Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей11Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 4
Показано с 21 по 30 из 34.
    Завсідник

Re: Антикапіталістична хода м.Миргород

Ну круто ми зробим один борд і рік про нас ніхто не чутиме? Як наші мега політики... Банери та розтяги теж гроші коштують і на них теж виділяються гроші і не малі... Організація вишколів та тренувань вимагає теж фінансування. А ресурс в нас не безмежний.

.

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    Ну круто ми зробим один борд і рік про нас ніхто не чутиме? Як наші мега політики... Банери та розтяги теж гроші коштують і на них теж виділяються гроші і не малі... Організація вишколів та тренувань вимагає теж фінансування. А ресурс в нас не безмежний.
    Была проблема с "наружкой", я подсказал как ее решить
    Завсідник

ну ми і самі це знали... от тільки не однією рекламою робим діло
    Філософф

таких як ти і Олесь я слухаю і дивуюся... Ну ти матиматик, а як працюєш хавать не хочеться і з чого це ти взяв, що не працюємо?
    То Олесь як я люблю ваші суперові коменти. Замість того аби щось робити ви сидете і пишете мегв коменти робите ніки "націонасти" і прям мега патріоти. А як прийти на акцію чи допогти в чомусь де ви? Да шо говорити навіть коли ми робим і то всі обсирають свої форуми і гонять фігню коли ми приносим розтяги на сектор чи ще щось. Хоча витрачаємо не менше ніж всі інші на вийзди і так далі... Де ви коли піднімають заробітню плату продають землю, націоналі інтереси? Чого про це не пишете? А як люди за свої гроші купили пару балонів та від того, що такі як ви сидять і пишуть на форумах, роблять хоч щось. Хоч не заважайте!!!!
    Ато, вже, ваша байдужість і праця видна фани які ходили на "зігі-зага" зараз ходять на "афа" і малюють місто... Що одне що інше мене напряга... бо ви дуже зайняті і просто забули пояснити, що то є патріотизм...

А від вас можна завжди почути ну я би поміг я би привів людей от тік це ви організовуєте!!!! І де ваші мега партій організації і всі ті продажні політикани...
    Ти не відповів на мій попередній пост. Чи не краще підсобирать грошей і дать шось масштабне у місці, де кожен день буває тисячі людей, ніж обписувать рідне місто каракулями? Очевидно, що краще. Але, чомусь, це нікому в голову не прийшло. Бо ніхто не подумав. От це і є одна із причин, чому я не долучаюся до ваших заходів. Тому що, на мою думку, на даний момент вони носять авантюрний характер (без образ, виключно моя думка). Про працюєте-не працюєте я нічого не писав. Просто констатував, що ти просив гроші на акції, а не я. Не так було? Так.
    Щодо фото, того що ти викинув. Ти можеш сказати точне число, скільки в Полтаві зараз фанатів? Я - ні. І ти, мабуть, ні. Тому ще є в місті багато людей, які вважають себе хуліганами, ультрас, фанатами і т. д., а на футбол то далеко не завжди ходять. Усіх не проконтролюєш і брати на себе відповідальність за всіх - це смішно.
    Якщо ви вважаєте, що паплюжить рідне місто каракулями - це нормально, то переконати вас в протилежному не вдасться, очевидно.
    Щодо допомоги в заходах. Я вже якось писав. Я особисто готовий приєднатися до заходів, на кшталт прибирання Дендропарку, тобто дійсно корисних суспільству заходів. Але ви його провели на мишу і викинули вже по факту звіт в інет. Викидайте інфу про такі заходи завчасно, і я особисто залюбки приєднаюся.
    Ну і наостанок дам невеличку пораду. Хоча ви, вочевидь, в них не маєте потреби. Більше читайте книжок, піднімайте свій науковий і культурний рівень Знання - це сила, які перевертають гори. І вміння думати.
    З Днем Незалежності!
    модератор

ангел, вы больше вредители, чем что-то положительное в масы несете))) фтопку ваше движение.

