Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей341Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 14 из 33
Показано с 131 по 140 из 326.
    2.0

Re: Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві

aneisha, а вони нашо в політіку ідуть - шоб мать собі вигоди. думаєш, комусь нужні проблеми країни. чинна влада думає не лише про себе, а ще про своїх діток, коханок, водіїв.

змія болотяна ОЧКОва

nickeler, аби ж тільки чинна влада. багато років люди впевнено і самовіддано працювати заради благородної мети перевернути все зокрема систему держуправління в купі з людськими мізками, догори дригом. Вже за часів застою зактивізували функцію забезпеченого життя чиновника. Нині ж маємо колосальний розрив між людом (читай плєбсом) і рукой водящими. Орієнтири змістилися настільки, шо у всіх очі на лоба лізуть, коли нагадують, шо клерки, міські голови, дрібнота депутатська і товсті нардепи, урядовці і чиновники АП - наймані працівники. наші з вами. відповідно влада, хоч і десь в сільраді є смачним шматком, бо там все можна. бо ти тепер цар, бог і управдом. а бог, як кажуть - не фраєр)))) а те, шо в управлінні бумажки перекладає носа дере аж до стелі, бо від нього буде залежати чи отримаєш ти субсидію, а ти - воша. політікі, мля.
    Пророк

Ответ Сообщение от Edos Посмотреть сообщение
    Хтось - це для рамопітеків! А для людини розумної - це щось!
    Приведите примеры, и я легко вам докажу, что именно "кто-то", а не "что-то".
    Залишенець

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    Приведите примеры, и я легко вам докажу, что именно "кто-то", а не "что-то".
    А що тут думати... це може бути будь яка подія, яку треба розглядати сухо, не беручи до уваги дійових осіб. І тільки не треба казати, що за кожною дією стоїть конкретна особа, адже це зовсім інше!
    Пророк

Ответ Сообщение от Edos Посмотреть сообщение
    А що тут думати
    Да тут как раз есть над чем подумать. Вот возьмем, например, такую любимую вами тему, как Голодомор. Ответьте мне, кто может знать Правду о том, что на самом деле там происходило? О событии, которое имело место быть 80 лет тому назад? Реальную правду о том, кто это устроил и почему? Только высшее руководство, которое можно пересчитать на пальцах. А теперь представьте ситуацию: вы, несомненно, полагаете, что это был конкретный геноцид против украинского народа, устроенный Москвой. С чего вы это взяли? Вы там были? Не были, так что нечего трындеть. Вы взяли ваше мнение с каких-либо источников, то есть с в определенной мере сплетен. Так что ваше мнение сформировано именно теми источниками, которые вы читали/смотрели/слышали. Меня тоже там не было, я тоже взял свое мнение с каких-то источников, но они были отличными от ваших. Мое мнение тоже в определенной степени сформировали источники, которые я читал/смотрел/слышал. Так с чего вы вдруг взяли, что ваше мнение правильнее моего? Вас же тоже там не было, как и меня. Очевидцы не в счет, так как они тоже, я так полагаю, не имели никакого отношения к высшему руководству, а только передавали вам свою узкую точку зрения на эти вещи (конечно если вы с ними общались).
    Так что все мнения людей по поводу каких-либо исторических событий являются определенно субъективными, сформированными кем-то (в основном это авторы учебников, научных статей и т.д.).
    Хотите поспорить? Приведите ваши аргументы
    Пророк

Sir_2006, сейчас будет facepalm-самый мощный аргумент))
    Пророк

Ответ Сообщение от МедведьЗлой Посмотреть сообщение
    сейчас будет facepalm-самый мощный аргумент))
    та да, я так и понял
    2.0

Sir_2006, а канібалізм вам не аргумент? у тата в родині умерло 11 дітей. залишилися живими його мама і тітка. це по вашому не факт? просто так люди не мруть, який би неврожай не був. а ще ж є документи в архівах.
    part of me

Так-так, моя прабабуся начиталася американської пропаганди, тому майже вся її сім'я, яка до того мала гарний статок вимерла з голоду. А "неврожай" прийшов в кепці з червоною зіркою полазив коморами і залишив людей вмирати. В той час як СРСР висилало ешелони зерна на допомогу комінзму в усьому світі. Та навіть, якщо б і не слало, куди воно все дівалося? Миші їли?
    Пророк

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    Так-так, моя прабабуся начиталася американської пропаганди, тому майже вся її сім'я, яка до того мала гарний статок вимерла з голоду. А "неврожай" прийшов в кепці з червоною зіркою полазив коморами і залишив людей вмирати. В той час як СРСР висилало ешелони зерна на допомогу комінзму в усьому світі. Та навіть, якщо б і не слало, куди воно все дівалося? Миші їли?
    а ОБЯЗАТЕЛьНО подзвиздануть-это коронная черта всех свидомых или персональная черта характера?
+ Ответить в теме
Страница 14 из 33