Магазин спортивного харчування Strong Life
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 7 из 7.
    Пророк

Продана земельна ділянка під Центральним ринком.

Сьогодні відбулося друге засідання 55 сесії міської ради п’ятого скликання, яке провів міський голова Андрій Матковський. Більшістю голосів депутати вирішили продати земельні ділянки, до числа яких входить і ділянка під Центральним ринком. Тимчасова комісія, створена два тижні тому, вивчила умови продажу земельної ділянки споживчому товариству «Міськкоопринкторг» і порушень не виявила. Документи перевіряла прокуратура.

Загалом ціна винесеного на засідання питання – майже 20 мільйонів гривень. Гроші першочергово спрямують на ремонт житлового фонду (більше 100 будинків).

Міський голова при голосуванні утримався, щоб жодним чином не впливати на думку депутатів, які мали можливість за час перерви вивчити питання. Андрій Матковський зазначає: пройшло два тижні, і сьогодні не було політичних заяв, економічних звинувачень. Були окремі думки, але це свідчення демократії. Мер наголосив: була б можливість – ділянку б не продавали. Але на ремонт доріг і будинків, на транспортне забезпечення потрібні кошти, а їх треба шукати.

Також внесено зміни до рішення «Про внесення змін до показників міського бюджету на 2010 рік». Так, виділено 4 мільйони 480 тисяч на придбання 10 автобусів малого класу, які покращать транспортне перевезення громадян у мікрорайонах. На придбання рентгенодіагностичного комплексу для 1-ої міської клінічної лікарні у дитяче поліклінічне відділення №1 спрямують 600 тисяч гривень, на придбання приладу для моніторингу артеріального тиску для 2-ої лікарні – 60 тисяч. Будівництво тротуару на вулиці Петра Юрченка обійдеться у 112 тисяч.

http://www.rada-poltava.gov.ua/news/83067031/

Banned

Re: Продана земельна ділянка під Центральним ринком.

ПИДАРАСЫ одним словом.
    Лучше бы в аренду сдавали, они бы эти 20 миллионов за пару лет отбили.
    А так матковский на прощание себе не херово в карман отбашлял
    модератор

Я так понял рынок перенесут в другое место, а в центре постоят очередной торговый центр?
    .

Ответ Сообщение от V00D00People Посмотреть сообщение
    Я так понял рынок перенесут в другое место, а в центре постоят очередной торговый центр?
    Может это и жестоко по отношению к тем кто торгует на рынке, но я за ТРЦ
    Banned

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Может это и жестоко по отношению к тем кто торгует на рынке, но я за ТРЦ
    Я тоже был бы за трц, если бы этот трц принадлежал ГОРОДУ!!!
    Зачем было продавать рынок?
    ПОстройте на нем огромный трц за счет города,и все ОГРОМНЫЕ бабки за оренду пускайте на ремонт дорог и детских поликлиник.
    За 5 лет у нас будут дороги не хуже чем в Германии.
    Неужели это трудно понять?
    Или вы хотите что бы эти бабки текли в одни руки какому нибудь буржую.
    От того что сейчас ЦУМ принадлежит одному человеку вам легче стало жить?
    .

Ответ Сообщение от Alex_Tee_ Посмотреть сообщение
    Или вы хотите что бы эти бабки текли в одни руки какому нибудь буржую.
    От того что сейчас ЦУМ принадлежит одному человеку вам легче стало жить?
    Честно говоря, мне плевать кому идут деньги, я не люблю считать чужие накопления, я просто люблю по ТРЦ гулять )))

Не спорю, на данный момент(город фиг что с ТРЦ получает) было бы лучше:

Ответ Сообщение от Alex_Tee_ Посмотреть сообщение
    ПОстройте на нем огромный трц за счет города,и все ОГРОМНЫЕ бабки за оренду пускайте на ремонт дорог и детских поликлиник.
    За 5 лет у нас будут дороги не хуже чем в Германии.
    Но если таки примут новый налоговый кодекс, то ТРЦ не смогут уже разбивать на кучу СПД и не платить нифига налогов, фактически не нарушая закона. Если примут, то отдать в частные руки будет 100% выгоднее, потому, как "город" госструктура, а во всех госструктурах все делается через ж..пу. Такой организации, как в Экваторе или Конкорде точно не будет. Боюсь, что получим конторку еще более бардачную, чем Киев. Если ТРЦ будет не n-СПД, то поступления в бюджет будут нормальные, а главное городу не нужно будет в стройку баблик заряжать.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Земля під ринком була продна з єдиною умовою - ніщо окрім ринку на цій території не може бути - це раз. "Міськкоопринкторг", якому її продали прагнув викупити її ще у дев'яностих роках. Це два. І три - добре, що землю не продали дніпропетровському "інвестору", який буквально вломився зі своїми "порядками". І маленьке упущення - може хтось і досі думає, що пан Назаров із своєю "інвесторською" фірмою зі славного міста Дніпропетровська є представником ПР, то ви глибоко помиляєтесь.
+ Ответить в теме