а де малювать? дай гроші ми бігбориди поставим))))
    писати рахунок?
    зачем мне нужна ваша писанина, какая-то пшиковая организация, денег Вам дай, кроме того, как натравить на вас милицию за надписи желания больше нет.
    ты можешь еще кучу г-на в центре нагадить и сказать ну вот такая вот акция по пиару и привлечению внимания.... фигня это все)))
    на лбу у себя нарисуй адресс сайта и ходи по городу по базарам)) вот тебе и идея....
    Завсідник

Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    Ти не відповів на мій попередній пост. Чи не краще підсобирать грошей і дать шось масштабне у місці, де кожен день буває тисячі людей, ніж обписувать рідне місто каракулями? Очевидно, що краще. Але, чомусь, це нікому в голову не прийшло. Бо ніхто не подумав. От це і є одна із причин, чому я не долучаюся до ваших заходів. Тому що, на мою думку, на даний момент вони носять авантюрний характер (без образ, виключно моя думка). Про працюєте-не працюєте я нічого не писав. Просто констатував, що ти просив гроші на акції, а не я. Не так було? Так.
    Щодо фото, того що ти викинув. Ти можеш сказати точне число, скільки в Полтаві зараз фанатів? Я - ні. І ти, мабуть, ні. Тому ще є в місті багато людей, які вважають себе хуліганами, ультрас, фанатами і т. д., а на футбол то далеко не завжди ходять. Усіх не проконтролюєш і брати на себе відповідальність за всіх - це смішно.
    Якщо ви вважаєте, що паплюжить рідне місто каракулями - це нормально, то переконати вас в протилежному не вдасться, очевидно.
    Щодо допомоги в заходах. Я вже якось писав. Я особисто готовий приєднатися до заходів, на кшталт прибирання Дендропарку, тобто дійсно корисних суспільству заходів. Але ви його провели на мишу і викинули вже по факту звіт в інет. Викидайте інфу про такі заходи завчасно, і я особисто залюбки приєднаюся.
    Ну і наостанок дам невеличку пораду. Хоча ви, вочевидь, в них не маєте потреби. Більше читайте книжок, піднімайте свій науковий і культурний рівень Знання - це сила, які перевертають гори. І вміння думати.
    З Днем Незалежності!
    Знов бред ... де їх шукать, якщо такі як ти пишуть от коли ви станете великИМИ я до вас приєднаюся. Хто тобі заважає зроби акцію по приберанню дендропарку. Написав би мені і ми б тобі допомогли... Це тупо мороз ми кидали оголошення на сайті і в контакті і навіть реклама по місту. Я малював графіті і знаю скільки воно буде коштувати нормального варіанту. Таких грошей щоб його намалювати на Фурочці( тиж про це дозволене говориш) в нас не має... І тему читати треба агітація, взагалі, була в м.Миргород... Легше всього сказати я не бажаю чи колись приєднаюсь. Ти зроби або покажи свою дію...
    Про фанатів, які ходять 22 сектор можна знати їх і не така велика кількість, а ті хто малюють "афа" тусили саме з вашим угрупуванням... І пригали на наших хлопців, які поверталися з тренування зі СПАСУ теж вони... і не треба нікого прикривати і писати мега пости...
    модератор

Ответ Сообщение от vladd Посмотреть сообщение
    Дык, старшие товарищи научили....Они теперь даже у власти!
    примеры надо брать хорошие, а не г-но всякое брать в пример и наследовать, какой от этого смысл???

проти капіталізму
    а куда вы без капитализма??? никуда!
    ну вот организация у Вас, планы свои)) изменить мир? боооооолт!
    начните с себя покажите как вы победили то или иное, орать лозунги и махать флагами может любой бомж за стакан
    пропагандируя свое движения обписыванием домов и заборов вы подаете пример детям и т. п. тоесть вы потом возьмете на себя ответственность за то, что к части вандальским надписям имеете отношение и вы хоть и косвенно) нет... сразу в будку...
    найдите нормальные методы выражения своих позиций и выражения программ или вообще молчите)))
    Завсідник

Пророк

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Мені подобається тут слово "ДАЙ". А заробити кеби не вистачає?
    Ваші лозунги найправильніші? А якщо я, наприклад, всупереч Вашім переконанням полюбляю саме бухнути? І напишу під Вашими вікнами, скажімо так: "пий горілку, запивай пивом"?.
    так это ж , у них и движение соответствующее - антикапиталистическое
    модератор

собирают кучку молодежи промывают им мозги, потом взносы баллончики и опять заборы)) хороша тактика)))
+ Ответить в теме
Страница 3 из 4