Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей20Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 26.
    ри?

Re: Допоможи врятувати Дендропарк. Прибирання Дендропарку

Ответ Сообщение от СолнышкА Посмотреть сообщение
    А при чем тут личные данные людей?
    А прізвище - не лічниє данниє? Дивно....дуже....

Автор прийшов і сказав, шо ось тоді-то відбудеться те-то. Це закритість?
    Товаріщі роблять хороше діло - прибирають Дендропарк. А гроші ніхто ж Вас не примушує викладати, правда? Захочете - положите. А ні, то й ні.
    Так, це по-дитячому - обмальовувати щити будмайданчиків, але це не стіни будинків, на яких пишуть "Вася-поц" або "Лєна, я тєбя люблю". Щити знімуть, а стіни навряд чи пофарбують хоч колись. Досить суттєва різниця, як на мене.

Завсідник

Давайте еще раз внимательно прочитаем тему
    Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    А прізвище - не лічниє данниє? Дивно....дуже....
    Вроде , даже не знаю как правильно назвать, " не организация, не партия" публично просят денег и помощи.

Автор прийшов і сказав, шо ось тоді-то відбудеться те-то. Це закритість?
    Но он еще сказал:

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    2. Допомогай матеріально
    гаманці Webmoney:

U250034425516 - гривні - WMU
    Z179799416578 - долари - WMZ
    R277354904298 - рублі - WMR
    E137277189288 - євро - WME

3. Юредична та інша допомога. Приладдя. Екологічна допомога.
    А гроші ніхто ж Вас не примушує викладати, правда? Захочете - положите. А ні - то й ні.
    Я не верю на слово в чистоту помыслов - мне нужны доказательства

Товаріщі роблять хороше діло - прибирають Дендропарк.
    Малювання відбувається
    , что ведет за собой то, что кому-то, кто работает с

Сообщение от ангел
    на будівельних огорожах, які знімаються після будівництва, а також на спорудах реклами, які ніякого архітектурного змісту не несуть.
    придется убирать за вами.
    Так, це по-дитячому - обмальовувати щити будмайданчиків, але це не стіни будинків, на яких пишуть "Вася-поц" або "Лєна, я тєбя люблю". Щити знімуть, а стіни навряд чи пофарбують хоч колись. Досить суттєва різниця, як на мене.
    Вот и я бы на месте представителя организации ответила : чем они отличаются от других, когда рисуют ради благой идеи. А пока сути нет -одна вода.
    Офтоп:
    После стольких тем про гречку вы верите на слово уборке от чистого сердца?Верьте Я -нет. И этим выразила свое ИМХО.
    Я верю,лично, тем, кто помогает бездомным животным, потому что и лица не скрывают, и все чеки, даже на 3 грн вконтакте выкладывают. При этом не создают никаких счетов и т.д.
    ри?

Давайте ще раз прочитаємо, давайте:
    я, Иванов, моими друзьями Сидоров, Петров и т.д. , у нас есть огранизация, мы собираемся тут, мы делаем это и это. На сайте -ни одной фамилии, ни одного контакта -ничего.
    ...продовження
    Стоп! А при чем тут личные данные людей?
    Логіка неясна. Бо я завжди вважала прізвища особистою інформацією.

Так, вони сказали про гроші. Зараз гроші потрібні скрізь. Але Вас же не примушують їх віддавати?! Ні. А докази - у неділю будуть. Можна сходити і глянути, да ж? Якщо дуже треба, можна прийти і розвідати обстановку, "прочувствовать телом", так би мовити.

П.С. Так, я вірю на слово. Це моя особиста проблема (хоча в принципі для мене це не проблема).
    І гречка тут ні до чого.
    Завсідник

Логіка неясна. Бо я завжди вважала прізвища особистою інформацією.
    ФИО -это личные данные, мои, ваши и других пользователей.
    Объясняю на примере выборов. Вам же не говорят голосовать просто за партию, вам говорят: голосуйте за партию, потому что там .. и список. Вот если люди создали, (назвала бы, так не говорят) " не партию, не организацию" , то я хочу знать, что это активисты, примером, студенты, работники, пенсионеры, а не толпа непонятно кого. Что тут сверхъестественного и необычного? Может они умнички , может, действительно, все так и есть, но мне нужно понимать, а они не говорят. Это настораживает. Что тут аномального?
    ри?

ФИО -это личные данные, мои, ваши и других пользователей.
    Слава Богу, а то я вже засумнівалася, чи я правильно розумію поняття "особиста інформація".

то я хочу знать, что это активисты, примером, студенты, работники, пенсионеры, а не толпа непонятно кого.
    Ці непонятнохто небайдужі до природи. Все просто.

