Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей66Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 8
Показано с 21 по 30 из 72.
    Def
    .

Re: В м.Полтава незалежні активісти відзначили 102-гу річницю від дня народження С.Ба

Хоть я с тобой во многом не согласен, но, спасибо.

Дивиться хто на форумі ^^

Re: В м.Полтава незалежні активісти відзначили 102-гу річницю від дня народження С.Ба

Будь ласка.
    Офтоп:
    Но все-таки, почему ви спгашивали?
    Def
    .

Ответ Сообщение от bigmozes Посмотреть сообщение
    Но все-таки, почему ви спгашивали?
    Я вообще то ближе к татарам))).
    Я особо не понимаю нелюбовь к дружесвенным нациям. И я не могу понять почему у украинцев враги израильтяне. ( должны быть москали)
    Дивиться хто на форумі ^^

Тема, взагалі-то не про те (хоча - як знати), але, схоже, тут хтось плутає тепле і м'яке.
    Офтоп:
    Почати можна з того, що ізраїльтянами вони стали порівняно недавно, але тут робимо вигляд, що читаємо між рядків - адже ж тут саме євреї малися на увазі? Продовжуючи, можна зауважити, що відчутно іраїльтяни псують життя тільки палестинцям, які зненацька отримали собі такого доброго мирного сусіда (але ми знову не про це).
    Можна було б іще продовжувати, але, гадаю, варто зважити на ризик бану за розпалювання ворожнечі, хоча я, ососбисто, проти такого формулювання в тому сенсі, що розпалювання, якщо воно і має місце, ні до чого не призведе. Тож краще, гадаю, цю половину бесіди варто перенести в офлайн до кухля з пивом - годі знайти кращу тему до диспуту.

Панам радикалам за цим побажаємо успіху, хоча, мене зачепив значок з перекресленим Команданте Че у підвалі їхнього сайту - адже він там з високо піднятою головою, а на емблемі радикалів - істота без обличчя.

Деф, за москалів спасибі, посміявся!
    Постійний відвідувач

Все оказалось проще))) Открываем википедию и читаем))))

Автономні праві
    Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Автономні націоналісти, автономи — це рух українських нових правих, заснований на ідеї побудови мережі незалежних одна від іншої автономних груп. Таку тактику організатори руху пояснюють тим, що «автономна тактика дозволяє зосередитись на головному завданні руху — агітації і пропаганді»[

Рух автономних правих виник в Україні на початку 2009 року і почав розвиватися після маршу на честь Національного дня праці 1 травня.

Основна діяльність руху зводиться до ведення мережевої пропаганди та проведення демонстрацій.

Раскритиковали все)))) и правые и левые))))
    Завсідник

Менше вікіпедію читати треба. Гонять ліві та праві бо рух не є не лівим ні правим.. Та і рухом це важко назвати - це ідея.. а взагалі все простіше це незалежні активісти, які є патріотами і не хочуть нікуди вступати. Вважають що акції не повинні належати організаціям або партія. а ідеї. Тобто, є Покрова всі хто це підтримує виходять на дане свято.. а посилання на певні ресурсе це для того аби координуати дії..
    Постійний відвідувач

Материал в википедии с вашего сайта))))) Или вы сами запутались идея вы или уже движение?)))
    Завсідник

з якого сайту?
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    http://radikals.in/main/7-pro-nas.html
    Сам же сайт рекламировал))))
    Завсідник

ти читав те посилання які автономні праві?
+ Ответить в теме
Страница 3 из 8