Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей341Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 27 из 33
Показано с 261 по 270 из 326.
    Залишенець

Re: Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві

Ответ Сообщение от MindReason Посмотреть сообщение
    Я почуваю себе вищім за необхідність критикувати той чи інший режим, бо вважаю, що особисто не маю потреби впливати на ситуацію.
    Але ж адекватна оцінка його діяльності має бути. А критикуємо ми його на форумі, а для чого ж ще тут розділ "Політика"!?! Це просто обмін поглядами та спроби переконати один одного в тому чи іншому.

От я у вас спитав про ті можливості, які надає нам наш сьогоднішній режим нам - патріотам! Ви не відповіли, але я додам що я мав на увазі. Ми перш за все - люди як і всі інші, яким також вкрай необхідні такі ж умови для існуваня як і Вам! От саме з цієї точки зору ми - патріоти не вдоволі цим режимом. Хоча й відкрита протизаконна діяльність влади проти іншодумців - також один із великих мінусів, які ми ставимо їй!

Частий гість

Ответ Сообщение от Edos Посмотреть сообщение
    Ось Ви я бачу зовсім нічого не хочете від цього режиму, Вам все подобається й єдине, в чому Ви вбачаєте проблему, так це в питанні мови! Чи не дуже це обмежений погляд? До речі саме так Ви дивитись й на всі інші проблеми, що тут обговорювались.
    Я лише вважаю, що усі проблеми мають єдине коріння, й розв"язавши одну проблему по ланцюжку розв"яжуться і інші. Так я схиляюсь до того, что краще боротися з першопричинамі, ніж з усілякими наслідками, яких з теорії геометричних прогресій має бути не меньш ніж безкінечність. Ви радите мені боротися з цім?
    2.0

Порівнювали коефіцієнти, наскіль кі я зрозумив.
    от коли починається гадання на кавовій гущі... там взагалі незрозуміло, що порівнювали.

бо вважаю, що особисто не маю потреби впливати на ситуацію
    це позиція "плисти за течією". нічьо хорошого в ній особо немає. але вона має право бути. добре, хоч зізнаєтеся. ну і получається, що вам подобається режим і його політика.
    Залишенець

я схиляюсь до того, что краще боротися з першопричинамі
    Я також! Боротися із наслідками якщо й треба (це вже від ситуації), то це вже другорядне питання, але упускати із виду першопричини не можна.

Ви раніше написали, що я нічого не розумію, але не вказали чого саме! Можливо відповідь в:
    Я лише вважаю, що усі проблеми мають єдине коріння, й розв"язавши одну проблему по ланцюжку розв"яжуться і інші.
    Тому що я не зрозумів, що Ви мали на увазі.
    Частий гість

також один із великих мінусів, які ми ставимо їй!
    Вони вам ставлять мінуси, ви їм ставите мінуси отак й підрастає покоління, яке не може у подальшому жити так. щоб не ставити мінуси. Можливо погано, а можливо і добре, але життя людини обмежене, а це відповідно означає, що сучасні можовладці помруть. Хто прийде їм на заміну? Люди які не можуть жити без того, щоб комусь не поставити мінуса? Так вони теж будуть ставити мінуси й ім почнуть ставити мінуси, продовжувати?
    Ця пацюкова маячня мене не заводить, пробачьте. А ось навчитися жити так, щоб не ставити мінуси, та навчити так жити інших та просто дочекатися, доки той, хто так жити не вміє не віддаст душу богові.
    Тут питання у іншому, а чи хочуть люди навчитися так жити?
    Залишенець

Вони вам ставлять мінуси, ви їм ставите мінуси отак й підрастає покоління, яке не може у подальшому жити так. щоб не ставити мінуси. Можливо погано, а можливо і добре, але життя людини обмежене, а це відповідно означає, що сучасні можовладці помруть. Хто прийде їм на заміну? Люди які не можуть жити без того, щоб комусь не поставити мінуса? Так вони теж будуть ставити мінуси й ім почнуть ставити мінуси, продовжувати?
    Але ж не можна просто прикривати голову руками коли тебе бьють! Хіба ні?! Я вже писав десь, що ніколи в житті нікого не зачипив просто так! Але з дитинства маю загострене почуття справедливості й ніколи не зможу закривати очі на свавілля!
    Частий гість

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    це позиція "плисти за течією". нічьо хорошого в ній особо немає.
    Я нижче дав відповідь наскількі ця позиція є більш досконалою, ваше життя теж обмежене, не зувлікайте його на пацюкову маячню.

