Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей341Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 20 из 33
Показано с 191 по 200 из 326.
    Пророк

Re: Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві

Ответ Сообщение от Snakekiss Посмотреть сообщение
    Я уже кажется написал: 37-38
    А ссылочка вот: ТЫЦЬ
    предпоследний абзац перед содержанием
    ну так то "По данным комиссии „по установлению причин массовых репрессий против членов и кандидатов в члены ЦК ВКП(б), избранных на XVII съезде партии“ под председательством П.Н Поспелова (1956 г.), только в 1937-38 годах было арестовано по обвинению в антисоветской деятельности 1 548 366 человек, и из них расстреляно 681 692"
    коммуняки своих отмазывают,вы им верите?

а вот другие данные:Всего в 1918—1953 гг., по данным анализа статистики областных управлений КГБ СССР, проведённого в 1988 г., органами ВЧК-ГПУ-ОГПУ-НКВД-НКГБ-МГБ были арестованы 4 308 487 человек, из них 835 194 расстреляны
    взято оттуда же

Новачок

МедведьЗлой, Никому полностью не верю.
    Только есть данные, что репрессированных из политических соображений гораздо меньше, чем по другим уголовным статьям, и что было это далеко не всегда оправдано (мягко говоря)
    а вот другие данные:Всего в 1918—1953 гг., по данным анализа статистики областных управлений КГБ СССР, проведённого в 1988 г., органами ВЧК-ГПУ-ОГПУ-НКВД-НКГБ-МГБ были арестованы 4 308 487 человек, из них 835 194 расстреляны
    взято оттуда же
    И какой вы делаете вывод?
    Пророк

МедведьЗлой, Никому полностью не верю.
    Только есть данные, что репрессированных из политических соображений гораздо меньше, чем по другим уголовным статьям, и что было это далеко не всегда оправдано (мягко говоря)

И какой вы делаете вывод?
    Соединенные Штаты находятся на первом месте в мире по количеству заключенных. Об этом свидетельствует обнародованный в четверг новый доклад, который был подготовлен американским неправительственным исследовательским Центром Пью.

Согласно собранной им статистике, в США по состоянию на начало текущего года в заключении находилось 2,319 млн человек
    http://www.newsru.com/world/29feb2008/prisoners.html

по архивным данным высших органов управления ссср в 37 году в гулаге находилось 1,2 млн человек
    получается в сша сейчас разгул репрессий

численность населения усср с 26 по 39 год увеличилась на 2 млн.
    численность населения украины с 2001 по 2010 уменшилась на 3 млн.
    кто в этот раз устроил голодомор?
    Частий гість

Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    кроме facepalma хотел бы да ничего и не услышал)
    Тому що він нічого не розуміє.
    Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Я вам бажаю, шоб колись ви так стали жертвами голодомору! Шоб до вас в хату прийшла скотина якась, і забрала усе!
    Я вважаю, що скорішь за усе, ця скотина буде вважати себе справжнім патріотом своєї країни, що несе лише добро! Нажаль поки що практика вказує на те, що така людина несе лише несенитницю!!! І мріють про те, як вони, такі спражві і свідомі, будуть відбирати майно у москальскіх окупантів, що вказує лише на те, що ті українці, які робили ці поскудні справи на той час скоріш за усе, вважали тіх буржуєв теж якімісь покидьками окупантами, можливо, навіть москальскіми
    Оце завдяки таким відповідям я розумію, чому такі люди вважаються громадою покидьками і чому у Європі глазують з туповатих націоналістичних недоумків...
    Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Просто диву даєшся. Ну вже і так говорили і так... Люди дебільні якісь! Виродки одним словом!
    Моя бабуся і досі згадує як приходили відбирати усе, шо було! Не тільки зерно! А й полову!!!!
    Чи ви інтернатовські чи клепок немає??? Чи жодного родича голодомор не заморив???
    Сцять межи очі, як шавки підзаборні Кремлівські!
    От куди дивляться адміни, я би за такі речі забанив!!!
    Я прочитав усі комменти по темі, але худше ніж ви не відповив ніхто. Я дуже не хочу бачити, як така людина як ви соромить мою культуру і мою націю, тому, пробачьте за те, що не втримався!
    Я у житті розмовляю виключно українською, але мені зовсім не імпонує думка так званих свідомих українців. Любов до батьківщини "на показ" - це справжній відстій, мене від нього воротить
    2.0

Ответ Сообщение от MindReason Посмотреть сообщение
    Я у житті розмовляю виключно українською
    проша пана пардону, але судячи з того, як ви пишете, вчили ви російську мову як мінімум, або ніякої взагалі.
    Європі глазують з туповатих націоналістичних недоумків
    але, не згадаю який політик часів Другої Світової сказав "Якби в мене була така армія, як УПА, я б переміг війну"
    стосовно нелюбові до москалів: їх ніхто сюди на запрошує, а вони лізуть зі своїм братерством. а тоді ще й ображаються на копняки. але ж їх ніхто не просить махати тут камертоном: вулицю Мазепи переіменуйте на Лаврську, ЧФ нам оставте ще на безтерміновий час, Лавські музеї викинбте, бо нашим монахам затісно і те.де.
    Частий гість

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    Якби в мене була така армія, як УПА, я б переміг війну
    Але, нажаль, історія не має зворотнього ходу і УПА перемогти не змогла
    стосовно нелюбові до москалів: їх ніхто сюди на запрошує, а вони лізуть зі своїм братерством.
    Не розумію, чому ви вважаєте, що комусь з Росії потрібно щось на цьому форумі? Не хочу думати про те, що ви спеціально реєструєтесь десь на форумі Калуги, щоб вчити кацапів тому, що Росія та Україна не брати взагалі.
    Можливо, що це не москалі зовсім, а лише люди зі своїм баченням світу?
    Пророк

проша пана пардону, але судячи з того, як ви пишете, вчили ви російську мову як мінімум, або ніякої взагалі.

