Вы просматриваете тему Провокаторы, на старт! в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Sky Я ні трохи не здивуюся, що ці "фальшиві" запрошення надруковані міськрадою щоб
ну мені в принципі то і ясно що ніхто б себе так не палив а взагалі я проти матковського і мамая тимпаче
всі окрім Зеро
Зеро, листоноша у нас жінка - це раз. У моєму під'їзді одна на всіх поштова скринька, доступ до якої має лише поштар. Це два. Запрошення були разом з іншою пресою - це три. Досить сраку рвати за Матюковського - це чотири!
З.І. Є такий засіб контрацепції, називається гумовий нацюцюрник. Це так, для довідки![]()
друззя-тролі, чо вас носить? тут всі дорослі люди. а стосовно Мамай_Матковський, так така сама фігня як на виборах Янук_Юля - вибор без вибора.
якшо ж громада обере когось з цих товаришів - це будуть проблеми народу. так нам і нада раз ми ведемся на гречку, або на чос нинішнього міськголови. бо парти діткам ми купили за бюджетне бабло, дороги укатали за гроші податку етесетера - зато сонце сходить і заходить завдяки Папі.
і ще, прикол, блін. На свято міста зовуть дітей війни - ветерани закінчилися, бум піариться на тих, хто ще єсть, тіпа ми такі харооошііі...
Блін, народ, ну шо ви ввязуєтесь в дискусію?! Ну, вони ж так писатимуть і писатимуть..
Зеро як тебе там..., передай мій лічний пєнлаль своєму Андруші! тіко так шоп прямо по копчику! Так і скажи: Пірівєт од Шараші і од всіх, хто хоть раз їздив по полтавських дорогах!
Спасіба імбіцильній владі за розбиті дороги!