Тому що я не зрозумів, що Ви мали на увазі.
    Я вже теж дав відповідь на це питання, та додам, що ваше життя обмежено також, додати, що раджу не псувати його агресієй, яка рано чі піздно теж породить агресію відповідно, таким чином ви перевернете усе до гори ногами а сенс не зміниться!
    Постійний відвідувач

П.С: Чи це як і в багатьох користувачів цього форума реакція типу: "Ти правий і мені це не подобається, але я нічого тобі не скажу бо ти чорт забирай правий... але "не сподобалось" я все ж натисну!".

(через 40 хв.) Що й треба було довести...
    Справа в тому, що я на цьому форумі нечастий гість. Я просто висловив свою думку, доречі неагресивно. Ви вирішили, що якщо ваша думка не співпадає з моєю, то мені потрібно поставити оцінку "погано". Таким чином виходить, що ви ставите оцінки "погано" під коментами, з якими ви незгодні, то чого ви очікуєте від інших? Я аргументував свою відповідь тим, що від вимог МВФ Україна страждає більше, ніж від політики Росії. Поясніть что не так на вашу думку?
    Частий гість

Але ж не можна просто прикривати голову руками коли тебе бьють!
    Так, можна, но можна ще втикти від бійки, можна не йти у місце, де та бійка повинна статися та ще 250 способів уникнити цієй бійки. Ось коли до вас прийдуть у хату з пистолетом теперішні можновладці, тоді і будете воювати насиллям, а поки що є варіант для маневру, скористайтеся їм, не беріть гріх на душу.
    Залишенець

Я вже теж дав відповідь на це питання, та додам, що ваше життя обмежено також, додати, що раджу не псувати його агресієй, яка рано чі піздно теж породить агресію відповідно, таким чином ви перевернете усе до гори ногами а сенс не зміниться!
    В цьому я з Вами погоджуюсь, якщо взяти до уваги цей форум! Але в житті агресія за правду завжди буде виправдана. А відстоювати щось світле - це ніколи не буде просто втраченим часом. Головне вірно розставити пріоритети. Отже, тоді коли Ви сказали, що я нічого не розумію, виявляється, що Ви самі не розуміли нічого! Адже у кожного свої пріорітети й мета, моїх Ви не знали.

Ответ Сообщение от y-mob Посмотреть сообщение
    Справа в тому, що я на цьому форумі нечастий гість. Я просто висловив свою думку, доречі неагресивно. Ви вирішили, що якщо ваша думка не співпадає з моєю, то мені потрібно поставити оцінку "погано". Таким чином виходить, що ви ставите оцінки "погано" під коментами, з якими ви незгодні, то чого ви очікуєте від інших? Я аргументував свою відповідь тим, що від вимог МВФ Україна страждає більше, ніж від політики Росії. Поясніть что не так на вашу думку?
    Я Вам поставив "погано", томущо вважаю абсолютною не правдою те, що Ви написали. І чому я також пояснив й про МВФ й про РФ (в попередніх постах) й про ті кредитні взаємовідносини у які Україна ліза за своєю волею! А от Ви поставили мені погано й не написали чому! Я так зрозумів, що це просто була така відповідь на мою оцінку Вашіх постів.
    Так, можна, но можна ще втикти від бійки, можна не йти у місце, де та бійка повинна статися та ще 250 способів уникнити цієй бійки. Ось коли до вас прийдуть у хату з пистолетом теперішні можновладці, тоді і будете воювати насиллям, а поки що є варіант для маневру, скористайтеся їм, не беріть гріх на душу.
    Якщо так маневрувати, як радите Ви, то не далеко та година, коли до мене в хату дійсно прийдуть люди зі зброєю!
+ Ответить в теме
Страница 27 из 33