Вы просматриваете тему День УПА!!! День Героїв України. Геть Чорноморський флот в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от Piton ... Мне интерестно а что плохого в пионерах? откиньте политики и что
Просто, у вас немає розуму на нормальну критику. Яка різниця скільки людей і скільки їм років?
Ви всі заняті...
Про прапор.
Жовто-блакитні наші прапори всі чули? Прапор УПА був тільки жовто-блакитним. Червоно-чорний то прапор формування ОУН(б).
Жовто-блакитний був заборонений правлінням СРСР. Як прапор незалежної України. Зараз, наша держава не є незалежною, тому і прапор синьо-жовтий.
Все інше. Це не була акція спрямова на політичні сили, тому вони і не захотіли брати участь, а була молодь, яка розуміє суть речей.
Ховають обличчя бо http://www.pravda.com.ua/rus/article.../06/4/5108172/
І в нас зараз тоталітарна держава.
Мде. Не здивуюся, якщо в ході подальшого обговорення виявиться, що Україна і не держава зовсім.
Може боронь Боже наш "проводир" нинішній до таокго і доведе з часом але покищо це явно не так.
Думаю що зараз явно не в тему про УПА говорити треба спочатку наступ влади на патріотизм і національне в ширшому розумінні захистити.
Те що серед чорних більше там злочинців чи ще когось так це ж не означа закривати очі що серед слов"ян такі теж є і їх чимало.Слов"янських наркоторговців,повій,сутенерів і т п теж багато.
Мало того що я впринципі проти об"єднання але навіть якщо воно і потрібно то в якому вигляді?Як союз наших,російських і білорусььких хабарників яким чхати на народ?А толку з того.Людей хоч так хоч так не поважатимуть рівно як і традиційну культуру
так я саме з такою логікою і говорив.Поки не навели лад у своїй країні об"єднуватись будь з ким не дасть ніякого результату
ви тік в отаких форумах писать вміете, а як робить то....
Якщо ти вважаєш, що збирать майже щотижня ходу з причини і без - це значить "робить" - то ти помиляєшся, на мою думку. Скидай краще сюди інфу про потрібні суспільству акції, як от з Дендропарком, наприклад. Якщо ця інфа буде скидатися завчасно, а не по факту, то я особисто долучуся. Та і багато хто, хто "на отаких форумах тіки писать і вміє" думаю теж.