Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей11Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 4
Показано с 11 по 20 из 34.
    Завсідник

Re: Антикапіталістична хода м.Миргород

Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    Ну наша влада зрозуміла, що краще відвести під графіті окреме місце. Паркан, що в районі нової поліклініки, наче, офіційно віддали графітчикам. І там місця досттатньо ще, наче. Але от якісні графіті там можна перерахувати на пальцях однієї руки. Каракулі на стіні написать кожен зможе, а от зробить якісний малюнок... Вся справа в тому, що людей манить заборонений плід. ЗАВЖДИ! Краще писнуть фігню на будинку, бо це заборонено, ніж підійти до того паркану і створить достойний витвір, на який би звертали увагу люди, коли кожного ранку їдуть на роботу.
    Дай гроші зробим... Коли ваша фан група малює ти чогось їм цього не кажеш, а коли люди пишуть ідею то помудрить кожен може!!!

Ответ Сообщение от *AfinA* Посмотреть сообщение
    на лобі малюйте і дешево, і уваги оточуючих безмежно
    Креативно от і покажи свойм прикладом.

.

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    але вони хоч прочитають)))
    И что? Да ему дома жена с тещей каждый день агитацию устраивают, а понту? )))

Дай гроші зробим...
    Что значит "дай"? Разгрузите пару вагонов сахара, Вас там дофига народу. На вырученые деньги закажите плакат или видеоролик.
    Зануда

а де малювать? дай гроші ми бігбориди поставим))))
    Мені подобається тут слово "ДАЙ". А заробити кеби не вистачає?
    Ваші лозунги найправильніші? А якщо я, наприклад, всупереч Вашім переконанням полюбляю саме бухнути? І напишу під Вашими вікнами, скажімо так: "пий горілку, запивай пивом"?.
    Завсідник

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Мені подобається тут слово "ДАЙ". А заробити кеби не вистачає?
    Ваші лозунги найправильніші? А якщо я, наприклад, всупереч Вашім переконанням полюбляю саме бухнути? І напишу під Вашими вікнами, скажімо так: "пий горілку, запивай пивом"?.
    Все що в наших силах іде на прапори, листівки та іншу агітацію. Балони теж гроші коштують. Все інше, нажаль, нам покищо не посилах. І де ти бачив, що ми малювали не на парканах для огорожі( які існують тільки на час спорудження або ремонту) ? Є бажання малюй, що завгодно і плати шрафи))) Хто в темі той зрозуміє...
    Філософф

Дай гроші зробим... Коли ваша фан група малює ти чогось їм цього не кажеш, а коли люди пишуть ідею то помудрить кожен може!!!
    Ну як би фан-група малює всьо за свої гроші. І ні у кого їх не просить. Це раз. По друге, робиться це переважно у вигляді трафаретів, естетичний вигляд яких набагато кращий, ніж звичайні каракулі. Це два. По третє, я противником обмальовування стін був завжди і послідовно притримувався цієї позиції. Це три.
    Завсідник

Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    Ну як би фан-група малює всьо за свої гроші. І ні у кого їх не просить. Це раз. По друге, робиться це переважно у вигляді трафаретів, естетичний вигляд яких набагато кращий, ніж звичайні каракулі. Це два. По третє, я противником обмальовування стін був завжди і послідовно притримувався цієї позиції. Це три.
    а як би ми теж малювали за свої... чи ти нам дав та я забув... і ми теж трафарети малюєм... Ну от як противник то ти їх і повчай)))
    .

- Вас там около 25 человек.
    - Сейчас каникулы
    - На подсобке 50грн.\день реально работать, можно и в 2 раза больше.
    - За неделю: 50х25х7=8750 грн.
    - Вполне хватит на рекламу.

Или работать как-то не то? )))
    Філософф

ангел, ну то ти ж грошей просив? Чи я щось поплутав? Моя позиція така, що краще ви б намалювали щось більш-менш масштабне в дозволеному місці, де проходить маршрут кільцевого і де кожного дня проїжджають тисячі людей, ніж розпилювати кошти на каракулі в підворотнях. Ефективність при тих самих витрачених коштах, на мою думку, була б значно більшою.
    Завсідник

таких як ти і Олесь я слухаю і дивуюся... Ну ти матиматик, а як працюєш хавать не хочеться і з чого це ти взяв, що не працюємо?

То Олесь як я люблю ваші суперові коменти. Замість того аби щось робити ви сидете і пишете мегв коменти робите ніки "націонасти" і прям мега патріоти. А як прийти на акцію чи допогти в чомусь де ви? Да шо говорити навіть коли ми робим і то всі обсирають свої форуми і гонять фігню коли ми приносим розтяги на сектор чи ще щось. Хоча витрачаємо не менше ніж всі інші на вийзди і так далі... Де ви коли піднімають заробітню плату продають землю, націоналі інтереси? Чого про це не пишете? А як люди за свої гроші купили пару балонів та від того, що такі як ви сидять і пишуть на форумах, роблять хоч щось. Хоч не заважайте!!!!

Ато, вже, ваша байдужість і праця видна фани які ходили на "зігі-зага" зараз ходять на "афа" і малюють місто... Що одне що інше мене напряга... бо ви дуже зайняті і просто забули пояснити, що то є патріотизм...

А від вас можна завжди почути ну я би поміг я би привів людей от тік це ви організовуєте!!!! І де ваші мега партій організації і всі ті продажні політикани...
    .

і з чого це ти взяв, що не працюємо?
    Ну так потратьте 2 недели своей работы на свои убеждения. Или убеждения не такие и сильные, чтобы 2 недели ради них напрячься?
+ Ответить в теме
Страница 2 из 4