Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей41Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 4 из 6
Показано с 31 по 40 из 51.
    Частий гість

Re: Провокаторы, на старт!

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Я ні трохи не здивуюся, що ці "фальшиві" запрошення надруковані міськрадою щоб обгадить конкурентів. Щось подібне, але в більших масштабах було на початку другої світової. Тоді німці, переодягнені в польську форму по своїм стріляли.
    нічого подібного, оскільки я там сиджу на кольоровому друці (інших кол. принтерів там нема) - ніхто такого не робив і я тимпаче

part of me

Ответ Сообщение от Elvi$ Посмотреть сообщение
    нічого подібного, оскільки я там сиджу на кольоровому друці (інших кол. принтерів там нема) - ніхто такого не робив і я тимпаче
    Вони б у себе такого і не друкували.
    Частий гість

ну мені в принципі то і ясно що ніхто б себе так не палив а взагалі я проти матковського і мамая тимпаче
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от Антоний Посмотреть сообщение
    А кто здесь за Мамая?
    всі окрім Зеро
    Зеро, листоноша у нас жінка - це раз. У моєму під'їзді одна на всіх поштова скринька, доступ до якої має лише поштар. Це два. Запрошення були разом з іншою пресою - це три. Досить сраку рвати за Матюковського - це чотири!

З.І. Є такий засіб контрацепції, називається гумовий нацюцюрник. Це так, для довідки
    part of me

Ответ Сообщение от zerodamage Посмотреть сообщение
    "Воиздержусь ибо изобрету новый мат"
    І підеш на ікс-ігрек...
    2.0

друззя-тролі, чо вас носить? тут всі дорослі люди. а стосовно Мамай_Матковський, так така сама фігня як на виборах Янук_Юля - вибор без вибора.
    якшо ж громада обере когось з цих товаришів - це будуть проблеми народу. так нам і нада раз ми ведемся на гречку, або на чос нинішнього міськголови. бо парти діткам ми купили за бюджетне бабло, дороги укатали за гроші податку етесетера - зато сонце сходить і заходить завдяки Папі.
    і ще, прикол, блін. На свято міста зовуть дітей війни - ветерани закінчилися, бум піариться на тих, хто ще єсть, тіпа ми такі харооошііі...
    Нервова, курррва

Блін, народ, ну шо ви ввязуєтесь в дискусію?! Ну, вони ж так писатимуть і писатимуть..
    Зеро як тебе там..., передай мій лічний пєнлаль своєму Андруші! тіко так шоп прямо по копчику! Так і скажи: Пірівєт од Шараші і од всіх, хто хоть раз їздив по полтавських дорогах!
    Спасіба імбіцильній владі за розбиті дороги!
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    ці нацюцюрники користуються різними IP і пишуть з різних компів, частіше за все.
    А ці IP часом не дніпропетровські?
    Новачок

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    всі окрім Зеро
    Зеро, листоноша у нас жінка - це раз. У моєму під'їзді одна на всіх поштова скринька, доступ до якої має лише поштар. Це два. Запрошення були разом з іншою пресою - це три. Досить сраку рвати за Матюковського - це чотири!

З.І. Є такий засіб контрацепції, називається гумовий нацюцюрник. Це так, для довідки
    А може досить сраку за свою гордість рвати (я конечно извиняюсь)....І кто казав, що я за Матковського.....Я проти Мамая (Оце факт)

Ответ Сообщение от ERNE Посмотреть сообщение
    А ці IP часом не дніпропетровські?
    twikwik зайшов.....Як там твоъ блоги, модерація там..і т.п.?

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    На свято міста зовуть дітей війни - ветерани закінчилися, бум піариться на тих, хто ще єсть, тіпа ми такі харооошііі...
    Як Вам не стидно....
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от zerodamage Посмотреть сообщение
    Як там твоъ блоги, модерація там..і т.п.?
    Чудово.
+ Ответить в теме
Страница 4 из 6