Кто-нибудь был 23 декабря на пожарных учениях в METRO? Говорят у людей там паника была.
Вы просматриваете тему Пожарные учения в METRO в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Кто-нибудь был 23 декабря на пожарных учениях в METRO ? Говорят у людей там паника
Кто-нибудь был 23 декабря на пожарных учениях в METRO? Говорят у людей там паника была.
testpearls, копни матеріали Обкому, там колись МНС забуло попередити про навчання на автовокзалі. Ну наші і написали, шо мол, чуть лі не терористи ))))))) потім правда все прояснилося. Так шо не вперше
А зачем предупереждать? Никто же из наших людей не отреагирует тогда. Почаще надо проводить учения, тогда и культура поведения при подобных ЧП появится.
RAMM, дуже слушне зауваження, до речі. Пам'ятаю якось влітку, здається, на вулиці хвилин мабуть зо п'ять лунала якась сирена. Зізнаюсь чесно, ми на роботі тільки ходили із кабінету в кабінет, переглядалися, і питали одне в одного, що то таке, що робить і куди тікать. Насправді це небезпечно, що у нас подібної налагодженої системи попереджень немає. Мені було не пособі. Але насправді як чинити в таких ситуаціях не знаю. І думаю не лише я одна така.
Olio, коли пожежа - то в принципі, зрозуміло. Викликати пожежників, намагатися діяти самотужки. А звідки знати про що саме попереджає даний вид сирени??? Наприклад, поруч велике підприємство - може бути аварія техногенного характеру з викидами шкідливих речовин. То не думаю, що в даному випадку евакуація на вулицю потрібна. Може треба закривати вікна/двері і виходити якраз не можна.
От і я ж про те!
В школі були пожежні навчання, і в річницю чорнобильської катастрофи були навчання. Було чотири дзвоники, почувши які ми мали тікати...в яр. Бо саме нашому класу місця в сховищах не знаходилося. Та і сховищ тих уже немає зовсім.