Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей341Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 12 из 33
Показано с 111 по 120 из 326.
    модератор

Re: Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві

nickeler, ну а у них не массово, а клуб по интересам) свои подходы, без сисек и писек просто промыли мозг и дали платок) за револючию, за какую нафиг революцию? свергнуть власть? ха-ха... та лучше пусть дружно делают загранпаспорта и валят нафиг из страны.... и им будет хорошо и всем остальным....

2.0

Ответ Сообщение от Mihey Посмотреть сообщение
    просто промыли мозг и дали платок
    хто???? окстісь. ти такий дивний - не припускаєш, що люди можуть самостійно думати і навіть обирати. мені наприклад, ніхто мозги не промивав.
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    Ви шановний Нагорний в своєму стилі)) нашо ви брешете і вводите людей в оману? Скажіть на кому піарилися радикали? чи слабо?
    тыкни пальчиком где я писал что вы на ком то пиаритесь! я напсал что вы обрисовуете стены, и проводите пропаганду среди студентов!!!
    Студенська рада
    Это и есть одна из проблем города, как и прошлый мер...
    Про ваші успіхи я не буду. Не люблю переходити на особисте.
    А вот про мои успехи давай))) я не против даже если ты отдельную тему создаш))) мне лишний пиар не помешает)))) Только задумайся у меня есть аргументы по всех моих действиях, а у тебя итолько слухи))))
    модератор

nickeler, а про тебя речи нет, ты ж не стояла на видео и не тупила) ты начитанная и умная девочка)
    Пророк

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    люди можуть самостійно думати і навіть обирати
    В любом случае их мнение кто-то формирует
    Новачок

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    В любом случае их мнение кто-то формирует
    Прикольно. Ви навіть не допускаєте, що люди можуть мати власну думку. Мені відверто Вас жаль.
    Дивиться хто на форумі ^^

Ангеле, глянь тверезо правді у вічі, яку реально силу ви собою являєте? Щоб зробити те, що ви плануєте, потрібна організація. ОРГАНІЗАЦІЯ! Важко повірити у серйозність намірів, коли на питання "Хто ви?" у відповідь лунає горде "Ми всі і ніхто!" Дитсадок. Такими темпами і з такою постановкою питання ви досягнете ваших цілей приблизно ніколи. Революція - це швидкі радикальні дії, спрямовані на зміну чинного державного ладу, по суті - державний переворот.

Тож, по-перше, дякуйте, що вас, як екстремістів, ще не посадили, не та хватка у наших СБУшників, на відміну від російського ФСБ.

По-друге, максимум, до чого ви можете спричинитися - еволюція (і то - навряд), яка тягтиметься дуже довго, чому - дивися вище.

По третє, щоб щось реально зробити, крім наявності реальної організації, треба бути хоча б в опозиції до чинної влади, до чого вам ще далеко. Глянь на Свободу. Так, партія, але чи вони представлені в парламенті? Отож. А ви й поготів - пішаки, дрібнота, на яку або не звертають і навряд чи захочуть звернути уваги, або просто не захочуть зв'язуватись.

Зрозуміло, наявність організації вимагає дуже ретельного добору членів, верхівки, фільтрування різного кшталту засланців - СБУ, 5-та колона та інших, формування мережі осередків, вибір символіки (sic!), складання програми, коротше кажучи - сила-силенна роботи. Хто це все робитиме? Студенти-ентузіасти?

Закликаючи лише ентузіаств, ви здійснюєте деякий фільтр, але на серйозних заходах (взяти хоча б цю ходу) варто остерігатися провокаторів, організовувати тих, хто просто ловить ґав, керувати рухом, тощо. Те, що, наприклад, у Львові такий захід проведено вдало і без ексцесів, не є запорукою того, що все пройде тихо-мирно у Полтаві, або, скажімо, у Харкові чи Донецьку. Еволюційно ж, вашими методами, змінити погляди людей - овва, скільки часу мине!

Прибираючи дендропарки, ви революцію не зробите. Прибирати треба буде потім, коли все закінчиться і настане черга розбудовувати країну за вашими планами.

Пару слів до добродія Нагорного.

Ваші пропозиції, можливо, звучали б реально за радянських часів, коли зробити кар'єру і працювати в апараті було і модно, і престижно, і прибутково - золоті часи для лицарів кон'юктури. Чомусь замість посідати дрібну посаду у міськраді, "роблячи кар'єру", торгуєте гидотою, пудрячи людям і без того запудрені мізки. Це тепер називається "успішний бізнесмен".

Чому так? Бо риба шукає де глибше, а людина - де краще. За таких умов не личить пропагувати за маріонеточну організацію, яка реально існує тільки на показ, мовляв, влада працює із молоддю, гріючи руки на людській слабості.
    Офтоп:
    Між іншим, показний позитивізм, який з вас так і ллється, має здатність відштовхувати людей чи не краще за відкриту агресію.

Втім, мою думку про вас ви вже знаєте.
    модератор

bigmozes, суперово сказал) красавчик)
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от bigmozes Посмотреть сообщение
    Чомусь замість посідати дрібну посаду у міськраді, "роблячи кар'єру", торгуєте гидотою, пудрячи людям і без того запудрені мізки. Це тепер називається "успішний бізнесмен".
    А кто вам сказал что я не совмещаю политическую карьеру с бизнесом?
    Дивиться хто на форумі ^^

Ответ Сообщение от Евгений Нагорный Посмотреть сообщение
    А кто вам сказал что я не совмещаю политическую карьеру с бизнесом?
    То визначтеся, нарешті, насамперед, для себе - ви ТОРГАШ чи, вибачте, ПОЛІТИК?

На двух лошадях скакать — седалища не хватит! (С) Джузеппе Каліостро, к/ф "Формула кохання"
+ Ответить в теме
Страница 12 из 33