б можливе

патріоти боряться не за утопію, а за найіональну ідентичність з усіма витікаючими.
    Тобто за утопію, бо усі витекаючі і є утопія сама справжня

шоб такого не було, має бути верховенство права. а то нардеп чи просто крутелик вкатує насмерть трьох пішоходів на Кайєні, і йому жають пом"якушвальні обвинувачення, бо у нього бачте, жінка дома, дитина і стара мама.
    А чому? Не тому лі, що усі справи, вибачаюсь, припиняються лише по факту того, що цей на Каєні просто дав той сім"ї гроші? А вони й кажуть, що от беспредел и усе таке, а що ми можемо зробити, він он там, а ми ось тут, звичайно, що ми взяли ці гроші, бо інакше ще й винні були у тому, що він когось там збив, а що ні?
    Я додам, усі справи, а це вказує лише на те, що усі, бо прецедентів не було, тобто ніхто не обрав помсту замість грошей, це очевидно!
+ Ответить в теме
Страница 28 из 33