але, не згадаю який політик часів Другої Світової сказав "Якби в мене була така армія, як УПА, я б переміг війну"
    стосовно нелюбові до москалів: їх ніхто сюди на запрошує, а вони лізуть зі своїм братерством. а тоді ще й ображаються на копняки. але ж їх ніхто не просить махати тут камертоном: вулицю Мазепи переіменуйте на Лаврську, ЧФ нам оставте ще на безтерміновий час, Лавські музеї викинбте, бо нашим монахам затісно і те.де.
    очередная сказка .я давно прошу различных националистов, по делу и не по делу подсовывающих различные цитаты то де голля, то че гевары, которые якобы восторгались бандеровцами, показать мне французские или там кубинские(испанские))) первоисточники. результатов ноль.пшик и фальсификация
    Залишенець

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    А чем Украина по вашему мнению мешала Сталину? Обыкновенная республика в составе СССР, ничем особо не выделяющаяся из общей массы
    звестно, что уже в то время Сталин активно готовился к войне, иначе зачем было это вооружение.
    І ні для кого не секрет, що Сталін мав величесне бажання виселити до Сибіру й ламав соіб голову як це зробити, а тому геноцид - буд для нього вихід. В 45 в Ялті Сталін заявив, що жалкую, що не прийняв рішення про виселення українців до Сибіру! Також на з'їзді КПРС Генеральний секретар Комуністичної партії заявив про те, що Сталін вирішив виселити всіх українців з України: "Українці уникли цієї долі тому, що їх занадто багато й нікуди було вислати. А то він (Сталін) і їх би виселив". Ця ідея була реалізована в наказі народного комісара внутрішніх справ СРСР Берії та заступника народного комісара оборони СРСР Жукова від 22 червня 1944 року про виселення всіх українців до Сибіру. У своїх спогадах радянські генерали зізналися в існуванні такого наказу та готовності його виконати. Про те, що всіх українців збиралися виселити з України, на ХХ з`їзді КПРС у 1956 році зізнався генеральний секретар КПРС Хрущов. Чи не очевидна логіка?

Тому що він нічого не розуміє.
    Ну розумнику я тебе слухаю! Твої обгрунтовані доказу на стороні тих, хто все "розуміє"!

Я на відміну від тебе та інших із твого склепу надав купу фактів та обгрунтувань, а все що почув від тебе (як і від інших), так це "Тому що він нічого не розуміє.". Отже, я тебе слухаю. Конкретні факти та логічно структурована відповідь!

Що стосується націоналізму... Бачу, що багато хто сприймає його негативно і це мабуть через той стереотип створений ЗМІ, яка плутає націоналізм з такими негативними явищами, як шовізім та ін. Я особисто не впевнений, що зміг би сказати про себе: "Я - націоналіст!", але якщо правильно оцінити цю ідеологію, то вона мені приємна. Отже:
    Национали́зм (фр. nationalisme) — идеология и направление политики, базовым принципом которых является тезис о ценности нации как высшей формы общественного единства и её первичности в государствообразующем процессе. Отличается многообразием течений, некоторые из них противоречат друг другу. Как политическое движение, национализм стремится к защите интересов национальной общности в отношениях с государственной властью.

В своей основе национализм проповедует верность и преданность своей нации, политическую независимость и работу на благо собственного народа, объединение национального самосознания для практической защиты условий жизни нации, её территории проживания, экономических ресурсов и духовных ценностей. Он опирается на национальное чувство, которое родственно патриотизму. Эта идеология стремится к объединению различных слоёв общества, невзирая на противоположные классовые интересы. Она оказалась способной обеспечить мобилизацию населения ради общих политических целей в период перехода к капиталистической экономике.

В силу того, что многие современные радикальные движения подчёркивают свою националистическую окраску, национализм часто ассоциируется с этнической, культурной и религиозной нетерпимостью. Такая нетерпимость осуждается сторонниками умеренных течений в национализме.

Русскоязычные СМИ «национализмом» часто называют этнонационализм, в особенности его крайние формы (шовинизм, ксенофобия и др.), которые делают акцент на превосходстве одной национальности над остальными[3]. Многие проявления крайнего национализма, включая разжигание межнациональной розни и этническую дискриминацию, относятся к международным правонарушениям.

Вики.
    Пророк

Ответ Сообщение от Edos Посмотреть сообщение
    Ця ідея була реалізована в наказі народного комісара внутрішніх справ СРСР Берії та заступника народного комісара оборони СРСР Жукова від 22 червня 1944 року про виселення всіх українців до Сибіру
    Где? Где приказ? Покажите или не пустобольте!

в 1937—1938 годы органами НКВД было арестовано 1,58 млн человек и приговорено к расстрелу 682 тыс. человек
    А где тут про высший командный состав? Вы хоть знаете, что это такое? Это понятие, знаете ли, отличается от
    "По данным комиссии „по установлению причин массовых репрессий против членов и кандидатов в члены ЦК ВКП(б), избранных на XVII съезде партии“ под председательством П.Н Поспелова (1956 г.), только в 1937-38 годах было арестовано по обвинению в антисоветской деятельности 1 548 366 человек, и из них расстреляно 681 692"
    поданых по вашей цитате.
    Залишенець

Где? Где приказ? Покажите или не пустобольте!
    Та цим покищо займається ваша сторона. Де хоч один аргумент? Де хоч один доказ проти? У вас одні відмазка: "Ти відєл? Ти слишал? Ти там бил?". Дитяча розмова, якщо честно.
    поданых по вашей цитате.
    Це суті не змінює.
+ Ответить в теме
Страница 20 из 33