Может они умнички , может, действительно, все так и есть, но мне нужно понимать, а они не говорят
    Вполнє розумію автора. Я ось напишу про акцію, а мені приходять і кажуть, шо я такий пересякий, загаджую і обмальовую, та й взагалі я нуль без палички - і тут же вимагають викласти прізвище і хто я взагалі? З якого дива? - це найм’якше питання, яке спадає на думку.

Відвідайте акцію, і отримаєте свої відповіді. Тоді можна буде стверджувати, що це все - вода. А так...
    По цьому відкланяюся.
    2.0

СолнышкА, прошу пардону, але ви присікуєтеся.
    навіщо бути організацією, аби щось робити? чого ви всюди шукаєте бюрократію? хіба не може толпа однодумців вирішити прибрати щось десь. от Полтавафорум це шо - організація чи партія? Але разом берем участь в якихось виставках, мистецьких заходах тощо.
    ГО зараєструвати і мохатися з нею - це вам не цацкі-пєцкі. Документація, фігня всяка, доказувать шо ти не верблюд постійно, хоча і так все ясно - нашо їм таке?
    Намалювати гоголівські теми благословила полтавська влада, коли запахло виборами. Там навіть одна картинка прям навпроти офіса штаба нинішнього вже мера ілюструє замовність цієї всієї акції. Я б така, щоб всі паркани пообмальовували (і мій теж дозволю!) тільки художньо. Ну хоть так, як біля Четвертої лікарні, або на Каліфі на стіні.
    І ще, нікнейм це багато для кого друге ім"я. Є такий хлопака, Воронопад, то він і книгу видав під нікнеймом. А гурт Сліпкнот взагалі має замість імен числа. Додовбіться до них - пацани, а чо ви пронумеровані? Або співачка Гєрда взяла собі псевдо за ім"я і нібито має його в паспорті. Суть не іменах-паролях явках (вам з цими людьми дітей навряд чи хрестити), а суть в однодумстві. Коли тебе на борт власного авто беруть люди, які тебе до того не бачили, і вам провести так належить цілий день. Коли тебе беруть в хату на ночівлю і лишають самого там, коли дають тобі матеріальні цінності, бачивши тебе тричі в житті. Є такий момент - довіра. І він дуже важливий.

СолнышкА, якшо не вірите в добровільне прибирання - підіть і приберіть. бабки кидатиме той, кому ліниво прибирати, але допомогти хоче.
    а стосовно бездомних тваринок (так само як і голодаючих дітей в Ефіопії) в мене дуже неоднозначне ставленнґ. З одного боку, вони звісно молодці, ті люди які їм допомагають, жертвують чимось. А з іншого боку, всім не поможеш. Я не знаю, чи є лекції в школах на цю тему, але брать якесь скалічене зврятко в школу і казать - "оце ви, маленькі скоти наробили, погралися і викинули. Або ваші батьки, ще більші скоти, заохотили до цього." Ну і наглядно там шось показать. Щоб не проблему розгрібать, а перешугать відпочатку. І розказать, що топить кошенят - це краще, ніж викидать їх на вулицю.

СолнышкА, іще, громадська ініціатива тим і особлива, що збирає людей, які вперше бачаться, і може востаннє. От назвуть вони типу щас прізвища, прискаче хтось і скаже - ааа, ви піаритеся. А так - "група людей", піарим тільки справу. Безособово. Респект і уважуха.
    Постійний відвідувач

Схожа ініціатива.

Завсідник

Зайдите на их сайт и вдумчиво почитайте то, что они о себе пишут. Просто вдумчиво. И если Вам после захочется им помочь - пожалуйста. А я уже имею опыт в "неприбуткових" организациях.
    А с форумом ровнять - будучи новыми пользователями Вы, вряд-ли, заводили бы разговоры о членских взносах , но вот со временем, когда обжились - вы уже готовы. Так чем мои вопросы с целью узнать и понять новую "не партию, не организацию" вас так удивляют?
    2.0

СолнышкА, тому що давайте закриєм тему. скажіть прямо - мене напрягають ці чуваки (внятне пояснення, якого поки що не прозвучало) і помогать їм я не буду, бо мені собсно той Дендропарк до одного місця.
    Завсідник

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    скажіть прямо - мене напрягають ці чуваки (внятне пояснення, якого поки що не прозвучало) і помогать їм я не буду, бо мені собсно той Дендропарк до одного місця.
    Говорю прямо: я ничего против уборки не имею, только ЗА, но мне непонятны люди, которые затевают эту кампанию. И непонятно почему другие люди должны будут убирать за этими уборщиками. Вот, собственно говоря то, что я хочу услышать от этих людей. Ну действительно закроем, возможно нам даже посчастливится увидеть фотоотчеты участия добровольцев, может через 20 лет мы скажем: а мы видели, как они начинали.... Оптимизм никто не отменял :)))
    Удачи :))
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3