Сообщение от
Олесь
Ти не відповів на мій попередній пост. Чи не краще підсобирать грошей і дать шось масштабне у місці, де кожен день буває тисячі людей, ніж обписувать рідне місто каракулями? Очевидно, що краще. Але, чомусь, це нікому в голову не прийшло. Бо ніхто не подумав. От це і є одна із причин, чому я не долучаюся до ваших заходів. Тому що, на мою думку, на даний момент вони носять авантюрний характер (без образ, виключно моя думка). Про працюєте-не працюєте я нічого не писав. Просто констатував, що ти просив гроші на акції, а не я. Не так було? Так.
Щодо фото, того що ти викинув. Ти можеш сказати точне число, скільки в Полтаві зараз фанатів? Я - ні. І ти, мабуть, ні. Тому ще є в місті багато людей, які вважають себе хуліганами, ультрас, фанатами і т. д., а на футбол то далеко не завжди ходять. Усіх не проконтролюєш і брати на себе відповідальність за всіх - це смішно.
Якщо ви вважаєте, що паплюжить рідне місто каракулями - це нормально, то переконати вас в протилежному не вдасться, очевидно.
Щодо допомоги в заходах. Я вже якось писав. Я особисто готовий приєднатися до заходів, на кшталт прибирання Дендропарку, тобто дійсно корисних суспільству заходів. Але ви його провели на мишу і викинули вже по факту звіт в інет. Викидайте інфу про такі заходи завчасно, і я особисто залюбки приєднаюся.
Ну і наостанок дам невеличку пораду. Хоча ви, вочевидь, в них не маєте потреби. Більше читайте книжок, піднімайте свій науковий і культурний рівень Знання - це сила, які перевертають гори. І вміння думати.
З Днем Незалежності!