Эх...какие девченки.
И кто то ж их ..прет!!! Просто так королевами не становятся.
Да я завидую организаторам
Офтоп:
Вы просматриваете тему Королева Полтавщины 2010 в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Эх...какие девченки. И кто то ж их ..прет!!! Просто так королевами не становятся. Да я
Эх...какие девченки.
И кто то ж их ..прет!!! Просто так королевами не становятся.
Да я завидую организаторам
Офтоп:
Gonosuke,точно 100%
Шо опять? Уже ж была она:)
Одноклассница братана....
я от одного не зрозумію - на кой ля оцей цирк був? Коляденко таке враження, костюм спецом найбидліший обирав, шоп полтавці думали шо ось так виглядає гламур. Тьолочка, що отримала прикрасу (з журі до речі, ага так ми і повірим, шо не їй ту прикрасу призначалося) теж в стилі "золотая рибка- виколи око". В мене таке враження, шо Полтава на рагу.лі хоче прописатися (попередні "міски" туда потрапили, до речі).
тьолки здалеку ніби нічого, але деякі портретні фотографії "доставляют"
а на загал, сумно це все. двойко-тройко тьолок мають крутих коханців, і для них влаштовують кардебалет для потішення его, подарунки своїм теж роздали. бидлогламур наступає, і більшість думає що цей цирк має шось спільне з конкурсом краси.
пс: я не заздрю. це якшо зараз примчаться палкі захисниці цих курв (упевнена, шо адекватні на таке не підуть)
Cюжет телеканала "Мисто"
Нехай Бог милує! (як казала моя бабуся).
Нормальные девчонки, а вот фотограф явно не в духе был: ни одной фотки примечательной. Да, и макияж у девушек, мягко говоря... Изуродовали природную красоту.
Були, були, на селі.(C) Скрипка.