Хоть я с тобой во многом не согласен, но, спасибо.
Вы просматриваете тему В м.Полтава незалежні активісти відзначили 102-гу річницю від дня народження С.Бандер в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Хоть я с тобой во многом не согласен, но, спасибо.
Хоть я с тобой во многом не согласен, но, спасибо.
Будь ласка.
Офтоп:
Тема, взагалі-то не про те (хоча - як знати), але, схоже, тут хтось плутає тепле і м'яке.Офтоп:
Панам радикалам за цим побажаємо успіху, хоча, мене зачепив значок з перекресленим Команданте Че у підвалі їхнього сайту - адже він там з високо піднятою головою, а на емблемі радикалів - істота без обличчя.
Деф, за москалів спасибі, посміявся!![]()
Все оказалось проще))) Открываем википедию и читаем))))
Автономні праві
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Автономні націоналісти, автономи — це рух українських нових правих, заснований на ідеї побудови мережі незалежних одна від іншої автономних груп. Таку тактику організатори руху пояснюють тим, що «автономна тактика дозволяє зосередитись на головному завданні руху — агітації і пропаганді»[
Рух автономних правих виник в Україні на початку 2009 року і почав розвиватися після маршу на честь Національного дня праці 1 травня.
Основна діяльність руху зводиться до ведення мережевої пропаганди та проведення демонстрацій.
Раскритиковали все)))) и правые и левые))))
Менше вікіпедію читати треба. Гонять ліві та праві бо рух не є не лівим ні правим.. Та і рухом це важко назвати - це ідея.. а взагалі все простіше це незалежні активісти, які є патріотами і не хочуть нікуди вступати. Вважають що акції не повинні належати організаціям або партія. а ідеї. Тобто, є Покрова всі хто це підтримує виходять на дане свято.. а посилання на певні ресурсе це для того аби координуати дії..
Материал в википедии с вашего сайта))))) Или вы сами запутались идея вы или уже движение?)))
з якого сайту?
ти читав те посилання які автономні праві?