Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей26Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 4
Показано с 21 по 30 из 36.
    Пророк

Re: День УПА!!! День Героїв України. Геть Чорноморський флот

Ответ Сообщение от Piton Посмотреть сообщение
    ...
    Мне интерестно а что плохого в пионерах? откиньте политики и что плохого получаеться?
    Поступило предложение от Gonosuke: "А я бы ввел уголовную ответственность за использование несовершеннолетних в политических акциях." Так что все вопросы к нему.

Завсідник

Просто, у вас немає розуму на нормальну критику. Яка різниця скільки людей і скільки їм років?
    Ви всі заняті...

Про прапор.
    Жовто-блакитні наші прапори всі чули? Прапор УПА був тільки жовто-блакитним. Червоно-чорний то прапор формування ОУН(б).

Жовто-блакитний був заборонений правлінням СРСР. Як прапор незалежної України. Зараз, наша держава не є незалежною, тому і прапор синьо-жовтий.

Все інше. Це не була акція спрямова на політичні сили, тому вони і не захотіли брати участь, а була молодь, яка розуміє суть речей.

Ховають обличчя бо http://www.pravda.com.ua/rus/article.../06/4/5108172/

І в нас зараз тоталітарна держава.
    Філософф

Мде. Не здивуюся, якщо в ході подальшого обговорення виявиться, що Україна і не держава зовсім.
    JPM
    Пророк

Ответ Сообщение от Def Посмотреть сообщение
    Носки и тапки рулят.)))
    А вообще, убогое действо.
    Клуша вывела школьников из класса, и дала подержать плакат...
    а у тебя, дебила, я вижу хватает совести еще и комментировать во что пожилая женщина одета и оскорблять её? люди что-то организовывают, чем-то заняты, а ты же я уверен:
    .

Ответ Сообщение от БОРОВ Посмотреть сообщение
    почему эти потомки героев УПА поголовно работают на стройках в России
    Они еще не работают )) Школьники, максимум студенты.

При чем двоечники )) Если сейчас поднять минималку(от нее идет куча рассчетов), как они хотят, то батон будет стоить гривен 12-15. Мог бы объяснить в деталях, но не хо, ибо я не Ваш учитель макроэкономики.
    Def
    .

Ответ Сообщение от JPM Посмотреть сообщение
    а у тебя, дебила,
    Отвечу коротко. ПНХ!
    Філософф

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    І в нас зараз тоталітарна держава.
    Може боронь Боже наш "проводир" нинішній до таокго і доведе з часом але покищо це явно не так.
    Думаю що зараз явно не в тему про УПА говорити треба спочатку наступ влади на патріотизм і національне в ширшому розумінні захистити.

Ответ Сообщение от БОРОВ Посмотреть сообщение
    К Это русская нация в жопе в полиэтиленовых пакетиках везёт героин в Нигерию? Или наоборот? Это славяне берут в заложники детей в Беслане? Выступать надо за справедливость, за лидерство государство- и культурообразующей славянской нации во имя справедливости и порядка в России, Украине ,Белоруссии то есть в РУСИ!!!
    Те що серед чорних більше там злочинців чи ще когось так це ж не означа закривати очі що серед слов"ян такі теж є і їх чимало.Слов"янських наркоторговців,повій,сутенерів і т п теж багато.
    Мало того що я впринципі проти об"єднання але навіть якщо воно і потрібно то в якому вигляді?Як союз наших,російських і білорусььких хабарників яким чхати на народ?А толку з того.Людей хоч так хоч так не поважатимуть рівно як і традиційну культуру
    Філософф

так я саме з такою логікою і говорив.Поки не навели лад у своїй країні об"єднуватись будь з ким не дасть ніякого результату
    Завсідник

ви тік в отаких форумах писать вміете, а як робить то....
    Філософф

Ответ Сообщение от ангел Посмотреть сообщение
    ви тік в отаких форумах писать вміете, а як робить то....
    Якщо ти вважаєш, що збирать майже щотижня ходу з причини і без - це значить "робить" - то ти помиляєшся, на мою думку. Скидай краще сюди інфу про потрібні суспільству акції, як от з Дендропарком, наприклад. Якщо ця інфа буде скидатися завчасно, а не по факту, то я особисто долучуся. Та і багато хто, хто "на отаких форумах тіки писать і вміє" думаю теж.
+ Ответить в теме
Страница 3 из 4