Вы просматриваете тему Смолоскипна Хода за полеглих вояків під Крутами в Полтаві в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Piton ангел, видео не понятное. Толпа ковбоев стоят с повязками Че и говорят
Piton, хто такий "Бендера" - це самка Остапа Бендера чи шо? і до чого тут взагалі це питання. Якшо ви про Степана Бандеру, то він сам взявся за розбудову держави, так само як і Шухевич, і Коновалець, і Петлюра. А ті хлопи, що до них ішли - ішли добровільно. Ну "Арсенал" ну і шо? Мені більше цікава зроблена комуняками громадянська війна, типу "во благо народу", але шпиняли з гори і обіцяли рай небесний. І шо получилося?
прошу вас - виражайте думки ясніше. ніхрена непонятно.
Вот если бы поменьше таких плавало..., то может быть не с бенгальскими огнями стены обрисовивали, а реальные вопросы решали и полезные проекты делали!!! Прошу заметить что для многих Студенческая республика, это школа, которая многому научила и направила по правильному пути!!!
А по поводу работы, две ссылочки (причем в интернет изданиях, а не на стене возле Каштанки)))
18.01 - http://poltavanews.com.ua/news/polit...x-program.aspx
20.01 - http://www.misto-tv.poltava.ua/news/8658/
Так работают общественные организации!!!
Кстати про радикалсонов сегодня тоже упомянуто было)))) Только к сожалению вы не впечатлили людей с которыми общались))) Скажу даже больше некоторые считали что вы их просто вербовали))) Хотя согласен пропаганду по студентам вы провели!
ангел, одни ублюдки разговаривают с другими) и у тех и у тех что-то с головой) лучше б они били друг друга) текст унылый
От не люблю, як на питання питаням відповідають)) Кого використовували радикали??
Звіти про діяльність деяких організації, які начебто працюють з Владою. Доречі, всі досить кретикували байдужість молоді до ваших організації і підтримку радикальних угрупувань)0 Хоча в чому їх радикальність і шо то таке ніхто так і не говорив))
То все слова. "Новини Полтавщини" - то сайт облради, якщо не помиляюся. Керівникам різних підрозділів треба через повний проміжок часу звітувати за свою роботу. Своя стаття, на своєму сайті. Якось воно на довіру не наштовхує. По другому лінку люди розказзують самі про себе знову. Гроші з бюджету беруться під якісь програми, потім такими от статейками тіпа відчитуються. Це те саме, що зараз напишу, що впроваджую в себе на районі боротьбу з бродячими котами і собаками і вона вже дає результати. Нема незацікавленої точки зору на цю організацію. Особисто проти неї нічого не маю. Але наведені лінки не переконали. Особливо знаючи як у нас в країні виконуються подібні програми. Найбільше насмішило про працевлаштування молодих спеціалістів. Дайте адресу організації я сходжу, може, мене теж працевлаштують?
Mihey ЧИм? оці слова всі дибіли, я звірятко)) Що вони говорили не так, що соціальні проблеми існують?
Пиши личным сообщением ФИО, я тебя запишу, или просто звони по тел 0663147958.
Два месяца курсы в центре переквалификации на Лтаве, потом месяц стажировки в ОДА. Потом все зависит от тебя... Все бесплатно!
У меня такое чувство, что я общаюсь с возбужденными руховскими малолетками!!! Если есть желающие хоть что то делать, принимать участие в реальных акциях, научиться чему то полезному для жизни! Пишите, звоните! Всех благ!