Мне кажется, что главным врагом Украины следует признать МВФ, ведь повышение цен на газ для коммунальных нужд и увеличение пенсионного возраста - это их требования в обмен на очередной кредит, а никак на России
Вы просматриваете тему Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Мне кажется, что главным врагом Украины следует признать МВФ, ведь повышение цен на газ для
Мне кажется, что главным врагом Украины следует признать МВФ, ведь повышение цен на газ для коммунальных нужд и увеличение пенсионного возраста - это их требования в обмен на очередной кредит, а никак на России
MindReason, менче бабки тирить треба нашим власть імущим, по 5 млн на дюху викидать, Пінчуку тіпа, в Межигір"я не всаджувать баблос, не викупать вагон в Японії на одну поїздку за 100 тис.грн і .тд. тоді б до МВФ ходити так часто не довелося б.
щодо МВФ - хто б сумнівався, що вони вимагатимуть високі тарифи. але нефіг було обіцять хрін зна шо, влада мала б передбачити такий хід педалей. знали шо, жебрати прийдеться. бо на дешевий газ чимало українців і купилися. а отримали підвищення тарифів на все, плюс зростання цін, і аж 40 гривень нав перспективу зростання зарплати за рік. оччєнь багато...
плюс до того, енергозберігаючі організації всі скопом афігевають - газ дорогий, деньох в країні нема, але українська влада не надто поспішає впроваджувати енергозберігаючі технології. поки що це точечні спроби.
y-mob, що Вам не сподобалось? У Вас інша думка? Є прециденти? Слухаю Вас...
П.С: Чи це як і в багатьох користувачів цього форума реакція типу: "Ти правий і мені це не подобається, але я нічого тобі не скажу бо ти чорт забирай правий... але "не сподобалось" я все ж натисну!".
(через 40 хв.) Що й треба було довести...
Українському патріоту швидко потрібна допомога. Хто може скиньте хоча б 10 грн. на веб мані не будьте байдужими він боровся і за вас за вільну Україну, як соціально так і національно.
U250034425516 поповнити можна в будь-якому і-боксі
ангел, а докладніше!?
Поки я продовжую писати величезний сьогоднішній звіт, прибув лист із Полтави:
"Сьогодні на мітингу у нашому місті біля дошки Петлюри почув від однодумців сумну новину. У нас в Полтаві учора біля 19 вечора затримали Ігоря Загребельного, голову полтавського обласного осередку "Тризуба". Сволота витягла людину з гуртожитку... Де зараз і що з ним - невідомо. До речі, інформація про це вже є в Інтернеті.
Що пришиють Ігорю, можна лише здогадуватися, враховуючи те, що рік тому напередодні Новорічних свят 22 грудня 2009 його уже затримували менти за спробу підпалу місцевого офісу партії регіонів. Тоді його і ще одного хлопця тримали у відділку, здається, днів 4. Які вони вийшли звідти, краще рідним було не бачити... Зараз, враховуючи те, що цим обом затриманим дали "з відстрочкою" строк по 3 роки, і враховуючи події, дуже слабо віриться, що тепер його не закриють..."
А ще я сьогодні на Софійському майдані поспілкувалася із Зоєю Василівною Півторак, мамою затриманого "тризубівця" Олексія Зануди. Ця літня вже жінка приїхала на мітинг просто з лікарні, вона плаче і каже, що її сина катують. "Вони тільки боввана убили, а нам убивають дітей", - плаче вона. Просила мене переказати через доступні мені ресурси матерям інших ув'язнених, щоб вони збиралися разом і їхали пікетувати Адміністрацію Президента.
http://bilozerska.livejournal.com/376290.html
зря вы считаете,что читая ,за выдаваемые как истина в последней инстанции ,чьи то чужие википидические ссылки ,вдовесок разбавленные фактологическим ошибками, у меня могут возникнуть проблемы))
так,как говорят жители британских островов,небольшой и пожалуй местами довольно весёлый waste of time
книг и статей вы можете найти по ВАШЕЙ же ссылки целую пачку.потрудитесь уж.как и рассекреченные ещё в 88 году архивные данные и работы жукова,земскова ,основанные на этих архивных данных.с описью ,где , когда и откуда использовались документы
не нравится жуков?начинайте с радзинского и сванидзе,а лучше всего с истории вкп(б)))-очень интересная книга,и если исключать фактор идеологии ,очень развёрнуто рассматривает вопросы 20-30 годов в ссср и предвоенный период в мире.и тогда у вас больше не будет возникать вопросов чем же "репрессированный" отличается от "заключённого",а "арестованный" от "репрессированного".и почему лично я ни в коем случае не буду считать достоверными данные КОМИССИИ КПСС под руководством члена ЦКК КПСС, "по установлению причин массовых репрессий против членов и кандидатов в члены ЦК ВКП(б)"(той же КПСС).один аппаратчик другого аппаратчика никогда не сдаст
это знаете,сродни утверждениям,что в ВОВ победил только"простой народ",но не благодаря командованию,а вопреки приказам генералов,маршалов и главкома.полный абсурд
сталина давно нет,репрессий нет,военного коммунизма и плановой экономики тоже,а народ вымирает.а когда все эти "ужасы и кошмары" были ,то численность населения росла.статистика-наука жестокая))
тризуб?это те,которые на портреты коллаборационистов молятся?
есть свободная денюшка,которой не жалко.единиц 30.в серебрениках.подойдёт?